1 ile 30 arası toplam 542 sonuç

Konu: Taktik Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Oyunda fazla komut vererek oyunu zorlastirmaya gerek yok.
    geribildirimin için teşekkür ederim öncelikle forvet ve açık oyuncularımın kaleciye pres yapmasını nasıl sağlayabilirim kaleciye gelen geri pasta oyuncularım presi bırakıp geri dönüyorlar

2.si ilerde kurulan bir savunmada sadece zone markingle ve ayakta savunmayla pres daha efektif değilmi mesela barcelonadaki gibi

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    geribildirimin için teşekkür ederim öncelikle forvet ve açık oyuncularımın kaleciye pres yapmasını nasıl sağlayabilirim kaleciye gelen geri pasta oyuncularım presi bırakıp geri dönüyorlar

2.si ilerde kurulan bir savunmada sadece zone markingle ve ayakta savunmayla pres daha efektif değilmi mesela barcelonadaki gibi
    Maca girerken yaptigin rakip oyuncu ayarlari ile yapabilirsin.

Ayrica hassle opponents komutu hem savunma cizgisini ileirye cikartir, hem de presi yukseltir.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Maca girerken yaptigin rakip oyuncu ayarlari ile yapabilirsin.

Ayrica hassle opponents komutu hem savunma cizgisini ileirye cikartir, hem de presi yukseltir.
    bir sorum daha var 2 defansımdan biri stopper biri cover rolünde bu ofsayt taktiğini olumsuz etkilermi

Nesil
    2003

bir sorum daha var 2 defansımdan biri stopper viri cover rolünde bu ofsayt taktiğini olumsuz etkilermi
    Etkiler. Cover gorevi alan oyuncu biraz daha geride, stopper gorevi alan oyuncu biraz daha ileride konumlanacaktir. Bu da ikisi arasina sizmalari kolaylastirir. Ofsayt taktigi kullanacaksan ikisi icin de defend gorevini kullanmak daha mantikli.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

bir sorum daha var 2 defansımdan biri stopper biri cover rolünde bu ofsayt taktiğini olumsuz etkilermi
    zaten böyle bir rol dağılımında otomatik ayarda ofsayt kapanır. çünkü stoperlerle beklerin çizgi haline olması gerekir ofsayt oynacaksan.cover rollü stoper çizgiyi tek başına kuracagından özellikle beklerin arkasına çok sızma olur.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Omer Abi

Antreman sistemi hakkında fikrin nedir?

Ben ilk iki hafta maç yaptırmadan Kondisyon antremanı yaptırıyorum.
    Sonraki haftalara Takım Uyumu yaptırıyorum , diğer haftalar farklı farklı genel antreman mı yaptırmak faydalı yoksa tek bir antremanla mı çalışmak lazıım?

Antreman bolumunde % delik değerler var , hangi antremanı yaptirdiysan yüzdesel olarak artıyor diğer bolumlerde dusme oluyor.

Mac Antramanı kismında ise Sadece Taktik mi calistırmak gerek yoksa her mac icin verilen mac hazırlığı hakkındaki raporurmu dikkate almak lazım?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by halil85 View Post
    Omer Abi

Antreman sistemi hakkında fikrin nedir?

Ben ilk iki hafta maç yaptırmadan Kondisyon antremanı yaptırıyorum.
    Sonraki haftalara Takım Uyumu yaptırıyorum , diğer haftalar farklı farklı genel antreman mı yaptırmak faydalı yoksa tek bir antremanla mı çalışmak lazıım?

Antreman bolumunde % delik değerler var , hangi antremanı yaptirdiysan yüzdesel olarak artıyor diğer bolumlerde dusme oluyor.

Mac Antramanı kismında ise Sadece Taktik mi calistırmak gerek yoksa her mac icin verilen mac hazırlığı hakkındaki raporurmu dikkate almak lazım?
    Ben de ilk baslar baslamaz 2 hafta fitness.
    Sonra takim uyumu ve taktik.

Sezon basinda bu antrenman hamleleri disinda antrenman ile hic ilgilenmiyorum acikcasi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de ilk baslar baslamaz 2 hafta fitness.
    Sonra takim uyumu ve taktik.

Sezon basinda bu antrenman hamleleri disinda antrenman ile hic ilgilenmiyorum acikcasi.
    Sigames forumlarinda sayfalarca taktik hakkinda bilgi veriyor Moderator'ler burda bize bilgi verdigin icin sagol

Bu yeni taktik sisteminin iki amaci var.

Bir: Oyunu oynayanlarin taktikleri fazla kurcalayip sonra kotu sonuclar alinca oyun kotu dusuncesine dusmemesi.

Iki: Yapabileceklerinizi kisitlayarak yapay zekayi mac motorunu zaaflarini kullanarak yenen taktiklerin yaratilmasini engellemek

Yaklasik 4 yildir mac motorunu gelistirenlerin yazdiklarini okuyor, mac motoru/taktik duzen vs. hakkinda sohbet ediyorum. Cok sey ogrendim. Daha ogrenecek cok sey de var. Cunku mac motorunda hala duzeltilmesi gereken yuzlerce sey var.
    Bence taktik ekranında cubuklar kalsan daha guzel olurdu ama disable olsaydi yaptıgım desiklerinin ne oldugu gorup ama desiklik yapamasaydik daha hos olurdu

Mesaj Yetkileri