Bu Seride 3 Kez Oynadığım Takımımla Bir Hayli Hüsran Dolu Maceramız Oldu. Bizi Bu Hale Sokanlara Niyetlerimi Haykırıyorum
İnşallah Sizlerle Beraber Bu Kez Şeytanın Bacağını Yeni Yapılanmayla Kıracağız...
Bu Seride 3 Kez Oynadığım Takımımla Bir Hayli Hüsran Dolu Maceramız Oldu. Bizi Bu Hale Sokanlara Niyetlerimi Haykırıyorum
İnşallah Sizlerle Beraber Bu Kez Şeytanın Bacağını Yeni Yapılanmayla Kıracağız...
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Dedelerin dedesi be !
Başarılar sana zaten başarılar desek de başarısız oluyorsun![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Başarılar![]()
Başarılar![]()
Hocam transfer yamasıyla oynayacaksan başarılı olmalısın kadromuz iyiBaşarılar..
Başarılar. Ben GS'liyim ama bu sene BJK de güçlü ve potansiyelli bir takım kurdu. Eğer transfer yamasıyla oynarsak ilk sezon şampiyon olma ihtimalin çok yüksek olur![]()
Evet Oyuna Başlıyoruz Öncelikle Kendimi Takdim Edeyim
Adım Mehmet, 70 Yaşındayım Sayısız Şampiyonluklar ve Hüsranlar Yaşadım Ama Hiçbir Zaman Bu Aşktan Vazgeçmedim. Artık Fikret Orman'da Bizde Bişeyler Görmüş Olmalı ki Bizi Bu Göreve Layık Gördü
Artık Zaman Zaman Maç Esnasında Kendimi Hastanede Bulabilirim Heyecana Bu Yaşlı Kalbimiz Dayanmaz![]()
Aşağıdaki Şampiyonlukların ve Kupaların Nerdeyse Tamamını Görmüşüm
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Menajer harbi dedeyimiş![]()
başarılar hocam
hemis basarilar bol bol regenlerin olsun insallah
Başarılar Türkiye Liginde en çok saran 2 -3 takımdan biri bana göre tabi![]()
başarılar uefa kupası çeyrek final lig şampiyonluk türkiye kupası final bekliyorum![]()
Aha baltalanacak kariyer.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Vay Mehmet abim kariyer açmış. Bize de takip etmek düşer.
Sonun Aragones gibi olmasın.![]()
TariboWest
Başarılar abi.![]()
dede sahalarda![]()