1 ile 30 arası toplam 121 sonuç

Konu: Beşiktaş - FM 14 BETA

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Bu sezon avrupaya gitmek olmalıydı hedef, gitseydik çok iyi olurdu bu kadroyla sow'a kuyt'a drogba'ya sneijder'e kafa tutmak zor.

Bu sezon sağ bek transferi yapman lazım, Alpaslan Öztürk var , standar liege'de yanlış hatırlamıyorsam ona bi bak derim ben bayağı kullandım çünkü.

Bir de kullandığın dizilişi gönderebilir misin ? Takviye lazım olan yerlere bakmak istiyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Keşke Almeida'yı sezon öncesinde satsaydın. Gelecek sezon için başarılar umarım şampiyon oluruz ya da en kötü Avrupa'ya gideriz.
    Keşkelerle olmuyor dostum
    Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Elimizde ki bütçe iyi Emenike iyi transfer olabilir ama kiralamanı öneriyorum.
    Emenike çok ucuza geldi
    Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Emenike mi ? O kadar para vereceğine Henrique'yi al bak bende ve sivasspor'da iyi işler çıkartmıştı
    Emenike ile oynadım fm 14 de müthiş futbolcu.Tanımadığım adamı almak işime gelmedi
    Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Bu sezon avrupaya gitmek olmalıydı hedef, gitseydik çok iyi olurdu bu kadroyla sow'a kuyt'a drogba'ya sneijder'e kafa tutmak zor.

Bu sezon sağ bek transferi yapman lazım, Alpaslan Öztürk var , standar liege'de yanlış hatırlamıyorsam ona bi bak derim ben bayağı kullandım çünkü.
    Bir de kullandığın dizilişi gönderebilir misin ? Takviye lazım olan yerlere bakmak istiyorum.
    Veysel sarıyı aldım.Birazdan koyacağım.

Mesaj Yetkileri