Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kayserispor ile başarı geldikten sonra sizce hangi ülke'de devam edilmeli ?

Voters
36. You may not vote on this poll
  • Fransa

4 11.11%
  • İspanya

2 5.56%
  • İngiltere

12 33.33%
  • İtalya

4 11.11%
  • Almanya

14 38.89%
Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 385 sonuç

Konu: Şov Başlıyor / Kayserispor 3 .Sezon

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    dnipro cityi yenmiş bu kötü oldu

Eğer biz içeride City'e sürpriz yapa bilirsek Dnipro'nun galibiyeti işimize yaraya bilir , grup'tan 1. çıkmak çok önemli , şuan iti bari ile en kötü zaten 2. çıkarız artık, zaten AZ 'de içeriye gelecek orada bir sürpriz olacağını düşünmüyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Şaka yapıyorum tabi ki onlarla boy ölçüşemeyiz , her nekadar yaptığım transferler hep istediğim oyuncular olsa da Mayuka ve Wanyama'nın takımı küme düştü Stoch Paf takımdaydı , Blanco kulüpte hiç istenmiyodu , bu oyuncularla illa ki kafa tutamayız Parades ve Okay'ın en az 1 sezonları daha var istediğim kıvama gelmelirine City'i yenmek için tüm oyuncuların en iyi günlerinde olup ekstra bişeyler yapması lazım gerçi içeride direk 1 puanı vereceklerini bilsem maça çıkmam ona da razıyım
    Aynen , süpriz için oyuncuların gelişip takımın biraz daha oturması lazım tabi ki , Bu arada 1 puan diyorsunda , Şimdi bu gençler ya inanmışlarsa , ya bir sürpriz yaparlarsa , niye olmasın

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Didier Drogbaa View Post
    Aynen , süpriz için oyuncuların gelişip takımın biraz daha oturması lazım tabi ki , Bu arada 1 puan diyorsunda , Şimdi bu gençler ya inanmışlarsa , ya bir sürpriz yaparlarsa , niye olmasın
    Valla kendileri kazanırlar ben burada geçiciyim ne kazanırlarsa önümüzde ki bir kaç sezon içinde kazanacaklar

Bu arada ankete katılanlara teşekkür ettim ,Gözlemlerim şöyleydi ankette , İlk başta Almanya hızlı başladı , Fransa onu yakaladı derken İngiltere aradan sıyrıldı gerçekten anket hoşuma gitti At yarışı gibi oldu bakalım Finişi hangi ülke görecek

Almanya ligi zevkli oluyor ya

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Halil sana şunu söylim. Almanya'da oynadın, İngiltere'de oynadın, Fransa'da oynadın bence sıra İspanya ile İtalya'da
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Almanya iyidir halil,başarılar.

Almanya ligine bende katılıyorum

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Bende İngiltere'yi seçtim ama o olmazsa , İspanya'da çok iyi olur Neymar'lı - Messi'li Barcelona - Ronaldo'lu G.Bale'li R.Madrid'e karşı rekabet süper olur .

Almanya'da al işte Schalkeyi Mainzi Hoffenheim'i mutlu mesut yaşa

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

madem fransız vatandaşlığın var git fransaya monaco dışında hiç oynamadın fransada italya hariç diğer liglerde oynadın zaten

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Almanya 8'le öne geçti

Nesil
    2012

@MrRuthells
    @MakiLee
    @Moussa Sow7
    @Lochnes
    @Didier Drogba
    @The Special One
    @5267

Öncelikle öneriler için ve anket için tekrar teşekkürler aslında orada ki tüm ülkeler de kariyer yaptım onun için Kayseri'den ayrıldığım da ilk sıra da hangisi en çok oy alırsa onU seçmek durumundayım ama muhtemelen 2-3 ülke daha geze biliriz

Nesil
    2012

Spoiler: Kayserispor 3 -0 Antalyaspor 

Spoiler: 8.Hafta Samsunspor 

Spoiler: Lig Tablosu 

Oynattığın futbol tarzı Almanya ve İspanya ligine çok yatkın diğer liglerde başarılı olduğun aşikar. Hiç değilse ben seni Almanya ve İspanya ligine çok yakıştırıyorum sebebi bırazda Barcelona-Madrid Bayern-BvB üstünlüğüne son verebilirsin. Bir ricam var lütfen Fransa'ya gitme bu arada kariyer güzel ilerliyor konuyu açan halil karabulut yazınca sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da ciddi başarılar beklıyo oluyoruz bu da geçmişte yaptıklarınla alakalı. Şimdiden Türkiye'de ve bir sonraki ülkede başarılar

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by oguuz9 View Post
    Oynattığın futbol tarzı Almanya ve İspanya ligine çok yatkın diğer liglerde başarılı olduğun aşikar. Hiç değilse ben seni Almanya ve İspanya ligine çok yakıştırıyorum sebebi bırazda Barcelona-Madrid Bayern-BvB üstünlüğüne son verebilirsin. Bir ricam var lütfen Fransa'ya gitme bu arada kariyer güzel ilerliyor konuyu açan halil karabulut yazınca sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da ciddi başarılar beklıyo oluyoruz bu da geçmişte yaptıklarınla alakalı. Şimdiden Türkiye'de ve bir sonraki ülkede başarılar
    Barcelona ve Bayern'den tırsıyom açıkçası hiç şansım tutmuyor aslında biri daha yazmıştı , Bale ve Neymar'da İspanya'da iyi kapışma olur diye ama şu var Kayseri ile başarı gelmesi gerekiyor ilk önce ondan sonra bakıcam tşkler bu arada

Maça 3 stoper çıktık 65.dk iyi direndik Sinan'da harika işler yaptı en azından fark yemedik moraller yerinde
    Spoiler: #Direnemedik 

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bursa kariyerinde sevillaya gitmiştin ve şl yi almıştın galiba ya da finalde kaybetmiştin barçadan tırsmana falan gerek yok

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Barcelona ve Bayern'den tırsıyom açıkçası hiç şansım tutmuyor aslında biri daha yazmıştı , Bale ve Neymar'da İspanya'da iyi kapışma olur diye ama şu var Kayseri ile başarı gelmesi gerekiyor ilk önce ondan sonra bakıcam tşkler bu arada

Ben yazmıştım , Neymar'la - Bale'le falan kapışırsın diye , asıl rekabet orada

Bu arada Avrupa Liginde'de de 3 te 3 gidiyorum tahminlerde

Nesil
    2012

bursa kariyerinde sevillaya gitmiştin ve şl yi almıştın galiba ya da finalde kaybetmiştin barçadan tırsmana falan gerek yok
    Sevilla ile alıp almadığımı hiç hatırlamıyorum ama ondan sonra At.Madrid'e gidip Final'de Manu'ya kaybetmiştim onu net hatırlıyom , vay arkadaş bişey fark ettim o kadar kariyer yaptım aklım da kalan hiç ŞL Kupası yok hiç almadım mı ki
    Last edited by 19karabulut07 : 14.Eylül.2013 at 00:36

Nesil
    2012

Ben yazmıştım , Neymar'la - Bale'le falan kapışırsın diye , asıl rekabet orada

Bu arada Avrupa Liginde'de de 3 te 3 gidiyorum tahminlerde
    hee evet laa sen demiştin içeride ki City maçına ne demiştin ? eğer yeeneceksem ona göre o maçta yedekleri oynatayım rotasyon olur

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Malesef , city'den içeride de kurtuluş yok

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Sevilla ile alıp almadığımı hiç hatırlamıyorum ama ondan sonra At.Madrid'e gidip Final'de Manu'ya kaybetmiştim onu net hatırlıyom , vay arkadaş bişey fark ettim o kadar kariyer yaptım aklım da kalan hiç ŞL Kupası yok hiç almadım mı ki
    bende onu diyom ya kazandın ya finalde kaybettin bu arada hiç şl alamadın mı şimdi

Takipteyim baştan sona okudum

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Hiç üşenmedim meraktan baktım

A.Madrid'le oynarken Man. Utd'ye finalde 3-0 kaybetmişiz .

Sevilla'da iken R.Madrid'i penaltılarla geçip almışız Şampiyonlar Ligini .

Şaka bir yana senin gibi bir menajere yakışmazdı , o kadar kariyerde bir Şampiyonlar Liginin olmaması

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

@Erdoğan he ya hatırladım o günleri Sonra ŞL finalini kaybettikten sonra hangi takımı alacan muhabbetleri vardı Hatta Azerbaycan takımı bile önermişlerdi

Nesil
    2012

Malesef , city'den içeride de kurtuluş yok
    Bakıcaz

Spoiler: 9.Hafta Derbi :) 

Spoiler: 10.Hafta Karabük 

Spoiler: City 

Nesil
    2012

bende onu diyom ya kazandın ya finalde kaybettin bu arada hiç şl alamadın mı şimdi
    Almışım laa ben ŞL'yi sen daha uyu

Quote Originally Posted by berat87 View Post
    Takipteyim baştan sona okudum
    Teşekkürler

Hiç üşenmedim meraktan baktım

A.Madrid'le oynarken Man. Utd'ye finalde 3-0 kaybetmişiz .

Sevilla'da iken R.Madrid'i penaltılarla geçip almışız Şampiyonlar Ligini .

Şaka bir yana senin gibi bir menajere yakışmazdı , o kadar kariyerde bir Şampiyonlar Liginin olmaması

@Erdoğan he ya hatırladım o günleri Sonra ŞL finalini kaybettikten sonra hangi takımı alacan muhabbetleri vardı Hatta Azerbaycan takımı bile önermişlerdi

Maçı hatırlıyamadım valla Erdoğan 3-4 ay geçti ama ŞL almışım , bide Q.P.R'de AL aldım daha da yok kurcalama

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Aynen , yavaş yavaş hatırlıyorum çoğunu

[CENTER]

Maçı hatırlıyamadım valla Erdoğan 3-4 ay geçti ama ŞL almışım , bide Q.P.R'de AL aldım daha da yok kurcalama
    Aynen Ş.liginin yanında , birde Avrupa ligi varmış ha birde kaybettiğimiz finaller

Bu kariyerde şöyle 2 Ş.Ligi görelim ama

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

şl muhabbetinde kaynadı ama cityi 1-0 yenmiş kayseride

Nesil
    2012

Aynen Ş.liginin yanında , birde Avrupa ligi varmış ha birde kaybettiğimiz finaller

Bu kariyerde şöyle 2 Ş.Ligi görelim ama

[/quote]

Tamam ŞL için elimden geleni yapıcam ama tekrar bir sorum olacak hepinize Kayserispor ile mi ŞL'yi alma mücadelesi vereyim yada Avrupa'dan kalbur üstü bir takımla mı ? (Newcastle - Schalke - OM - Roma gibi ) ona göre planlama yapıcam eğer Kupa Kadir Has'a gelsin diyorsanız vites yükseltiriz biraz

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Şaka maka city'i yenmişik harbiden , hala Kayseri

Edit : Kayseriyle Ş.Ligini almamız için en az 3-4 sezon lazım , diğer takımlarla daha erken gelebilir gibi ama Kayseriyle alırsak efsane olur

Sayfa 8 / 13 İlkİlk ... 678910 ... SonSon

Mesaj Yetkileri