Oyuncularla buluşup kendimi tanıttım ve onlara hedeflerimizi anlattım

İlk işim takımın personel kadrosunu değişmek oldu , başkanımız kaleci antrönörü için 1 kişilik kontenjan yeterli gördüğü için yönetimden o halde antrönör sayımızı arttırmalarını talep ettim

Paf takıma sadece kaleci antrönörü alıp , as takıma kaleci antrönörü yerine antrönör alıp görevini şut durdurma ve elle kontrol ayarlayarak kaleci antramanı sorununu çözmüş oldum

mali durumumuz kısıtlı olduğu için çok iyi özellikleri olan personelleri getirmemiz mümkün olmıyacaktı onun için hem kendimin hem takımın itibarını yükseltmek açısından bende özelliklerinden çok itibarı olan efsane emektar oyunculara yöneldim. bu isimler ; Milanda ve İtalya milli takımında yıllardır kaptanlık yapmış Paolo Maldini (Savunma Ant),Arjantinli efsane forvet Gabriel Batistuta (Hucum Ant),Almanya ve B Munich efsane kalecisi Oliver Kahn (Kaleci Ant) , Gelmiş geçmiş en iyi Türk kaleci olarak görülen Rüştü Reçber (18 A Kaleci Ant),Gelmiş geçmiş en iyi golcülerimizden avrupa gol kralı rekoru kırmış Tanju Çolak (18A Hucum Ant),ve Milli takımımızın savaşçı emektar stoperi Alpay Özalan (18 A Savunma Ant) ,Liverpool gibi üst düzey takımda görev yapmış ingiliz kondisyoner Julian Monk (Kondisyoner),ve hollandalı doktor Henri Van Amelsfort (Doktor) ,

[CENTER]

Antrönörlerin takıma katılması ile herkezin kendi uzaman olduğu dallarda görevlendirip , iş yükünü hafifleterek daha kaliteli antraman yapılmasını sağladık

Antraman programımızı düzenlemeye geldi sıra ligin başlamasına 40 gün var ve takımın sezon öncesi 10 tane hazırlık maçı yapmasını planladık bu 10 gün maç 10 gün dinlenme anlamına geliyor , antraman için geriye 20 günlük süre kalıyor , Sezon öncesi takıma yeni katılan oyuncular arasında uyum problemi olmaması için takım uyumuna ve oyuncuların sezona kondisyonları iyi başlaması için kondisyon programına ağırlık verdik 20 günlük süreçte antraman programımız şu şekilde olcak

Takım Uyumu

1-Gün : Çok düşük
1-Gün : Düşük
1-Gün : Ortalama
1-Gün : Yüksek
1-Gün : Çok Yüksek

Kondisyon

1-Gün : Çok düşük
1-Gün : Düşük,1-Gün : Ortalama
1-Gün : Çok Yüksek

Top Kontrol

1-Gün: Ortalama
1-Gün: Yüksek

Savunma

Hucum

Taktik

1-Gün :Yüksek

Genel

2-Gün : Çok yüksek

Takım Antramanı

Takım antramanı programımızı ayarladıktan sonra sıra bireysel antraman programına geldi oyuncularımızın tek tek geliştirmesi gereken özelliklerini seçip bireysel antramanlarında ağırlık vermesi gereken programları ayarlıyoruz

Bireysel Antraman

Daha sonra adaletli bir yönetim anlayışım olduğunu oyunculara göstermek için , takım kadrosundaki tüm oyuncuları aynı statüye getirdim. Her oyuncuyu as takım statüsü olarak ayarladım.

ve sırada taktiğimizi belirlemek kaldı

Oyuncuların oynayabileceği en kullanışlı formasyon 4-1-2-2-1,4-2-3-1,4-2-4 ben ortasahada mücadele gücü yüksek aynı zamanda teknik oyunculardan kurulu bir sistem oluşmasını istiyorum o yüzden 3 lü ortasaha yapıp , topu 2.bölgeden 3.bölgeye kanatlardan taşıyarak pivot santraforumuzu bol bol gol pozisyonuna sokması için sağlı sollu ortalar yapılmasını ve beklerimizin hucumu desteklemesini aynı şekilde hucumdaki oyuncularında geriye yardım etmesini istiyorum , takım talimatlarından rolanti oyun anlayışını seçerek ispanya gibi olabildiğince pasa dayalı bir oyun anlayışını seçiyoruz felsefemiz çok akıcı her kez birbirinin açığını kapaması gerekiyor , ön libero kullandığımız için defansı ilerde kurmamıza gerek duymadım daha çok arkayı sağlama alalım diye defansı geride kurdum , daha iyi pas yapalım diye tempoyu düşürüp oyun genişliğinide dar ayarladım , defansı geride kurduğumuz için ofsayta gerek duymadım, aynı şekilde yavaş paslaşmalarla oynayacağımız için kontra atağada gerek yok,oyunu ortasaha göbeğindeki en teknik oyuncu kurucak ve oyunda uzun boylu pivot santrafor oynatacağız formasyon ve takım talimatlarından sonra oyunculara tek tek komut vermek kaldı sıra daha sonra duran top ve taç talimatlarını belirleyip taktiğimizi oturtmaya çalışacağız

Transferlerimiz

Ekonomik durumumuz pek iyi olmadığından pek transfer yapamadık , oyuncuda satamadık sezon sonu bonservisini almak şartıyla Kiev'den Diego Suarez'i kiraladık

Sıradaki paylaşımda hazırlık maçları ve lig maçlarının sonuçlarını göreceksiniz.