1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Direkten dönen toplar

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by xthexserhat View Post
    kardeş çeviriyle ilgili bir sorun o. ingilizcesinde clear cut chances diyor yani asıl Türkçesi net gol fırsatı demek oluyor o rakamlar kaçan net fırsatları gösteriyor yani direkten dönen top sayısını belirtmiyor. ama tabi maçta direkten dönen top sayısı haddinden fazla. Oyunun genel anlamda çevirisini hiç beğenmedim insanları hep yanlış yönlendiriyor taktikte olsun antrenmanda olsun oyuncu ile etkileşimlerde olsun. O yüzden ben yıllardır ingilizce kullanıyorum.
    Pozisyonda top direkten döndükten sonra o rakamlar neden değişiyor o zaman kardeşim ?

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Quote Originally Posted by ozkankrdrl View Post
    Pozisyonda top direkten döndükten sonra o rakamlar neden değişiyor o zaman kardeşim ?
    kardeş bence biraz daha dikkatli bak bende mesela topu çizgiden felan çıkardıklarında veya 6pasın içinden kaçırılan pozisyonlarda değişiyor sadece. ama dediğin gibi de olabilir kardeşim eğer değişiyor diyorsan doğrudur ben de yanılıyor olabilirim ama zaten farkındaysan çeviri bir garip sadece kale direği yazmışlar direkten dönen top olsa hadi neyse. onlar da muhtemelen benim dediğim gibi çok net fırsatı kale direğinin dibinden çıkarılan toplar olarak çevirmeye felan çalışmışlar herhalde(artık nasıl bir çeviri anlayışları varsa)

Mesaj Yetkileri