1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Fenerbahçe l Avrupa'ya İnat Sonuna Denk!

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Default Fenerbahçe l Avrupa'ya İnat Sonuna Denk!

Öncelikle bir Trabzonsporlu olarak değişik bir kariyer deneyeceğim. Fenerbahçe'yi hiç almadım. Bakalım nasıl olacak. Birde takımı sırf Gökhan Gönül ve Sow için alıyorum. Fenerbahçe'yi sevmemek değilde başındaki kişiyi sevmem. Değişik bir kariyer olacak ve Fenerbahçe ile sınırları zorlamak için elimden geleni yapacağım. Umarım oynarken ve paylaşırken zevk alırım ki sizede bunu yansıtabilirim.

Kadromuz

* Kadromuzda kırmızı kutu içine aldıklarım satılık listesinde olan kişilerdir.

Taktiğimiz

Çift forvetli bir taktik yaptık ve diğer kariyerlerimde başarılı olmuştum. Bu kariyerde ise deneyip göreceğim. Taktiğin ismini Jack Daniel koydum

Dipnot : Yabancı kuralında ufak bi oynama yaptım. Yabancı kuralını görmek için tıklayın.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Başarılar.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

baya entresan olcak trabzonludan fener kariyeri

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    Aynen Hayırlısı bakalım başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Aynen Hayırlısı bakalım başarılar.
    Birde bana sorsanıza nasıl bişeydur bu da ? amacım farklılık olsun dedim. Galatasaray sarmaz fakat GS ile Fener karşılaşmaları sarar diye düşündüm
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bende koyu bir Galatasaraylıyım ama hep Fenerbahçe kariyerlerim daha çok olur Sana da başarılar.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar Selim.

Nesil
    2012

Basarılar Selim bende Ts ve Bursa kariyeri yapmayi seviyom laa

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar. Değişik bir kariyer olacak, ben de bir kere Galatasaray'ı almıştım gerçekten rakiple oynamak da ayrı bir zevkli.

başarılar bende koyu bir fenerbahçeliyim ama fener kariyeri hiç sarmıyor beni herkesin kendi tercihi

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Bende koyu bir Galatasaraylıyım ama hep Fenerbahçe kariyerlerim daha çok olur Sana da başarılar.
    Eyvallah

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Başarılar Selim.
    Eyvallah

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Basarılar Selim bende Ts ve Bursa kariyeri yapmayi seviyom laa
    TS Başkada Bursa hiç denemedim

Quote Originally Posted by lochnes View Post
    başarılar bende koyu bir fenerbahçeliyim ama fener kariyeri hiç sarmıyor beni herkesin kendi tercihi
    Eyvallah

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Başarılar. Değişik bir kariyer olacak, ben de bir kere Galatasaray'ı almıştım gerçekten rakiple oynamak da ayrı bir zevkli.
    Aynen rakipler daha keyif veriyor ta ki kendi maçına kadar
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Hazırlık Maçları

* Çizgi üstü asistan yapmış. ( İngiltere'den başlattığım için yani Temmuz ayından )

Hazırlık Maçları bence iyi geçti. Zorlu maçlar yapmadım çünkü takımı zorlayıp sakatlanmaya yol açmasından korktum. Bu yüzden kolay rakipler ile kolay maçlar çıkartıp takımın moralini yüksek tutup Avrupa maçlarında iyi verim almayı denedim ve başardım.

Baroni'yi satmayacaktım fakat oynattığım maçlarda nedense hiçbir verim alamadım. Gol attı fakat ondan başka birşey yapmadı. Orta sahada pas yapamayan ve cimri olan bir oyuncuyla fazla gidemezdim ve zar zor 5.5 sattım fakat yarısını başka külüpler aldı!

ve

Nick Viergever

Aslında defans alacaktım ve aklımda Munez vardı, Burağın kariyernden fakat 5 milyon £ gibi bir fiyat istedi ve bir türlü anlaşamadık. O kadar para verirsem ilerleyen zamanlarda zorlanırım dedim ve ucuza daha alternatifi olan Nick ile anlaştım. 2 milyon £ gibi ücrete anlaştım fakat daha fazla ederi var ve birkaç sene sonra değerini katlarsa iyi fiyata satarım.

Personel Değişimi

Teknik ekibimiz baya kötüydü ve değişikliğe gitmem şarttı! Bu yüzden neredeyse hepsini kovdum ve yeni elemanları aldım.

Yeni ekibim ile birkaç sene idare edebilecek antreman sistemim!

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 1. Ayak

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu 2. Ayak

Avrupa'da fırtına gibi 2 maç yaptık ve iyi ses getirdik. 33 Dakika'da 10 kişi kalmış takım maç boyunca deplasmanda olmasına rağmen eze eze 3-0 gibi bir skor alıyorsa bişey diyemem.

Süper Kupa

Öncelikle böyle bir karşılaşma beklemiyordum. Ben 1-0 olsun bizim olsun derken taktiğim ve agresif oyuncularım çok iyi bir oyun çıkardı ve Galatasaray'a eze eze unutamayacağı bir maç armağan ettik. Kıyağımızı unutmasınlar.

Ligimizde ilk 5 Hafta!

Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Cimbom'a napmışız öyle

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

oyunun gerçekçiliği işte

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Maçlar çok iyi, Galatasaray maçı da doğal olmuş. #Neden6Hocam

gs maçı süper olmuş baroni transferinde eline çok az bi para gecmis o kötü olmuş

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Cimbom'a napmışız öyle
    Biraz fazla abartmışız

oyunun gerçekçiliği işte

Quote Originally Posted by Hsyn53Yvz View Post
    Maçlar çok iyi, Galatasaray maçı da doğal olmuş. #Neden6Hocam
    Onu bende bilmiyorum agresif futbolun yan etkileri

Quote Originally Posted by lochnes View Post
    gs maçı süper olmuş baroni transferinde eline çok az bi para gecmis o kötü olmuş
    Baroni transferinde beni kandırdılar. %66 Nedir ya bize ne kaldı
    Jose Mourinho

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Nick'i Milan kariyerimde almıştım, sol bekte coşuyor..

Bir dene derim, defansif orta saha da oynayabiliyor. Süper oyuncu gerçekten..

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Nick'i Milan kariyerimde almıştım, sol bekte coşuyor..

Bir dene derim, defansif orta saha da oynayabiliyor. Süper oyuncu gerçekten..
    Aynen alternatifi bol fakat ben onu defans olarak ayarlıyorum. Yobo yaşlı ve onu satıcam. Şuan kafa vuruşlarına çalıştırıyorum. Kafa vuruşuda biraz gelişme olursa çok iyi olacak
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Fikstür

Spoiler: Derbi Maçları 

Puan Tablosu

İstatistikler

Değerlendirme

Lige çok iyi başladık. Süper maçında ezeli rakibimizi sahadan silip üstüne rekor bi galibiyet ile yenince morallerimiz çok iyiydi. Daha sonra Sivas karşılaşmasında bu verimi devam ettirip Galatasaray maçına moralli çıktık. Bu sefer yine üstün oynamamıza rağmen 2-1 gibi bir skor ile 3 puanı söküp aldık. Bazı maçlarda çok zorlandık. Kayserispor ve Kasımpaşa maçında epey zorladık. Daha sonra Bursaspor maçında Emre'nin ilk dakikalarda kırmızı görmesi ve 10 kişi kaldığımız maçta üstün bir performans sergileyip rakibimize üstün bi oyun kurarak oynamamız çok iyiydi.

Ligde 17'de 17 yapmak her babayiğidin harcı değil fakat bende böyle bir istatistik beklemiyordum. Fenerbahçe'yi alırken ilk sezon 2. olup seneye ağır çalışacaktım fakat yaptığım taktik tuttu ve iyi maçlar çıkardık. Küçük takımlara show yapıp büyük maçlardan durmak yerine büyük maçlarda'da aynı seriyi devam ettirerek topa hakim olup bol pozisyona giriyoruz. Umarım bunu sezon sonuna kadar devam ettiriz.

Fikstür

Grubumuz

Değerlendirme

Epey zorlu bir gruptan çıkmayı başardık. Ben en kötü Avrupa'ya gideriz derken beklenmedik ekstra 2 galibiyet ile ( Manchester City galibiyeti ) gruptan 2. olarak çıktık. Real Madrid maçlarında ise ilk maçta 90+1 golüyle 2-1 yenerken 2. maçta ise 50. dakikada defansımız hatasıyla golü yedik ve daha fazla bişey yapamadık. Top bizdeydi ve pozisyonlara döktük fakat kaleci Casillas'ı geçemedik ve 1-0 yenildik.

Rakibimiz

Fikstür

Değerlendirme

Kolay rakiplere karşı iyi mücadale verdik. Asıl hedef beklediğimiz gibi Final ama Türkiye kupasını bu sene önemsemiyorum. Alsamda olur almasamda

Yılın Oyuncusu

Everton parasını aldı!

Jack Daniel ile 4-5-1 Taktiğim

Jose Mourinho

Başarılar kardeşim.Harika bir başlangıç yapmışsın.Taktiğin takım komutlarını koyarsan sevinirim

Başarılar takımı yakıştıramadım ama selim

Basarilar.. yine 6 yemisiz ya

Quote Originally Posted by Mirif View Post
    Başarılar takımı yakıştıramadım ama selim
    bu nasıl bir yorumdur ya ?

Mesaj Yetkileri