-bazen mac 0 0 giderken oyun öyle bi hızlanıyorki senin oyuncu degiştrmene fırsat vermeden mac bitiyor.(genişletilmiş özette.) .
-ses olayına bence bi gercekcilik getirilsin. hep aynı düzeyde ses var. gol olsada rakip gol atsada. örnegin deplasmanda gol atınca bi sessizlik çökse. yada son dakikalarda gol olunca baya bi ses gelse.
-bi oyuncu oluyor. yedek oturtuyosunuz onu genelde. sonra rotasyon amaclı ilk 11e koyuyonuz 2 3 mac oynuyo o orda. sonra ne hikmetse 2 3 mac oynamasına ragmen gelip size ilk 11de oynamak istedigini sölüyo. iyide mal zaten 2 3 mactır oynuyon neyin kafasındasın diyesi geliyo insanın
-transfer sacmalıkları zaten söylenmeye bile gerek yok. 2014te 10 milyon olan ademilsona adam 55 milyon istiyo.
-şut özelligi 19 20 olan bi oyuncunun (douglas costa ) senede cektiği atıyorum 100 şutun 80i taca 10u auta 5i kaleciye 5ide iceri giriyo. bu adamın şutu 11 olsa anca böle bi istatistik olur. adama uzaktan sutu kapatıyom hala heryerden bamgüm vuruyo. bazılarıda hic vurmuyo. örnegin strootman 4 yıldır bende cektigi şut sayısı 10u gecmemiştir. dogal olarak golde atamıyo
-türk takımlarının sacmalıklarını giderilmesi gerek. şu takımların bütce ve gelirlerini ayırca tanınmışlıklarını arttırılması gerek. bugün bi antepe milevski karabüge pedersen galatasaraya drogba snijder fenerbahceye meireles kuyt gibi adamlar geliyosa oyunda neden gelmiyo ? ayrıca şuda var. ben kendim editörden yabancı kontejyanını kaldırdım. bjk fb gs bütce arttrdım eşit düzeyde tanınmışlık arttı. fb ve gs cok iyi adamlar aldık. beşiktaşta para var hala sacma sapan adam alıyolar transfer yapıyolar mal mal.
-şu fazla paraya verene gitme ve vergi olayı cok abartılmış. olabildigince örnek vererek anlatıyorum. eriksene ben(fenerbahce) , real madrid , manchester united ve dordmund teklif yaptık. ben maaşta istediginden 1 milyon euro fazla verdim. adam beni tercih etti. burda mantık ?
-kuralar resmen önceden belirleniyo sanki. bi kere tesadüf ikinci tur kurası cekildi cl de. kuradan sonra elektrk gitti oyunun bi hafta öncesine döndüm save dosyasından. aynı takımlar eşleşti. dikkatimi cekti. bi sonraki sene gene aynısını denedim gene aynı takımlar eşleşti.
-arkadaş türk regen cıkmıyo oyunda. eski serilerde müthiş adamlar cıkardı. sag bek sol bek kaleci her mevkiye adam bulurdun nerdeyse gelecek vaadeden potansiyali 4,5 yıldız 4 yıldız olan. bu seride hic bulamadım nerdeyse ya. ne benim takımımda ne başka takımda. ee böle olunca oyunda kontejyanda olunca bu sefer oyun biyerden sonra kitleniyo. kalkıp gelecek potansiyali 2,5 yıdlız olan adam alamıcagına göre sıkıntı oluyo bu sefer.
-ben dünyanın hic biyerinde görmedim her lig macından önce basıntoplatısnı lig maclarından sonra zorunlu oluyo tamam eyvallahta her mactan öncede toplantı yapılmazki basınla arkadaş bune böle

benim hatrladıklarım bunlar. belkide biz cok fazla sey bekliyoruz ama daha iyisini gördügümüz icin bunu bekliyoruz. bi fm 12 bi fm 11 bi fm 10 ve daha altı seriler. cok cok daha iyidi. ya 11de ya 10nda. sıkılmadan 2035e kadar oynadım tek takımla. sacma sapan 3D motor geliştirceklerine oyunun baska yönlerine önem versinler. bu oyunun zaten zevki 2D ile cıkıyo. kalkıp bana pes fifa gibi görsellik versede ben 2D ile oynamayı secerim. uzun lafın kısası umarım güzel bi oyun cıkarda verdigimiz paraya deger