Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 57 sonuç

Konu: ES ES l Kırmızı'nın Siyah'a Olan Aşkı!

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Default ES ES l Kırmızı'nın Siyah'a Olan Aşkı!

1963 yılında Türkiye akademiler arası futbol şampiyonası düzenlenir. Eskişehir Ticari İlimler Akademisi finalde Ege Üniversitesi'ni 6-0 gibi büyük bir farkla mağlup eder. Maçın bitiminin ardından gözlemci Burhanettin Türker, Kafile Başkanı Nafiz Yazıcıoğlu’nun kulağına şöyle sorar: "Madem elinizde böyle bir kadro var niye 2. Lig'e katılmıyorsunuz?"

1965 yılında Eskişehirspor kurulur ve başkanlığına Aziz Bolel getirilir. Akademispor'un birçok futbolcusu Eskişehirspor'un formasını giyer. Takımın renkleri siyah ve kırmızı olarak belirlenir. Eskişehirspor'un meşhur bir lakabı ve tezahüratı vardır. Kuruluş yıllarında tribünleri "ES ES ES Kİ Kİ Kİ ESKİ ESKİ ES!" sesleriyle inlemiştir. Ve her şeyiyle olduğu gibi Eskişehirspor lakabıyla da Anadolu'da birçok takıma örnek olmuştur. Onların o meşhur Kırmızı Şimşekler lakabının Anadolu'da pek çok türevi vardır. Diğer bir deyişle Es-Es'in renklerini almayanlar lakabını almıştır.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Onaylandı, başarılar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Onaylandı, başarılar.
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Başarılar
    Quote Originally Posted by Laz61g View Post
    Başarılar
    Teşekkür ederim beyler.

Selim Atalay ilk Antremana çıktı!

Geçtiğimiz günlerde şok bir karar ile Eskişehirspor'un başına geçen Selim Atalay, ilk idmanına bugün çıktı. İlk idmanı basına açık yapan Atalay daha sonra basın mensupların sorularını yanıtladı.

Daha sonra başkan ve futbol direktörüyle bir araya gelerek kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Tahminimize göre sezon sonu biten sözleşmeler ve aldıkları büyük ücret dolayı sözleşme önerilmeyecek ve satılıp külübe maddi destek sağlanacak. Yeni transfer çalışmaları için harıl harıl çalışan ekibiyle forvet ve orta saha transferi dışında sağ bek ve sol beke bir transfer yapmayı düşündüğü ve aklında isimlere yöneleneceğini söylentiler arasında!
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2012

Başarılar Selim

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarılar Selim
    Eyvallah hacı
    Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Başarılar..

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Hazırlık Maçlarımız

Hazırlık kampımız epey iyi geçti. Oynanan futboldan azçok memmunum fakat büyük rakiplere karşı oynamadığımız için büyük bir eksiklik olarak görüyorum. Hazırlık kampını biraz daha güçlendirmek gerekecek.

Transfer Geçmişi

Erkan Zengin takımdan gitmek istediğini söyledi. Sözleşme önerimi kabul etmedi ve moral olarak sıfıra düştü. Daha sonra alakasız bir şekilde kırmızı görmesi beni kızdırdı ve 5 milyon £ karşılığında takımdan ayrıldı. Aldığımız oyuncular ise maliyet açısından daha ucuz ve katkı sağlayan oyuncular. İnşallah iyi bir oyun sergileyebiliriz.

1. Maç

Kendi evimizde atağa kalkmakta zorlandığımız ve kontra atakları harcadığımız maçta böyle bir yenilgiye razı oluyoruz. Erkan Zengin'in kırmızı kart görmesi bizi zora soksada kalan dakikalarda savunma ağırlıklı taktiğimiz ile gol yemeden kapatabildik.

2. Maç

2. maçımız epey zorluydu. Deplasman'da geçen senenin şampiyonu Galatasaray'a karşı oynamak hele kondisyon ve taktiksel olarak tam oturmamış bir takım olmamızı işimizi dahada zorlaştırdı. Galatasaray iyi başladığı maça iyi bir nokta koyarak bizi puansız gönderdi.

3. Maç

Bursaspor karşısında iyi başladığımızı sanıyorum. Ataklarımız iyi ve gelişen türdü fakat bir türlü son vuruşu yapamadık. 3 Dakika'da şans golüyle öne geçtiler ve defansa çekildiler. Oynayan taraf olmamıza rağmen istediğimiz epey bi geç bulduk ve oda bize yetmedi.

4. Maç

Durumlar epey kötü gidiyorken iyice karamsarlığa başladım. Halil hoca konuşurken taktik önerir misin dedim ve 4-5-1 önerdi. Bende direktif ekleyerek iyi bir çıkış yakaladığımızı düşünüyorum. Top ve skor üstünlüğü bizde bu futbolu devam ettirirsek iyi bir çıkış yakalarız.

5. Maç

Karabük karşısında iyi başladık. Neredeyse ilk yarının son dakikalarına kadar top bizdeydi. Bulduğumuz fırsatları azçok değerlendirdik ve bize net bir skor olarak geri döndü.

Kolay rakibimiz karşısında iyi bir oyun sergiledik ve tur atladık.

Sakatlık

Mustafa Tiryaki'ye imza attırdıktan 2 gün sonra sakatlık haberi geldi ve kendisi 6-7 ay aramızda olmayacak!
    Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Erkan Zenginin iyi kakalamışız.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Erkan Zenginin iyi kakalamışız.
    Aynen iyi verdikte keşke parasını kullanabilseydik
    Jose Mourinho

Basarilar, Erkan guzel para birakmis giderken

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Miko bu kariyer uzun olsun abi ):

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Basarilar, Erkan guzel para birakmis giderken
    Aynen çoğu borça gitti

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Miko bu kariyer uzun olsun abi ):
    İnşallah ya nedense paylaştığım kariyerler kısa oynadığım uzun oluyor bunu terse çevirirsek çok iyi olacak
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Erkandan iyi para gelmiş

Maçlar fena değil hatta güzel devam hocam

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

İlk maçların günahı olmaz.Takipteyim

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim Erkan cidden iyi paraya gitmiş

başarılar , takipteyim

Nesil
    2012

çokk iyi toplamışsın selim sonradan böyle devam

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bu takımı başarıyla temsil ettiğini görmeyi çok isterim bol şans

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Konu başında unuttuğum bir husus var. Bunu yazdığımı hatırlıyordum fakat konuyu tekrar gözden geçirince atladığımı görmüşüm. Bu kariyerde Turksportal'ın yapmış olduğu Genişletilmiş Avrupa Birliği yamasını kullanıyorum. Bunu belirteyim arkadaşlar. Yabancı sınırlamasına karşı birisiyim bu kadar düşmesi ve önümüzdeki sene bir kademe daha düşmesi beni sevindiren bir durum olmadığı için böyle birşey yaptım. Umarım takiplerinizi sürdürürsünüz.

6. Hafta

7. Hafta

8. Hafta

9. Hafta

10. Hafta

11. Hafta

12. Hafta

13. Hafta

Puan Durumu

İstatistikler

Değerlendirme

Takım olarak beklenilen seviyeye henüz gelemedik. Takım yavaş yavaş toparlanıyor fakat golcü sıkıntılarım yüzünden pozisyona giremiyorum ve girsemde bunu gole çeviremiyorum. Devre arası kendini kanıtlamış bir golcu alarak bu sıkıntıya bir son vermek istiyorum.

Ayın Oyuncusu

Ligin En Gollü Maçı

Sakatlıklar

Jose Mourinho

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Ligde ki yerimize gayet güzel.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Ligde ki yerimize gayet güzel.
    Şuan sadece elimizde lig kaldı onun için var gücümüz ile saldırmaktan başka çaremiz yok
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Mevcut yerimiz iyi

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Son haftalarda güzel bir seri yakalamışız umarım devam ettiririz

Nesil