Sayfa 8 / 94 İlkİlk ... 6789101858 ... SonSon
211 ile 240 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Senin bahsettiğin olay gönüllü işlerde olur perpetua. Bu ticari bir iş. Ben bu oyuna para ödüyorsam hakaret olmadığı takdirde her türlü eleştiri hakkını kendimde görürüm. Oyun zaten bir sürü hatayla, sorunla doluyken; SI'nin yayınladığı hata giderme güncellemesi ile oyunun en önemli özelliklerinden birisi bozuluyorsa "hayat ne güzel, çiçekler, böcekler" demez kimse. "Oyunu daha da bozmuşsunuz" der, haklı olarak. Ha bunu demesine izin verilse belki yapımcılar yapıcı bir cevap verecekler ama kraldan çok kralcı olanlar izin vermemişler buna. Zaten buradaki en önemli eleştirilerden birisi de moderatöre.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

2. Default

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Sonucta yazilan bir yaziya kimin kirilacagini belirleyen yazar degil. O yazinin hitap ettigi kisi(ler).
    O zaman adamlar işine gelmeyene hakaret der geçiştirir.

Nesil
    2006
    Yer
    London

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Senin bahsettiğin olay gönüllü işlerde olur perpetua. Bu ticari bir iş. Ben bu oyuna para ödüyorsam hakaret olmadığı takdirde her türlü eleştiri hakkını kendimde görürüm. Oyun zaten bir sürü hatayla, sorunla doluyken; SI'nin yayınladığı hata giderme güncellemesi ile oyunun en önemli özelliklerinden birisi bozuluyorsa "hayat ne güzel, çiçekler, böcekler" demez kimse. "Oyunu daha da bozmuşsunuz" der, haklı olarak. Ha bunu demesine izin verilse belki yapımcılar yapıcı bir cevap verecekler ama kraldan çok kralcı olanlar izin vermemişler buna. Zaten buradaki en önemli eleştirilerden birisi de moderatöre.
    Transfer konusu hakkında forumda 100lerce konu açılmış, hiç biride kapatılmamış, o zaman bir konu kapatılmışsa bunun tek nedeni konuşma tarzıdır.

Moderatörü kesinlikle savunmuyorum, yaptığını kesinlikle hatalı buluyorum, ama BETA sürümünde hataların olması çok normaldir. Bu gece tam sürüm çıktığında aynı hatalar devam ederse zaten benimde savunacağım bir konu yoktur Yaklaşık olarak 6 saat 12 dakika sonra göreceğiz akı, karayı

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

o değil de şimdi Sabriye 85.000 teklif geliyomuş araba parasına Sabri vay lan
    turksportal...

marek hamsik'e 350.000 teklif geldi psg den olayı bittiği yerdeyiim

bu gece 00:00 da çıkıyormu full sürüm acaba. ona göre kariyer açmayı bekleyen bir oda dolusu adam var

7. Default

Valla Jacobson kafa buluyor milletle.

Have just completed my 12th press interview of the day. Now very tired. Going to go home. #FM14 release might be delayed if I fall asleep.

Yıkarlar, yakarlar onun evini bi geciktirsin.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by Crantola View Post
    bu gece 00:00 da çıkıyormu full sürüm acaba. ona göre kariyer açmayı bekleyen bir oda dolusu adam var
    Valla ben yorumlara bakcam öyle açcam yeni kariyer bu ne abi aç yeniden başla aç yeniden başla zaten adam akıllı kariyer yapabilen birisi değilim
    turksportal...

[IMG][/IMG]

Benimde 4. maçı oynayasım gelmedi bu gece geliyormu acaba kesin. oyun şuanda devam edilecek durumda değil gerçekten...

10. Default

Benimde 4. maçı oynayasım gelmedi bu gece geliyormu acaba kesin. oyun şuanda devam edilecek durumda değil gerçekten...
    Ya bir de her oyunda teknik ekip ayarlaması var. Valla üşeniyor insan. Yayınlanır yüzde 99 bu gece 2 de.

Ya herşeyi geçtim şu sneijder deli edicek beni oynatmadığım rol kalmadı 5.5 puan dan yukarı çıkamıyor bu nedir yahu. 4231 den soğudum arkadaş !

Nesil
    2006

İngiltereye göre gece 02.00 da 31 oluyor bizim saatimiz ile.

13. Default

Ya herşeyi geçtim şu sneijder deli edicek beni oynatmadığım rol kalmadı 5.5 puan dan yukarı çıkamıyor bu nedir yahu. 4231 den soğudum arkadaş !
    O puanlama benim kafama da takıldı son güncellemeden sonra, maçı 4 farklı falan yeniyorum puanlar 7 oluyor maksimum; ben de sorun ben de mi diyordum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by esreffb View Post

Have just completed my 12th press interview of the day. Now very tired. Going to go home. #FM14 release might be delayed if I fall asleep.

Fazla lakayıt.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

[IMG][/IMG]

Hareket bölgeleri istatistiğine dikkat . Bu arada Sneijder skorun etkisiyle çok yi bir puan aldı herhalde skora etki etmediği sürece 6 dan yukarı çıkmıyor bu geçen serii dede böyleydi...

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

transferle ilgili sorun yaşayanlar cache temizlemesi yapsınlar düzeliyor. diğer hataları düzeltiyor mu bilmiyorum çok fazla oynama fırsatım olmadı ama transferler ilgili sorunum cache silince tamamen düzeldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by esreffb View Post

Küçük dağları sen mi yarattın Miles efendi

1 sene boyunca yat sonra son gün ben çok yoruldu. oldumu şimdi miles efendi ?

senle ilgisi yok, oyunda sorun var. ratingler ve transferlerle ilgili büyük bir sorun.

Sonuçta oyun Steam üzerinden aktif oluyor ve sonrasında bize güncelleme geliyor. Çoktan dosyaları Steam'de hazır bulunduruyorlardır. Saat 2 olunca otomatik olarak güncellenir. Bakmayın şu Miles'ın dediğine kendini bir şey zannediyor.

Hi all, I'm pleased to tell you we've got to the bottom of this issue and it'll be resolved when the full game goes live tonight at 00:01. Thanks for raising it here and proving the benefit of the beta

Hadi hayırlı olsun sorun çözülmüş. (Transfer Ücreti Saçmalığı)

FM13'te yaşadığım ve Şubat güncellemesine kadar süren hayal kırıklığından hareketle ön sipariş vermemeye karar vermiştim. Geçen gün demoyu indirdim ve yarım sezon oynadım. Baktım ki tüm oyuncular gol kaçırma konusunda Güiza'yı aratmıyor, ben de beklemeye karar verdim. Oyun resmi olarak yayınlandıktan 2-3 güncelleme sonra özellikle Güiza sorunu olmak üzere yeterli geliştirme yapılmazsa ben de şubatı beklerim diye düşünüyorum. Hem para cebi ısıtır hem de bilgisayar başında kafa sıyırmalı sabahlamalar olmaz.

Şubatta almazsam hiç olmaz, FM kaçırmak delikanlıya yakışmaz

Quote Originally Posted by erdeng View Post
    FM13'te yaşadığım ve Şubat güncellemesine kadar süren hayal kırıklığından hareketle ön sipariş vermemeye karar vermiştim. Geçen gün demoyu indirdim ve yarım sezon oynadım. Baktım ki tüm oyuncular gol kaçırma konusunda Güiza'yı aratmıyor, ben de beklemeye karar verdim. Oyun resmi olarak yayınlandıktan 2-3 güncelleme sonra özellikle Güiza sorunu olmak üzere yeterli geliştirme yapılmazsa ben de şubatı beklerim diye düşünüyorum. Hem para cebi ısıtır hem de bilgisayar başında kafa sıyırmalı sabahlamalar olmaz.

Şubatta almazsam hiç olmaz, FM kaçırmak delikanlıya yakışmaz
    Gol kaçırma olayına kesinlikle katılıyorum

Beyler 14.1.1 yamasıyla oynuyorum. 4-2-3-1 sistemiyle Beşiktaş'la yardırıyorum.

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    Beyler 14.1.1 yamasıyla oynuyorum. 4-2-3-1 sistemiyle Beşiktaş'la yardırıyorum.

dostum oyuncu rollerini yazarmısın ben iyice takdım bu konuya. forveti ne oynatıyorsun kanatları ne oynatıyorsun bir yazarmısın..

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

[IMG][/IMG]

devam etseniz iyi olur
    heveslenmeyin ayrıca tam sürüm için zira maç motoru şu ankinin aynısı.. değişiklik olmayacak şu an için..

Hıhıhı demek bu forvetlerin aşırı gol kaçırması olayı da herkeste varmış. Sow falan karşı karşıya dünyaları kaçırıyordu, içimden 'ulan profili de iyi ama herhalde bir şeyler eksik bu adamda' diyordum. O da mı maç motorundanmış ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Sonuçta oyun Steam üzerinden aktif oluyor ve sonrasında bize güncelleme geliyor. Çoktan dosyaları Steam'de hazır bulunduruyorlardır. Saat 2 olunca otomatik olarak güncellenir. Bakmayın şu Miles'ın dediğine kendini bir şey zannediyor.
    yahu miles burnu kalkık, kendini beğenmiş adamın biri.. attığı tweet için de şunu söylerim ancak:
    şakaysa hiç komik değil ama gerçekse çok komik. adamsa geciktirsin full sürümü de uyuyakaldım ondan diye açıklama yapsın.. öyle geyik yapmakla olmuyor..
    yatacağına otursun yaptıkları saçmalıkları bi izlesin..

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

hocam bununla ilgili bi açıklama vardı SI forumlarında.. başta ratingler çok yüksek oluyordu. düzenleme yaptılar sözde ama bu defa da çok düşük. her el attıklarında mutlaka bi tarafı bozuyorlar. ellerinin ayarı yok adamların. rastgele bişey yapıyorlar.. tutarsa ne ala. tutmazsa zaten eşek gibi bi dahaki yamayı bekleyecekler diye düşünüyorlar..

dostum oyuncu rollerini yazarmısın ben iyice takdım bu konuya. forveti ne oynatıyorsun kanatları ne oynatıyorsun bir yazarmısın..
    Takım talimatları ;
    Hücum - Akıcı - Yüksek Tempo - Ayakta Savun - Kanatları Kullan - Dikine Pas - Geniş Alanda Oyna - Topu Kanatlara Yolla

Futbolcuları ise en yüksek yıldız hangi rolde veriliyse o şekilde oynatıyorum. Almeida veya Eneramo oynarsa Pivot Santrafor, Ömer Şişmanoğlu Yaratıcı Forvet.
    Kanat oyuncularım İçe Kat Eden Oyuncu - Destek.
    Fernandes veya Sezer Serbest Oyuncu
    MC'lerim Oğuzhan-Atiba. Oğuzhan : Oyun Kurucu, Atiba : Standart Orta Saha

Sayfa 8 / 94 İlkİlk ... 6789101858 ... SonSon

Mesaj Yetkileri