1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Belki fark etmemişsindir, banada geldi güncelleme
    az önce tekrar denedim oldu. yalnız değişmedi versiyon. sondaki uzantı değiştiyse bilmiyorum.. transferler zaten düzelecekti bu belliydi de ısrarla maç motoruna şu an için bir müdahale olmayacağını söylüyorlar.. bakalım ne olacak.

Quote Originally Posted by serwan View Post
    az önce tekrar denedim oldu. yalnız değişmedi versiyon. sondaki uzantı değiştiyse bilmiyorum.. transferler zaten düzelecekti bu belliydi de ısrarla maç motoruna şu an için bir müdahale olmayacağını söylüyorlar.. bakalım ne olacak.
    Saatler sonra her şey belli olacak, benim büyük beklentilerim yok açıkçası ve sadece eli ayağı düzgün işe yarar bir oyun olsun kafi. daha fazlasını isteyince hem hayal kırıklığı büyük oluyor hemde SI saçmalamakta sınır tanımıyor. Birde aklımı kurcalayan bir soru var bunca yıldır bu iş üzerine çalışıp bu denli hayal kırıklığı yaratan işler sunmak nasıl mümkün oluyor hayret ediyorum doğrusu. Ya işin ehli insanlar değiller, yada rakip bir firma olmadığından insanları kaale almayarak, koyun yerine koyup önlerine ne koysak zaten bir şekilde kabul edecekler diye düşünüyorlar başka makul bir açıklama bulamıyorum doğrusu.

Mesaj Yetkileri