Emir çok geçmiş olsun
FM Gazetesi
Olm Emir 4 Ayak Üstüne Düşmüşsün
Neyse Geçmiş Olsun Yine de Allahtan B Değilsin, O Kendi Halinde İyi Huylu Bir Virüs Seni Öldürmez Ama Süründürür
Eğer Kola ve Cips Çok Tüketiyorsan Kesinlikle Vazgeçmen GerekYoksa Seni Yorar
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Emir kusura bakmamazsan abi demişim ama düzelteyim aramızda 1 yaş varmış![]()
Tekrar'dan geçmiş olsundikkat et kendine büyüme çağı olduğundan ters birşey sıkıntı yaratabilir
![]()
selam beyler.
bişey soracaktım bilen varsa cevaplarsa sevinirim.
ya bu vodkanın ne kadar berbat tadı varmış abi, bunu nasıl içiyorsunuz, nasıl içicem ben bunu
içme demeyin, mecbur içmem lazım o noktayı geçt,im artık.
bira da böyle gelmişti ama ikinci içmemde lıkır lıkır indirmiştim, bu da öyle olur mu acaba?
saygılar...
beyler cevaplar için çok sağolun, yalnız şöyle birşey var;
yok abi zaten sek olarak değil, sevdiğim birşeyle, kolayla karıştırarak içiyorum ama yine de benzin içiyormuşum gibi geliyor çok rahatsız edici.
abi light kolaya bayılıyorum onunla karıştırdım ama yine çok fena yakıyor bir de bende mide problemi var gastrik ülser mi reflü mü ne öyle birşey, mide de berbat oluyor, ama eğer biraya alıştığım gibi alışacaksam sorun değil bir iki kere böyle içerim yani. alışır mı insan dersiniz?![]()
Midende problem varsa vodka hiç de iyi gelmez bu duruma. Eziyet etme kendine. İlla içecem diyosan başka şeylere yönel, Malibu milk mesela.
Valla bu sene keşfettim vodkayı artık şu redbull'un yeni çıkan meyvelisinden başka bişeyle içmem.Bardağın 1/3 vodka,1/3 enerji,1/3 kola hem lezzetli,hem de daha etkili![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Vodka bana biradan bin kat daha güzel geliyor nedense anlayamadım birayı hiç sevemedim.
He bak Redbull ilede gider ama tavsiye edilmez denir piyasada diye önermedim hem mide rahatsızlığında varmış sen en iyisi birayla devam et boşver.
Bira amele işi ya iç git tuvalete iç git tuvalete. Viski,Vodka,Rakı üçünden şaşmıcan![]()
O tavsiye edilmeze uymayın yahu ona uyuyorsanız hiç alkol içmeyin o da zararlıViski eğer sek içilmeyecekse yine enerjiyle,tekila yine shot atılmayacaksa enerjiyle + cola sunrise şeklinde,vodka meyveli değilse yine enerjiyle içilmesi gerek bence
![]()
ya biraz kafayı bulmam lazım(beyler yanlış anlamayın evimde kendi odamdayım, insanlara sataşacak bir tip değilim vicdanım yerinde Allah'a çok şükür) bira içip kafa bulamazsın diyorlar yoksa ben de birayla devam etmeyi düşündüm ama vodkada biranın 8 kat fazlası alkol var onun için yöneldim.
İşte diyorumya Bira amale işi hem bir işe yaramıyor hemde sürekli tuvalete yolluyor. Bir içeceksende Kırmızı Tuborg iç.
Vodkadan da çok içme yalnız mideni yakar.En temizi viski aslında her gün bir bardak günün yorgunluğu bile alır.
Beyler, saat 10'u çoktan geçti. İçki muhabbeti yapmayın isterseniz. TSI'ye ceza falan gelir sonra...
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Bir şey olmaz. Konuşmak ve içmek değil, satın almak yasak.
Pardon, düzenlemeyi yanlış anlamışım. Kaldığımız yerden devam, aman sabahlar olmasın.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
beyler yutup linkini entryde video halinde göstermek nasıl oluyordu?
Beyler ömrümde ki en büyük dost kazığını yedim.
Ben böle şeyler filmlerde olur sanıyodum.
Sonra açtım bi Sıla, ForCimbom kafasındayım. Vodka+Enerji drink...
http://www.youtube.com/watch?v=25RLC...layer_embedded
al abi hedefe daha çabuk ulaşırsın. bire birdir.
İnternetimi kestiler bundan daha efkârlanacak durum mu var ?
Ben içmeyeyim de kimler içsin![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!