İyi takviyelerle şampiyon olabilirsin bence![]()
İyi takviyelerle şampiyon olabilirsin bence![]()
Abi Franco'yu Ersan'ı (Toraman'ı) yolla Sivok kalsın
Stopere Marquinhos , Eder (Alvarez) , Sezer , Serdar Aziz , Veysel , Gallas , Robin Yalçın alabilirsin.
Sende de benim gibi büyük maç kazanıp Anadolu'da yenilme hastalığı var
Bence küçük takımlara (Alt sıralardaki) çift forvet kontrol çık oyunu onlara kitle
Derbi efsane geçmiş
Bu arada çerçevelerine hastayım![]()
Hasan Ali Kaldırım al abi.![]()
Başka takımda oynamadığım için Türk olarak sana Aykut Demir, Mustafa Yumlu ve Olcan Adın'ı öneririm ( Ofansif Bek olarak ) Ayriyetten sol beke Hasan Ali Kaldırım veya Ziya'yı alabilirsin idarelik olarak
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Çok zor ama kısmet diyelim
Teşekkür ederim kardeşim,Sivok"a sene sonunu bekle dedim yok abi gidecem diye tutturdu.Bu sezonu kurtarıcak takviyeler yaptım
Kolarov"u aldım
Aykut Demir veya Mustafa yumlu bu ikisinden birini alacağım.Aksilik olmazsa o isim Mustafa yumlu olacak.
BJK-GS maçı efsane çok iyi maç. başarılar.bu kanat oyuncularıyla gökhan töre - kerim frei - oğuzhan - necip gibi gençlerle daha çok yürürsün.
Transferler süper ötesi.![]()
Transferler güzel Türkleri beleş alman iyi olmuş![]()
Transferler iyi![]()
Transferler kaliteli.![]()
Abi öncelikle transferler kaliteli de;
İsmail'in durumu nasıl Kolarov'u aldığına göre düşünmüyor musun?
Sol açıkta Kerim Olcay Caner üçlüsünden hangisi oynayacak?
Ve son olarak bence Fernandes ve Almeida'yı zaman geçmeden sat ,
yerlerine ise Emre Can, Soner , Nuri , Hakan / Cenk Tosun , Enes Ünal , Mevlüt Erdinç 'ten birini al. (Not: Nuri hariç hepsini Beşiktaş'ta denedim çok işe yarıyorlar)
Teşekkürler
Teşekkürler
İsmail oyun başlangıcında 6 ay sakat,dönmesi 1 seneyi buluyor.Caner Sol bek oynayacak ismail ile birlikti önümüzdeki sezon.
Fernandesi sene sonu satmayı düşünüyorum,yerine de Türk oyuncu getireceğim.Elimden geldiğince her kariyerde alınan adamları almamayı düşünüyorum![]()
SON DAKİKA !!!!
BEŞİKTAŞ TARAFTARI ŞOKTA !!
MANUEL FERNANDeS ANİ BİR KARAR İLE ZENİT"E TRANSFER OLDU !
Sağlam oyuncular almışsın![]()
kolarov ve vorsah mükemmel![]()
o bonservisle hem orta saha hemde gökhan töreyi alırız 10 dan aşağı satmamışsındır herhalde![]()
Nasıl yani geçen yıl gelir yüzdeleri 65-85 arasında idi şuan %5 mi![]()
hEYTT BEEEE LULİNHA NEYDİ YAAAA FM 2008 DE İDOL OYUNCU İDİ ....
Güncelleme bekliyoruzzz![]()
Oğuz abi bilgisiyarı tamire götürmüştü o yüzden güncelleyememiştir save'yi kaybetmediyse devam edecektir![]()
başarılar ex forvet (:
Öyle kardeşim Beşiktaş"ın mali durumu sen daha iyi bilirsin
Sürekli yönetimle bağlantı halindeydim,hicbir şekilde antreman tesisi falan filan hiçbirşeyi kabul ettiremedim.
FİFA 2007 de favori oyuncumdu
![]()