Valla kendileri kazanırlarben burada geçiciyim ne kazanırlarsa önümüzde ki bir kaç sezon içinde kazanacaklar
Bu arada ankete katılanlara teşekkür ettim ,Gözlemlerim şöyleydi ankette , İlk başta Almanya hızlı başladı , Fransa onu yakaladı derken İngiltere aradan sıyrıldıgerçekten anket hoşuma gitti At yarışı gibi oldu bakalım Finişi hangi ülke görecek
![]()
Almanya ligi zevkli oluyor ya![]()
Halil sana şunu söylim. Almanya'da oynadın, İngiltere'de oynadın, Fransa'da oynadın bence sıra İspanya ile İtalya'da![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Almanya iyidir halil,başarılar.
Almanya ligine bende katılıyorum![]()
Bende İngiltere'yi seçtim ama o olmazsa , İspanya'da çok iyi olur Neymar'lı - Messi'li Barcelona - Ronaldo'lu G.Bale'li R.Madrid'e karşı rekabet süper olur .
Almanya'da al işte Schalkeyi Mainzi Hoffenheim'i mutlu mesut yaşa![]()
madem fransız vatandaşlığın var git fransayamonaco dışında hiç oynamadın fransada italya hariç diğer liglerde oynadın zaten
Almanya 8'le öne geçti![]()
@MrRuthells
@MakiLee
@Moussa Sow7
@Lochnes
@Didier Drogba
@The Special One
@5267
Öncelikle öneriler için ve anket için tekrar teşekkürler aslında orada ki tüm ülkeler de kariyer yaptımonun için Kayseri'den ayrıldığım da ilk sıra da hangisi en çok oy alırsa onU seçmek durumundayım ama muhtemelen 2-3 ülke daha geze biliriz
Oynattığın futbol tarzı Almanya ve İspanya ligine çok yatkın diğer liglerde başarılı olduğun aşikar. Hiç değilse ben seni Almanya ve İspanya ligine çok yakıştırıyorum sebebi bırazda Barcelona-Madrid Bayern-BvB üstünlüğüne son verebilirsin. Bir ricam var lütfen Fransa'ya gitmebu arada kariyer güzel ilerliyor konuyu açan halil karabulut yazınca sadece Türkiye'de değil Avrupa'da da ciddi başarılar beklıyo oluyoruz bu da geçmişte yaptıklarınla alakalı. Şimdiden Türkiye'de ve bir sonraki ülkede başarılar
Barcelona ve Bayern'den tırsıyom açıkçasıhiç şansım tutmuyor aslında biri daha yazmıştı , Bale ve Neymar'da İspanya'da iyi kapışma olur diye ama şu var Kayseri ile başarı gelmesi gerekiyor ilk önce ondan sonra bakıcam
tşkler bu arada
Maça 3 stoper çıktık 65.dk iyi direndik Sinan'da harika işler yaptı en azından fark yemedik moraller yerinde
Spoiler: #Direnemedik
bursa kariyerinde sevillaya gitmiştin ve şl yi almıştın galiba ya da finalde kaybetmiştin barçadan tırsmana falan gerek yok![]()
Last edited by 19karabulut07 : 14.Eylül.2013 at 00:36
Malesef , city'den içeride de kurtuluş yok![]()
Takipteyim baştan sona okudum
@Erdoğan he ya hatırladım o günleriSonra ŞL finalini kaybettikten sonra hangi takımı alacan muhabbetleri vardı
Hatta Azerbaycan takımı bile önermişlerdi
![]()
Almışım laa ben ŞL'yi sen daha uyu
Teşekkürler
@Erdoğan he ya hatırladım o günleriSonra ŞL finalini kaybettikten sonra hangi takımı alacan muhabbetleri vardı
Hatta Azerbaycan takımı bile önermişlerdi
Maçı hatırlıyamadım valla Erdoğan 3-4 ay geçtiama ŞL almışım , bide Q.P.R'de AL aldım daha da yok kurcalama
![]()
şl muhabbetinde kaynadı ama cityi 1-0 yenmiş kayseride![]()
Aynen Ş.liginin yanında , birde Avrupa ligi varmış ha birde kaybettiğimiz finaller
Bu kariyerde şöyle 2 Ş.Ligi görelim ama
[/quote]
Tamam ŞL için elimden geleni yapıcam ama tekrar bir sorum olacak hepinize Kayserispor ile mi ŞL'yi alma mücadelesi vereyim yada Avrupa'dan kalbur üstü bir takımla mı ? (Newcastle - Schalke - OM - Roma gibi ) ona göre planlama yapıcameğer Kupa Kadir Has'a gelsin diyorsanız vites yükseltiriz biraz
![]()
Şaka maka city'i yenmişik harbiden , hala Kayseri
Edit : Kayseriyle Ş.Ligini almamız için en az 3-4 sezon lazım , diğer takımlarla daha erken gelebilir gibi ama Kayseriyle alırsak efsane olur![]()