1 ile 30 arası toplam 41 sonuç

Konu: Fatih Terimin Boşalan Koltuğu... | Galatasaray SK | 1.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

O'ndan boşalan koltuğu Mourinho bile dolduramaz kardeşim.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    O'ndan boşalan koltuğu Mourinho bile dolduramaz kardeşim.
    Galatasaray yanlış hatırlamıyorsam Fatih Terim ile 6, Fatih Terim'siz de 13 şampiyonluk kazandı. Kimse vazgeçilmez değildir dostum . Fatih Terim egosuna hakim olamadı, Ünal Aysal zaten kibirli bir kişilik ve bu yüzden yollar ayrıldı. Olan Galatasaray'a oldu. Fatih Terim'e ben de üzüldüm fakat gerçekten taktiksel olarak ondan kat kat daha iyi hocalar var Avrupa'da. Elbet yeri dolar

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Galatasaray yanlış hatırlamıyorsam Fatih Terim ile 6, Fatih Terim'siz de 13 şampiyonluk kazandı. Kimse vazgeçilmez değildir dostum . Fatih Terim egosuna hakim olamadı, Ünal Aysal zaten kibirli bir kişilik ve bu yüzden yollar ayrıldı. Olan Galatasaray'a oldu. Fatih Terim'e ben de üzüldüm fakat gerçekten taktiksel olarak ondan kat kat daha iyi hocalar var Avrupa'da. Elbet yeri dolar
    Türkiye'de sistem ve taktiğin fazla işlemediğini bilmen gerek aslında

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Aynen.. o yuzden Galatasaray icin en iyi TD Fatih Terim'dir

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Ertuğrul Sağlam'ın Bursayı şampiyon yaparken ki sistemi neydi o zaman ? Bazı teknik direktörler vardır, işleri hep yolunda gider biraz da şanslıdır doğuştan. Bazı teknik direktörler vardır, sistem adamıdır, kafasında oluşturduğu sistem üzerine hareket eder. Maalesef Fatih Terim şanslı olan teknik direktör grubuna giriyor ve çok da iyi bir motivasyoncu. İnsanlara gereğinden fazla değer yüklemeye devam edersek sonunda hep üzülen taraf biz olacağız. Fatih Terim'e saygım sonsuz ama birçoğunuz katılmayacak bana fakat Uefa'yı GS'ye kazandıran isimler Hagi, Popescu, Taffarel ve orta üçlümüzdür(suat,okan,ümit). Geçtiğimiz 2 sezonun mimarı ise Ünal Aysal ve yaptığı yatırımlardır. Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum. Arkadaşın kariyer sayfasını sömürmeyelim.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Ertuğrul Sağlam'ın Bursayı şampiyon yaparken ki sistemi neydi o zaman ? Bazı teknik direktörler vardır, işleri hep yolunda gider biraz da şanslıdır doğuştan. Bazı teknik direktörler vardır, sistem adamıdır, kafasında oluşturduğu sistem üzerine hareket eder. Maalesef Fatih Terim şanslı olan teknik direktör grubuna giriyor ve çok da iyi bir motivasyoncu. İnsanlara gereğinden fazla değer yüklemeye devam edersek sonunda hep üzülen taraf biz olacağız. Fatih Terim'e saygım sonsuz ama birçoğunuz katılmayacak bana fakat Uefa'yı GS'ye kazandıran isimler Hagi, Popescu, Taffarel ve orta üçlümüzdür(suat,okan,ümit). Geçtiğimiz 2 sezonun mimarı ise Ünal Aysal ve yaptığı yatırımlardır. Neyse daha fazla uzatmak istemiyorum. Arkadaşın kariyer sayfasını sömürmeyelim.
    Sen bana sadece Ertuğrul Sağlam'ı örnek gösterirsin.Ben sana Del Bosque Löw Hiddink gibi dünya çapında isimlerin Türkiye'de sırf sistemli oynadıkları için giderken kuyruğuna teneke bağlandığını söylerim Evet arkadaşın kariyerine balta vurmak istemiyorum ama gerçekler bunlar farklı bir ülkeyiz

Mesaj Yetkileri