Quote Originally Posted by Redrum View Post
Oyunda Salih'i 160 CAya ulaştırmam en fazla 3-4 yıl sürer. Zor bir şey degil. Bu potansiyel bence onda yok, daha kendini gösteremedi. Geçen seneki Emre Çolak gibi o da şişirme. Ama konumuz bu değil. Semih Kaya Fenerbahçe'de olsa 140 ca 180 pa istersiniz de Galatasaraylı olunca çamur atılıyor. Objektif yorumlar yaparsanız araştırmacıyı ikna ederseniz Semih'in ca sını düşürtebilirsiniz, hiç begenmiyorum ben diyerek degil.
Sahsen ben objektif oldugumu dusunuyorum. Zira ilk mesajimda bazi ozelliklerinin dusmesini, bazilarinin da yukselmesini dusundugumu soyledim (Heading, dribbling). Semih'in potansiyelli oldugunu tabii ki ben de dusunuyorum. Ancak bu CA icin biraz eksik oldugunu soyledim ki onlar da bence zihinsel ozellikler ki bu dedigimi de yanindaki stopere gore performansinin degismesi gosteriyor.

Omer abi, Semih onde basarken iyi performans veriyor cunku rakp yerlesmeden mudahale imkani doguyor ve bazi eksik kalan ozelliklerini gostermiyor. Tipki Caner gibi. Ancak basmadiklari durumlarda hatalar daha cok on plana cikiyor. Tipki Caner gibi..