Hazırlık Maçlarımız
Hazırlık kampımız epey iyi geçti. Oynanan futboldan azçok memmunum fakat büyük rakiplere karşı oynamadığımız için büyük bir eksiklik olarak görüyorum. Hazırlık kampını biraz daha güçlendirmek gerekecek.
Transfer Geçmişi
Erkan Zengin takımdan gitmek istediğini söyledi. Sözleşme önerimi kabul etmedi ve moral olarak sıfıra düştü. Daha sonra alakasız bir şekilde kırmızı görmesi beni kızdırdı ve 5 milyon £ karşılığında takımdan ayrıldı. Aldığımız oyuncular ise maliyet açısından daha ucuz ve katkı sağlayan oyuncular. İnşallah iyi bir oyun sergileyebiliriz.
1. Maç
Kendi evimizde atağa kalkmakta zorlandığımız ve kontra atakları harcadığımız maçta böyle bir yenilgiye razı oluyoruz. Erkan Zengin'in kırmızı kart görmesi bizi zora soksada kalan dakikalarda savunma ağırlıklı taktiğimiz ile gol yemeden kapatabildik.
2. Maç
2. maçımız epey zorluydu. Deplasman'da geçen senenin şampiyonu Galatasaray'a karşı oynamak hele kondisyon ve taktiksel olarak tam oturmamış bir takım olmamızı işimizi dahada zorlaştırdı. Galatasaray iyi başladığı maça iyi bir nokta koyarak bizi puansız gönderdi.
3. Maç
Bursaspor karşısında iyi başladığımızı sanıyorum. Ataklarımız iyi ve gelişen türdü fakat bir türlü son vuruşu yapamadık. 3 Dakika'da şans golüyle öne geçtiler ve defansa çekildiler. Oynayan taraf olmamıza rağmen istediğimiz epey bi geç bulduk ve oda bize yetmedi.
4. Maç
Durumlar epey kötü gidiyorken iyice karamsarlığa başladım. Halil hoca konuşurken taktik önerir misin dedim ve 4-5-1 önerdi. Bende direktif ekleyerek iyi bir çıkış yakaladığımızı düşünüyorum. Top ve skor üstünlüğü bizde bu futbolu devam ettirirsek iyi bir çıkış yakalarız.
5. Maç
Karabük karşısında iyi başladık. Neredeyse ilk yarının son dakikalarına kadar top bizdeydi. Bulduğumuz fırsatları azçok değerlendirdik ve bize net bir skor olarak geri döndü.
Kolay rakibimiz karşısında iyi bir oyun sergiledik ve tur atladık.
Sakatlık
Mustafa Tiryaki'ye imza attırdıktan 2 gün sonra sakatlık haberi geldi ve kendisi 6-7 ay aramızda olmayacak!