1 ile 30 arası toplam 542 sonuç

Konu: Taktik Tartışma Platformu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet Donk oyle ama bu pas yapma beceri dusuklugu nedeniyle rakibe pas olarak ve sonuc olarak pozisyon olarak geri donmeli. Ama sen neredeyse gol yememissin. Halbuki gunumuzde bu tur ani kazanilan toplarla rakibi eksik yakalamak cok kullanilan bir sey ve oyunda da olmali bence. Ben bunu demek istedim.

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by mkkadi View Post
    Evet Donk oyle ama bu pas yapma beceri dusuklugu nedeniyle rakibe pas olarak ve sonuc olarak pozisyon olarak geri donmeli. Ama sen neredeyse gol yememissin. Halbuki gunumuzde bu tur ani kazanilan toplarla rakibi eksik yakalamak cok kullanilan bir sey ve oyunda da olmali bence. Ben bunu demek istedim.

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    Takim olarak daha defansif ve retain possession ile oynadigim icin, Yalcin'in pas verebilecegi bol oyuncu oluyor etrafinda. Bu sayede pas hatasi pek yapmiyor. Hata yapsa bile takim zaten kendi yari sahasinda cok oyuncu ile oldugu icin o hatayi telafi edebilirim.

Ama hucum oynasam Yalcin'i BPD yapmam cunku o zaman takimda mesafeler artar ve pas hatalari fazlalasir. Bu pas hatalarinin cezalandirilma ihtimali de. Hatta Donk'u da CD yaparim o durumda.

Mesaj Yetkileri