Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sene sonu kim yollansın

Voters
14. You may not vote on this poll
  • Tello

5 35.71%
  • Causic

3 21.43%
  • Kamara

2 14.29%
  • Bienvenu

3 21.43%
  • Diğer(Yorumdan belirtiniz)

1 7.14%
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
61 ile 81 arası toplam 81 sonuç

Konu: Es-Es Şampiyon|2.sezon|Transfer Dönemi

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Puan durumuna son 1 maç kaldı oda bursa maçı onu oynayıp puan durumunu paylasacağım ondan sonra ise bugünlük bu kadar yeter demeyi planlıyorum Gerçekten çok avantajlıyız bursa maçınıda yenersek gazete manşetleri şöyle olmalı eskişehirspor şampi...

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Şansımıza fenerbahçe kayseriyle berabere kaldı yoksa çok kötü olacaktı ama bursayıda tebrik etmek lazım ligdeki iki maçtada yendiler bizi geçen maç ozan ipekti bu maçta ise batalla dağıttı bizi resmen yapıcak bişey yok küme düşme hattına baktığımızda ise Trabzonsporum ne hallere düşmüş inanamıyorum akçay 18iyken kovulmustu ertuğrul sağlam geldi oda anca 16. yapabilmiş tehlike çanları çalıyo onlar için.
    Not:Kulübün acayip borcu var yayın her ay içerdeyiz transfer yapmamıs olduğum zamanda bile sanırım sene sonu toplu para alıcaz çünkü tv geliri dahil herşeyi 0 alıyoruz Selim görüyosan bunları bir bilgilendir beni kulüp batacak

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

3 puanla dönüyoruzNot: istekler kısımınada anketi koydum eklendiğinde göreceksiniz sizce takımdan kim gitmeli istediğiniz adamı yollayacağım anket gelince oyunuzu kullanırsınız.

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Harika gidiyorsun hocam başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Gs-Fb derbisinde galatasarayın 3-1 yenmesiyle aradaki fark 3 puan daha açılmış oldu git gide yaklaşıyoruz sona Es-Es gümbür gümbür geliyo
    Quote Originally Posted by YALI1925 View Post
    Harika gidiyorsun hocam başarılar
    Teşekkür ederim normalde başarı mesajına cevap yazmıyorum konu dağılmasın diye ama bu galibiyetten sonra yazmam gerek diye düşündüm moralim yerine geldi fark açılınca

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Puan farkı açıldı derken necatinin sezonu kapatması çok zora soktu bizi büyük maçların daha bursa dışında hiçbirini oynamamıstık işimiz artık birazcık daha zor.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Kamara erkan cezalı necatide sakat olunca bu oldu.2 maç sonra puan durumunu paylaşacağım bakalım nasıl bir durum söz konusu

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Puan tablosuna son 1 maç

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

çok iyiyiz hocam

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Puan kayıpları çok yaşadık bu aralar hafiften tırsmaya başladım gs yada fb maçından birini mutlaka kazanmalıyız.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Puan farkı 2ye indi anlayamadığım bir şekilde kötü oynuyoruz takım toplantısı vakti geldi sanırım.

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Elimizde beğenmediğimiz bertulle bienvenu kaldı kısacası şampiyonluk nerdeyse imkansız fenerbahçe maçından beraberlikle ayrılırsak sadece bir umut fenerbahçe çok formda hermaç sağ köşede sow adını görüyorum diyebilirim size

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Hiç sakat vermeyen takım son haftalarda patır patır dökülmeye başladı antremanıda o kadar kıstım oysaki sıradaki maç fenerbahçe maçı yenersek şampiyonluk garanti oluyor beraberlikte ise çok şanslı oluyoruz fenerbahçenin erciyese puan kaptıracağını hiç düşünmemiştim

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Kendi ayağımıza sıkmaktan başka hiçbirşey yapmıyoruz inanılır gibi değil yakaladığımız 3 pozisyonda o kadar nettiki yapamadık sow ise yine golünü attı işimiz zor ama maçlar kolay elazığ ve akhisar bir hata yapmazsak şampiyonuz

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Son maç tek bir galibiyet ve şampiyonluk geliyor...

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Şampiyonluk geliyormu maçtan bir görüntü

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Es-Es Şampiyon birazdan medyadan görüntülerle bu akşamı noktalayacağım yine transfer döneminde olduğu gibi oyuncu satımındada bir anket koydum kimi isterseniz yollayacağım 12 saat o anketin süresi 12 saatte kimi alalım onun süresi olacak yorum atanlara pasif takip edenlere herkese çok teşekkür ediyorum

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Valla eşitliğin bozulacağı yok o yüzden biraz daha tutuyorum anketi hala bozulmazsa ikisinide yollayacağım.Bu anketten sonra ise listedeki almayı düşündüğüm adamlar anketi gelicek takip edenlere duyurulur

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ee devam ettırsene kariyeri sana tavsiyem kitleni oluşturmadan forumdan bilgi fazla alamazsın daha ileride bunu yap fm14 çıkmasını bekliyorlar o yüzden de forum boş

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Ee devam ettırsene kariyeri sana tavsiyem kitleni oluşturmadan forumdan bilgi fazla alamazsın daha ileride bunu yap fm14 çıkmasını bekliyorlar o yüzden de forum boş
    Yurtdışına gittiğim için oynayamamıstım yoksa ilgi azlığından değildi yorumunuda yeni gördüm kusuruma bakma gecikmeli cevap veriyorum halil abiyle yaptığımız kariyerlerden az çok bir kitlemiz vardı ama okulu açılanlar takip edemedi dolayısıylada ilgi az gözüktü hatta forum o kadar cansızki sen bana 1 hafta önce cevap yazmıssın ama hala anasayfayada yukarılarda konum sanırım kendimi anlatabildim ilgisizlikten değildi kariyere devam etmemem hatta çoktan kapanmıstır diye düşünüyodum ama fm 14 alırsam ki almayı düşünmüyorum bu tarz bir kariyer yaparım tabiki aksayan yönler varsa gözünde belirtirsen sevinirim sonuçta gelişebilecek bir fikir olduğunu düşünüyorum.

Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123

Mesaj Yetkileri