Originally Posted by matias delgado oyuna giriyorum ne güncelleme diyor nede baska birsey...sürüm hala 14.1.1...oyuna sag tıkladıgımda indirilebilir iceriklere bakıyorum bos cıkıyor...oyunu aral gameden aldıgım icinmi oyledir anlamadım hiçbirsey... sizin elinizde kutu var mı şu an?
Originally Posted by esreffb sizin elinizde kutu var mı şu an? yok daha gelmedi aral gameden...
Originally Posted by Matteo Ferrari Playstore'un verdiği 2. keyi eşe dosta verebilir miyim ? 2.key beta key mi oluyor? Bu kod kullanılmış uyarısı gelir büyük ihtimal. Originally Posted by matias delgado yok daha gelmedi aral gameden... büyük ihtimal kutunun içerisinde olacak sizin kodunuz, fakat size beta keyi nerden gönderdiler?
Originally Posted by esreffb 2.key beta key mi oluyor? Bu kod kullanılmış uyarısı gelir büyük ihtimal. büyük ihtimal kutunun içerisinde olacak sizin kodunuz, fakat size beta keyi nerden gönderdiler? aral gameden geldi beta kodu onu girdim o zaman betada sıkıntı yasamamıstım
Originally Posted by matias delgado aral gameden geldi beta kodu onu girdim o zaman betada sıkıntı yasamamıstım Kutunun gelmesini bekleyeceksiniz arkadaşlar, kutu içinde olacak kodunuz.
Forum Rules