Sayfa 9 / 94 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    Takım talimatları ;
    Hücum - Akıcı - Yüksek Tempo - Ayakta Savun - Kanatları Kullan - Dikine Pas - Geniş Alanda Oyna - Topu Kanatlara Yolla

Futbolcuları ise en yüksek yıldız hangi rolde veriliyse o şekilde oynatıyorum. Almeida veya Eneramo oynarsa Pivot Santrafor, Ömer Şişmanoğlu Yaratıcı Forvet.
    Kanat oyuncularım İçe Kat Eden Oyuncu - Destek.
    Fernandes veya Sezer Serbest Oyuncu
    MC'lerim Oğuzhan-Atiba. Oğuzhan : Oyun Kurucu, Atiba : Standart Orta Saha
    saol hocam yazdığın için.. bende içe kat eden yerine kanat-hücum yapıyorum ikisinden birini destek yapıyorum sneijder ide takımın beyni oynatıyorum pek verim aldığım söylenemez takım çok gol kaçırıyor. sneijder her önüne gelene vuruyor burak gol atamıyor sayda say

Quote Originally Posted by Crantola View Post
    saol hocam yazdığın için.. bende içe kat eden yerine kanat-hücum yapıyorum ikisinden birini destek yapıyorum sneijder ide takımın beyni oynatıyorum pek verim aldığım söylenemez takım çok gol kaçırıyor. sneijder her önüne gelene vuruyor burak gol atamıyor sayda say
    Şampiyonluğa oynayan takımlarda her zaman hücum futbolu daha iyi gelmiştir FM serilerinde.
    Bruma İçe Kat Eden Oyuncu, Sneijder Serbest Oyuncu, Emre Çolak İçe Kat Eden Oyuncu Drogba ise Pivot Santrafor oynar.
    Selçuk Oyun Kurucu, Melo Standart Orta Saha veya Savaşçı Orta Saha olarak oynar.
    Takım talimatlarını önceki mesajımda yazdığım gibi ayarlarsanız o kadroyla kötü sonuçlar almanız imkansız gibi birşey.

Şampiyonluğa oynayan takımlarda her zaman hücum futbolu daha iyi gelmiştir FM serilerinde.
    Bruma İçe Kat Eden Oyuncu, Sneijder Serbest Oyuncu, Emre Çolak İçe Kat Eden Oyuncu Drogba ise Pivot Santrafor oynar.
    Selçuk Oyun Kurucu, Melo Standart Orta Saha veya Savaşçı Orta Saha olarak oynar.
    Takım talimatlarını önceki mesajımda yazdığım gibi ayarlarsanız o kadroyla kötü sonuçlar almanız imkansız gibi birşey.
    yok kötü oynamıyor takım zaten. istikrar da sıkıntı var golleri bulup topa sahip olamıyoruz % 65 topla oynayıp pozisyon bulamıyoruz. sakatlıklarda üst üste geldi hakan sakatlandı riera yı bek e çekince yabancı sorunu var zaten iyice arttı biraz dertliyim yani

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Senin bahsettiğin olay gönüllü işlerde olur perpetua. Bu ticari bir iş. Ben bu oyuna para ödüyorsam hakaret olmadığı takdirde her türlü eleştiri hakkını kendimde görürüm. Oyun zaten bir sürü hatayla, sorunla doluyken; SI'nin yayınladığı hata giderme güncellemesi ile oyunun en önemli özelliklerinden birisi bozuluyorsa "hayat ne güzel, çiçekler, böcekler" demez kimse. "Oyunu daha da bozmuşsunuz" der, haklı olarak. Ha bunu demesine izin verilse belki yapımcılar yapıcı bir cevap verecekler ama kraldan çok kralcı olanlar izin vermemişler buna. Zaten buradaki en önemli eleştirilerden birisi de moderatöre.
    Ticari is de olsa, gonullu is de olsa mali satan kole degil.

Birisine bir isi yaptirtmak istiyorsaniz ona neden yapmasi gerektigini anlatmak, yapmazsan malini satin almam demekten veya ne bicim adamsin yapman gerekeni yapmiyorsun demekten daha etkili olur.

Bunun cicek/bocek ile alakasi yok. Bu karsindaki insani senin derdini anlamaya motive etmek.

SI forumlarinda cogu yazisilan kisi memur. Memur, her yerde memurdur. Ona verilen gorevi mumkun olan en az eforu sarf ederek yapmaya calisir.

Eger binlerce elestiren kisinin icinden siyrilip sizin yapilmasini istediginiz islerin yapilmasini saglamaksa amaciniz, bunun yolu karsinizdakini sizin tarafiniza cekmek, olayi sizin acinizdan gormesini saglamaktir.

Zaten efor sarf etmek istemeyen bir memurun mesajinizi daha ilk cumlesinden okumayi birakmasina neden olan kirici, laf sokan mesajlar yazmak degil.

En azindan benim hayat tecrubem bunu gosteriyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by perpetua View Post

Birisine bir isi yaptirtmak istiyorsaniz ona neden yapmasi gerektigini anlatmak, yapmazsan malini satin almam demekten veya ne bicim adamsin yapman gerekeni yapmiyorsun demekten daha etkili olur.

Bunun cicek/bocek ile alakasi yok. Bu karsindaki insani senin derdini anlamaya motive etmek.

SI forumlarinda cogu yazisilan kisi memur. Memur, her yerde memurdur. Ona verilen gorevi mumkun olan en az eforu sarf ederek yapmaya calisir.

Eger binlerce elestiren kisinin icinden siyrilip sizin yapilmasini istediginiz islerin yapilmasini saglamaksa amaciniz, bunun yolu karsinizdakini sizin tarafiniza cekmek, olayi sizin acinizdan gormesini saglamaktir.

Zaten efor sarf etmek istemeyen bir memurun mesajinizi daha ilk cumlesinden okumayi birakmasina neden olan kirici, laf sokan mesajlar yazmak degil.

Abi ben katılmıyorum öyle memur hakkında söylediğin genellemeler

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Abi ben katılmıyorum öyle memur hakkında söylediğin genellemeler
    Istisnalar, kaideyi bozmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

abi peki bir özel şirket çalışanı, ya da sizin deyiminizle "memur" o şirketin politikasını sergileyen kişi değil midir? yani düz bi memur kendi kafasına göre iş yapabilir mi? patronu ya da müdürü demez mi arkadaş sen nasıl müşteriye böyle davranırsın diye?
    yani olay memurda değil. şirket politikasında.. şirket öyle olmasını istemese memur da o şekilde davranamaz müşteriye.
    bu gönüllü bir iş değil. kaldı ki gönüllü bir iş dahi olsa bu şekilde davranma hakkı doğmaz. en fazla ben bu işi zaten gönüllü yapıyorum sizinle uğraşamam ne haliniz varsa görün deyip bırakıp gider. yerine de mutlaka birileri gelir. e bu adamlar gönüllü de değil. eşek yüküyle para kazanıyorlar bu işten. o yüzden alay eder gibi müşterinin asla hakaret, küfür vs. içermeyen biraz sitemkar belki biraz da sert eleştirisini silip yerine kendileri yazamazlar..yazmamalılar.. eğer bu kültür farkıysa, gerçekten o yazılanlara hakaret diyecek kadar medeni iseler bu insanlar o halde yaptıklarının da çok çok ayıp olduğunu bilmeleri gerekir.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Bahsedildi mi bilmiyorum, gozumden kacmis olabilir;

Oyuncumu kiralanmasi icin "development list"e aldim. Iki gun sonra 14 takimdan kiralama teklifi geldi.

Hicbirini kabul edemiyorum, hepsinde sadece "reddet" secenegi acik.

Bu da oyunun hatalarindan biri acaba? Var mi benzerini yasayan? :S

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by serwan View Post
    abi peki bir özel şirket çalışanı, ya da sizin deyiminizle "memur" o şirketin politikasını sergileyen kişi değil midir? yani düz bi memur kendi kafasına göre iş yapabilir mi? patronu ya da müdürü demez mi arkadaş sen nasıl müşteriye böyle davranırsın diye?
    yani olay memurda değil. şirket politikasında.. şirket öyle olmasını istemese memur da o şekilde davranamaz müşteriye.
    bu gönüllü bir iş değil. kaldı ki gönüllü bir iş dahi olsa bu şekilde davranma hakkı doğmaz. en fazla ben bu işi zaten gönüllü yapıyorum sizinle uğraşamam ne haliniz varsa görün deyip bırakıp gider. yerine de mutlaka birileri gelir. e bu adamlar gönüllü de değil. eşek yüküyle para kazanıyorlar bu işten. o yüzden alay eder gibi müşterinin asla hakaret, küfür vs. içermeyen biraz sitemkar belki biraz da sert eleştirisini silip yerine kendileri yazamazlar..yazmamalılar.. eğer bu kültür farkıysa, gerçekten o yazılanlara hakaret diyecek kadar medeni iseler bu insanlar o halde yaptıklarının da çok çok ayıp olduğunu bilmeleri gerekir.
    Memur evet sirketin politikasini sergiliyor. Amac gereksiz polemiklerden uzak durup, yapici elestirilere yogunlasarak urettikleri urune deger verenleri memnun etmek.

Oyunu oynarken cok fazla hata mi veriyor (crash dumps)?
    Laf sokmak yerine hata dosyasini bugs forumundaki FTP kurallarina uyarak onlara iletebilir, cozum bulunmasi saglanabilir.

Cok fazla sut oldugunu mu dusunuyorsun?
    Macin PKM dosyasini bugs forumunda paylasip, bunu analiz etmeleri saglanabilir.

Ama yazilan ne?

Geleceği görme

"It seems that we will have a nonplayable, garbage game in the February update thanks to your efforts."

Çabalarınız sayeseinde Şubat yamasından sonra oynanması mümkün olmayan, çoplük bir oyuna sahip olacağız.

İşi yapanlardan daha iyi bilme

"Seemingly, it is soooo hard to patch the erroneous sides of the game and keep the working ones."

Görünüşe göre oyunun iyi çalışan yönlerini saklayıp, hatalı yönlerini düzelmek çooook zor.

Tehdit

If you are insistent to work like this, we, FM lovers, would have to reconsider our contribution to your pockets thanks to this game.

Eğer böyle çalışmaya ısrar ederseniz, biz FM severler, bu oyun sayesinde ceplerinize yaptığımız yardımı tekrar gözden geçirmemiz gerekecek.

Parasını suratına fırlatıp, bir daha da dükkanıma adım atma demek geliyor içimden.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by amorti View Post

Oyuncumu kiralanmasi icin "development list"e aldim. Iki gun sonra 14 takimdan kiralama teklifi geldi.

Asistan o teklifleri zaten otomatik olarak kabul ediyor. Ama aralarindan senin uygun bulmadigin teklifler varsa onlari geri cevirebilirsin.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by amorti View Post

Emin değilim, hiç denemedim daha önce ama belki Teknik Heyet Sorumlulukları kısmında genç oyunculara kulüp bulma sorumluluğunu başkasına vermişsindir.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    London

Az önce 17.1MB lık bir güncelleme geldi ve şuanda bende transfer sorunu düzelmiş görünüyor.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Emin değilim, hiç denemedim daha önce ama belki Teknik Heyet Sorumlulukları kısmında genç oyunculara kulüp bulma sorumluluğunu başkasına vermişsindir.

Dogrudur, oyunculara takim bulma isini baskasina devretmistim.

Otomatik kabul etmis o zaman. Bosuna panik yapmisim, tesekkurler.

Pc başında beklemedeyim şuan

Beyler şu oyun içinde gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörler olayı var ya; onu FM 14'de nereden sıfırlayacağım ?

Benim gibi full oyunu bekleyen varsa Real Madrid-Sevilla maçını izleyebilirler. İlk yarıyı RM 3-2 önde kapadı.

Benim gibi full oyunu bekleyen varsa Real Madrid-Sevilla maçını izleyebilirler. İlk yarıyı RM 3-2 önde kapadı.
    ntv verior mu?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni oynama fırsatı buldum, 3D maç motoru iyileştirilmiş mi BETA'ya göre yoksa bana mı öyle geldi?
    FM Gazetesi

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by xwerswoodx View Post
    Az önce 17.1MB lık bir güncelleme geldi ve şuanda bende transfer sorunu düzelmiş görünüyor.
    Çözüldü mü sorun ?

15M lik 300K transfer teklifleri sizede geliyomu son yamadan sonra

başladığım bir kariyerim vardı. bir haftadır oynamıyordum. çok ilerlemedim. sizce full sürümü beklesem mi bir iki saat yeni kariyere başlamak için.

yoksa full sürümün beta saveine doğrudan etkisi olur mu. çok şey değişir mi?

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

hocam bende gelmedi update falan.. oyun versiyonu nedir şu an?

ben oyunu aral gameden kutulu sıparıs verdım.yarın kargoyla getırecekler ama herkes gıbı sabırsızım bu guncelleme gelınce tam surumu oynayabılecek mıyım bu gece?yoksa bosuna beklemeyeyım.

Nesil
    2006
    Yer
    London

hocam bende gelmedi update falan.. oyun versiyonu nedir şu an?
    versiyon güncellemesi olmadı az önce sadece aynı versiyon üzerine 17.1 mblık güncelleme geldi bende oyun dosyalarını denetle yapmıştım ben ondan sonra gelmiş olabilir sizde deneyin isterseniz

25. Default

bana 2 kod gelmişti playstore dan şuan başka bir kod istemedi beta yazısı gitti ama birde ben steam günceleme yaptığını fark etmedim şuanki son sürüm 14.1.1 mi? Bilen varsa bir zahmet sölesin..

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

versiyon güncellemesi olmadı az önce sadece aynı versiyon üzerine 17.1 mblık güncelleme geldi bende oyun dosyalarını denetle yapmıştım ben ondan sonra gelmiş olabilir sizde deneyin isterseniz
    denedim zaten ama olmadı..

Kaldı 1 saat 30 dakika .

denedim zaten ama olmadı..
    Belki fark etmemişsindir, banada geldi güncelleme

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Belki fark etmemişsindir, banada geldi güncelleme
    az önce tekrar denedim oldu. yalnız değişmedi versiyon. sondaki uzantı değiştiyse bilmiyorum.. transferler zaten düzelecekti bu belliydi de ısrarla maç motoruna şu an için bir müdahale olmayacağını söylüyorlar.. bakalım ne olacak.

Nesil
    2006

Aydin bu konuda sana katilamiyorum.

Silinen mesajin ilk cumlesi bu.

"I'd like to start my paragraph with saying congratulation for downgrading the game while trying to upgrade it"

Yani daha ilk cumleden yazilan:

"Oyunu ilerletmek yerine geriye goturdugunuz icin sizi tebrik ederim"

Bir elestiriye boyle baslarsaniz gerisini kimse zaten okumaz. En iyi kalpli, en iyin niyetli birisi bile okumaz.

Mesaj daha ilk cumleden kisaca "iyi b*k yemissiniz" diyor size.

Maalesef bu daha cok bize ozgu bir tarz. Hayatinda yuz yuze konusmadigin, hic bir hukukun olmayan birisi ile (veya sirketin calisanlari ile) iletisime bu sekilde baslarsan yaptigin terbiyesizlik kabul edilir. Elestiri degil.

Bir restoranda garsona boyle hitap edersen, yiyecegin yemegin icinde en azindan tukuruk, sumuk vs. olur. Kimse kimsenin kolesi degil ve bu sekilde davranilmayi hak etmiyor.

Evine yemek goturmek icin (adamlar ac demiyorum veya acindirmiyorum ama calismanin temel amaci bu degilmidir zaten?) para kazanmaya calisan birisine hayvan muamelesi yapmanin kimseye faydasi yok.

Tabii kultur farkliliklari mutalaka olacaktir. Ama nasil bir yabanci turistin Turkiye'ye gelip bizim adetlerimize uygun olmayan seyleri yapmasi bizim tepkimize neden oluyorsa. Biz de onlarin evine gidip onlarin adetlerine uygun olmayan seyler yaptigimizda tepki vermelerini anormal karsilamamak gerekli.

Oyuna gelince. Bir suredir oynayamadim ama okudugum kadariyla bu transfer meselesi disinda cok ciddi bir sorun yok. Bu da mutlaka cok kisa surede cozulecektir. Mac motoru surekli gelisen bir sey. Bazi konularda ilerleme olur, bazi konularda gerileme. Bu yillardir boyle. Oldugu gibi kabul etmek en dogrusu bence.
    İyi güzel yazmışsınız ama ben Fm 2013'te güncellemeler gelene kadar sorunum yokken güncellemelerden sonra kaç kere crash dumps aldım, bu seride de güncellemelerden sonra crash dumps alanlar olmuş, orijinal oyun alıp bu şekilde sorun yaşanınca elbette tepki olacaktır, bu tepkiyi de forumda belirtmişler fakat ileti düzenlenmiş hemen, bu tahammülsüzlük niye? Bu arada transfer sorunu harici kaleci autları ve defans çizgisinin ayarlanamaması sorunu var.
    Last edited by Crazycat : 31.Ekim.2013 at 03:03

Sayfa 9 / 94 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon

Mesaj Yetkileri