1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Düzelmesi için Dua Ettiğiniz FM Saçmalıkları

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Hocam 3. şık hariç dediklerine katılmıyorum. Bunları genelleyemezsin. Örneğin düşme hattındaki takımlar bizleri yenemez diye bir şey yok. Son 20 dk'da biz atınca rakipler de atıyor demişsin ama bunu her maçta istisnasız yaşamazsın, 1-2 maçta olur ama saçmalık değildir. Ancak 3. şıkka kesinlikle katılıyorum.

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Hocam 3. şık hariç dediklerine katılmıyorum. Bunları genelleyemezsin. Örneğin düşme hattındaki takımlar bizleri yenemez diye bir şey yok. Son 20 dk'da biz atınca rakipler de atıyor demişsin ama bunu her maçta istisnasız yaşamazsın, 1-2 maçta olur ama saçmalık değildir. Ancak 3. şıkka kesinlikle katılıyorum.
    Çok sık oluyor hocam gol atıp yeme olayı. Yani son 20 dakika falan gol attığın her maçta mutlaka yiyorsun, adeta o maçın berabere biteceği önceden ayarlanmışçasına.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by Uche View Post
    Çok sık oluyor hocam gol atıp yeme olayı. Yani son 20 dakika falan gol attığın her maçta mutlaka yiyorsun, adeta o maçın berabere biteceği önceden ayarlanmışçasına.
    Ben hiç rastlamadım bu olaya. Her maç olacağını da sanmıyorum, yine de yaşanabilir bir şey. Ama penaltı kurtarma olayı çok fazla. Hayatında penaltı kaçırmamış Balotelli, oyunda kullandığının yarısını kaçırdı.

Bunlardan başka oyunda direğe çarpan top sayısı çok fazla. Özellikle bu seride oynadığım maçlarda frikik atarken 5-6 kere ya direğe çarpar ya da baraja takılır. 7. frikik gol olur. Normal şutlarda da direğe çok takıldığım oluyor. Azalması lazım.

Mesaj Yetkileri