Sayfa 10 / 94 İlkİlk ... 891011122060 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Quote Originally Posted by serwan View Post
    az önce tekrar denedim oldu. yalnız değişmedi versiyon. sondaki uzantı değiştiyse bilmiyorum.. transferler zaten düzelecekti bu belliydi de ısrarla maç motoruna şu an için bir müdahale olmayacağını söylüyorlar.. bakalım ne olacak.
    Saatler sonra her şey belli olacak, benim büyük beklentilerim yok açıkçası ve sadece eli ayağı düzgün işe yarar bir oyun olsun kafi. daha fazlasını isteyince hem hayal kırıklığı büyük oluyor hemde SI saçmalamakta sınır tanımıyor. Birde aklımı kurcalayan bir soru var bunca yıldır bu iş üzerine çalışıp bu denli hayal kırıklığı yaratan işler sunmak nasıl mümkün oluyor hayret ediyorum doğrusu. Ya işin ehli insanlar değiller, yada rakip bir firma olmadığından insanları kaale almayarak, koyun yerine koyup önlerine ne koysak zaten bir şekilde kabul edecekler diye düşünüyorlar başka makul bir açıklama bulamıyorum doğrusu.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

son 1 saat 10 dakikaaa

Nesil
    2006
    Yer
    Kartal/İstanbul

Quote Originally Posted by ardaskoc View Post
    Tercihler sıfırlandı benim ve tercihleri tekrar ayarlarken yazı boyutuna %95 seçeneği de eklenmiş olduğunu fark ettim.
    %95 işi çok güzel oldu yalnız.

55 dakika kaldı bakalım

playstore'dan aldığımda 2 kod geldi. birini girip beta oynadım. şimdi 34 dakika sonra öteki kodu da girmek gerekecek mi? bir garip işler. :\

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

arkadaşlar hepinize tekrar merhaba uzun bir aradan sonra. beni bazılarınız hatırlar, uzun yıllar buradaydım, ancak gecen sene almanyaya yerleşince 2013 ü steam satmadı daha doğrusu almanyada fm serisi satışı kurallar yüzünden yasaktı ve ben de protesto etmek amacıyla oyunu almamıştım, ki son 3 serisini orjinal almıştım.

sadede geleyim. bu sene türkiye üzerinden kod aldım paypal ile gittigidiyor sitesinden(umarım reklama girmiyordur ) ve oyunu steam ile download edip ilk günlerinden beri betasını kullanmaktayım. ancak biraz önce miles amcamız facebook hesabından şu yorumu yaptı;

If you already have the ‪#‎FM14‬ beta version & input your retail code at 00.01GMT, it'll just be a small download to install for full version.

If you pre-purchased from Steam, you don't need to input any code, and it will be a small update to go from the beta to full version.

özetle fm14 betaya sahip olanlar ve retail kod a sahip olanlar küçük bir download yapacaklar tam sürüm için, steam den alanlar ise birşey yapmayacak küçük bir update alıp tam sürüme geçecekler demiş.

kendisine bir soru yönelttim;

dear Miles Jacobson I bought fm 14 key via a web-seller in Turkey (we can say key by the way ) and downloaded via steam. So, can it update via steam or must we use any retail code for update? Regards.

yani şöyle: oyununun key ini Türkiye'den web üzerinden satın alıp steam ile kurdum, ilk dediğinizi yapmamız mı gerekecek yoksa steam üzerinden kendi kendine güncelleme gelecek mi? diye

aldığım cevap şu;
    Ozgur - you'd need to check with the retailer. I would presume you'd need the retail code.

yani dediği tekrar retail kodunu girmen gerekecek, kısacası kontrol amaçlı için bunu istemiş miles amcamız.

Türkiyede bazı alan arkadaşlara 2 kod verilmiş, bazılarımıza da tek kod verildi. umarım bir sıkıntı yaşamayız. Ki retail kod dan kastı iyi niyetimle düşündüğüm ilk aldığımız koddur, ama anladığım ise 2. kod son yarım saat bu konuda, bekleyip göreceğiz.

Playstoreden aldım banada 2 key geldi nedeni bu demekki .

Özgür abi (metinoktay) ile beklemedeyiz. Umarım sakata gelip dolandırılmamışızdır...
    Last edited by berk42 : 31.Ekim.2013 at 03:33 Reason: edit1

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

valla gold, sanaloyun ve bazı diğer satış yapan diğer siteler tek kod gönderdi. umarım bahacım bi kazık yememişizdir steam üzerindeki alışveriş listemde steam üzerinden değil de başka satıcı üzerinden alınnmıştır bilgisi var

Umarım, ama kan çıkar bunun sonucunda

bende playstoreden aldım tek kod geldi bana

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

buyur şimdi bu arkadaşın da tek kod gelmiş umarım bi sorun olmaz

valla tek kod geldi şimdi kontrol ettim

Bence bir şey çıkmayacak yaklaşık 15 dk sonra indirmeye başlayacaz. Hemen editörü açacam çok düzeltilecek şeyler var

bende 2 kod var. ama üstte ''Dikkatli olun! Ürün anahtarını aktive etme sayısı sınırlıdır'' yazıyo bende ona anlam veremedim pc ye 2 3 defa format atsak 4.kezz oyunu kuramıcazmı yani

Quote Originally Posted by berk42 View Post
    Bence bir şey çıkmayacak yaklaşık 15 dk sonra indirmeye başlayacaz. Hemen editörü açacam çok düzeltilecek şeyler var
    oyunu bıraktım sadece editörü bekliyom zaten düzeltmeyi planladıgın seyler neler ?

Quote Originally Posted by gfblugano35 View Post
    bende 2 kod var. ama üstte ''Dikkatli olun! Ürün anahtarını aktive etme sayısı sınırlıdır'' yazıyo bende ona anlam veremedim pc ye 2 3 defa format atsak 4.kezz oyunu kuramıcazmı yani
    Steam 'e key girince sonsuza kadar kalıyo yani istediğin kadar format atsanda .

bende de o yazı var ama tek kod var

Beşiktaşla ilgili bir çok detay Kombinesinden tut, bazı oyuncuların haksız olarak iyi/kötü verilerine kadar. Ayrıca bugün olmazsa da 1-2 güne gerçek fikstür

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hayır arkadaşlar bununla ilgili duyuru zaten yapılmış.
    http://www.playstore.com/#!/oyun/foo...dlarini-aliyor
    Yalnız şöyle bir sorun var öncelikle sitede şöyle yazıyor "bu kodu hem beta için hem de asıl oyun için kullanabilmekte" yazıyor fakat ben bugün oyunu aldım yükledim ama oyuna bir türlü giremedim neyse 10 dakika kaldı bakıcaz artık

Quote Originally Posted by ozan42 View Post
    Hayır arkadaşlar bununla ilgili duyuru zaten yapılmış.
    http://www.playstore.com/#!/oyun/foo...dlarini-aliyor
    çok sağol arkadaş rahatladım valla

Tekrar baktım playstore 2 tane key mevcut

Quote Originally Posted by berk42 View Post
    Beşiktaşla ilgili bir çok detay Kombinesinden tut, bazı oyuncuların haksız olarak iyi/kötü verilerine kadar. Ayrıca bugün olmazsa da 1-2 güne gerçek fikstür
    gercek fikstürü nasıl yapıyosun ? biraz zaman alır heralde bende fenerbahce , galatasaray ve beşiktaşa zengin başkan yapıcam bu sene yabancı sayısını belirliyebilcekmişiz sanıırım 6+2 falan diye. eger öyleyse 6+2 yapıp kadroda serbest bırakcam yabancıyı.

Baya bir karışık işler. Playstore 2 key dönemi sona erdi diyor ? Hayırlısı son 8 dk

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

umarım bizim kodlar tek kullanıma yani hem beta hem de full süreme geçerlidir. 5dk sonra belli olacak ne konuşsak boş

Son 1 dakika hadi hayırlısı

Nesil
    2006
    Yer
    Denizli - Köln

18 mb hız var senden önc indircem olummmmm

Nesil
    2006
    Yer
    London

Ben güncellememi aldım hayırlısı ile artık tam sürüme geçtim

Boyut: 288 byte

Playstore'un verdiği 2. keyi mi girmemiz gerekiyor şimdi ?

Update falan gelmedi bana

Sayfa 10 / 94 İlkİlk ... 891011122060 ... SonSon

Mesaj Yetkileri