1 ile 30 arası toplam 62 sonuç

Konu: Arsenal | Tarih Bunu Da Yazar | 2. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Şampiyon Liverpool hacı Başarılar dilerim, transferler biraz sönük geldi bana :/
    Evet transferler bana da sönük geldi,oyuncularıma istediğim miktarda para istenmemesi.Transfer kolaylaşmış lafımı elimde patlatacak istekler.

Draxler - 61 M(Trabzon ilgilenir belki.)

Jon Williams - 25 M

Kurt Zouma - 49 M

(Taksitlerini bile yazmadım)

gibi istekler sayesinde oyuncu istemeye korkuyorum artık.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Damigol View Post
    Evet transferler bana da sönük geldi,oyuncularıma istediğim miktarda para istenmemesi.Transfer kolaylaşmış lafımı elimde patlatacak istekler.

Draxler - 61 M(Trabzon ilgilenir belki.)

Jon Williams - 25 M

Kurt Zouma - 49 M

(Taksitlerini bile yazmadım)

gibi istekler sayesinde oyuncu istemeye korkuyorum artık.
    Hocam dediğin isimlerin gerçekteki fiyatları yakındır hani zouma bu haliyle 49 etmez en fazla 20 filan eder ama Draxler gerçekte de o kadar eder çok yetenekli bir futbolcu

Bu arada skor güzelmiş arsenal bir arada manudan yemişti böyle neyse 2 seneye chelsea ye aynı farkı atarız senden bir invincibles yaratmanı bekliyoruz başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Hocam dediğin isimlerin gerçekteki fiyatları yakındır hani zouma bu haliyle 49 etmez en fazla 20 filan eder ama Draxler gerçekte de o kadar eder çok yetenekli bir futbolcu

Bu arada skor güzelmiş arsenal bir arada manudan yemişti böyle neyse 2 seneye chelsea ye aynı farkı atarız senden bir invincibles yaratmanı bekliyoruz başarılar
    Hayır yani 25 yaşında dünya yıldızı olduğu -ki olacak- zaman 61 M isteseler eyvallah ta 19 yaşındayken,daha tam parlamamışken,birine 61 M vermeyi Bale'ye 100 M veren(Hayat sigortasıyla 101) Florentino Perez'in bile yapacağı son şeydir.

2 seneye Npower'a düşmezsek iyi kanser ediyor beni bu takım.

Quote Originally Posted by tevez15 View Post
    başarısız olup oyuna suç atmak en kolay şey kariyeri bitiricekmisin şimdi 8 tane yedin diye rövanşta öcünü alırsın
    Defansta sap gibi durmalarını ben ayarlamadım.Yani adamlar transa geçmiş hareketsiz donmuş.Defans namına bir şey yok.

Kariyeri bitirecek olsaydım maçı paylaşmazdım bile dostum.Büyük ihtimalle sağlık sorunları gibi bir bahane bulurdum.

Mesaj Yetkileri