Şansımıza fenerbahçe kayseriyle berabere kaldı yoksa çok kötü olacaktı ama bursayıda tebrik etmek lazım ligdeki iki maçtada yendiler bizi geçen maç ozan ipekti bu maçta ise batalla dağıttı bizi resmen yapıcak bişey yok küme düşme hattına baktığımızda ise Trabzonsporum ne hallere düşmüş inanamıyorum akçay 18iyken kovulmustu ertuğrul sağlam geldi oda anca 16. yapabilmiş tehlike çanları çalıyo onlar için.
Not:Kulübün acayip borcu var yayın her ay içerdeyiz transfer yapmamıs olduğum zamanda bile sanırım sene sonu toplu para alıcaz çünkü tv geliri dahil herşeyi 0 alıyoruz Selim görüyosan bunları bir bilgilendir beni kulüp batacak
Harika gidiyorsun hocam başarılar![]()
Teşekkür ederim normalde başarı mesajına cevap yazmıyorum konu dağılmasın diye ama bu galibiyetten sonra yazmam gerek diye düşündüm moralim yerine geldi fark açılınca
Gs-Fb derbisinde galatasarayın 3-1 yenmesiyle aradaki fark 3 puan daha açılmış oldu git gide yaklaşıyoruz sona Es-Es gümbür gümbür geliyo![]()
çok iyiyiz hocam
Es-Es Şampiyon birazdan medyadan görüntülerle bu akşamı noktalayacağım yine transfer döneminde olduğu gibi oyuncu satımındada bir anket koydum kimi isterseniz yollayacağım 12 saat o anketin süresi 12 saatte kimi alalım onun süresi olacak yorum atanlara pasif takip edenlere herkese çok teşekkür ediyorum
Valla eşitliğin bozulacağı yok o yüzden biraz daha tutuyorum anketi hala bozulmazsa ikisinide yollayacağım.Bu anketten sonra ise listedeki almayı düşündüğüm adamlar anketi gelicek takip edenlere duyurulur![]()
Ee devam ettırsene kariyeri sana tavsiyem kitleni oluşturmadan forumdan bilgi fazla alamazsın daha ileride bunu yap fm14 çıkmasını bekliyorlar o yüzden de forum boş
Yurtdışına gittiğim için oynayamamıstım yoksa ilgi azlığından değildi yorumunuda yeni gördüm kusuruma bakma gecikmeli cevap veriyorum halil abiyle yaptığımız kariyerlerden az çok bir kitlemiz vardı ama okulu açılanlar takip edemedi dolayısıylada ilgi az gözüktü hatta forum o kadar cansızki sen bana 1 hafta önce cevap yazmıssın ama hala anasayfayada yukarılarda konumsanırım kendimi anlatabildim ilgisizlikten değildi kariyere devam etmemem hatta çoktan kapanmıstır diye düşünüyodum
ama fm 14 alırsam ki almayı düşünmüyorum bu tarz bir kariyer yaparım tabiki aksayan yönler varsa gözünde belirtirsen sevinirim sonuçta gelişebilecek bir fikir olduğunu düşünüyorum.