Bu gidişle Avrupa biletini kaparsın![]()
Son maçlar kötü gitmiş ama yer değişmemiş.
Son haftlarda zor fikstürle biraz düşüş yaşamışız ama ligde konumumuz bence iyi ayrıca Ciro da iyi iş yapar umarım
OCAK - ŞUBAT AYI
Beşiktaş maçını kazansaymışız süper olurmuş ya![]()
MART AYI
PUAN DURUMU
Düşüşteyizz..
Düşüşe geçtik ..
NİSAN AYI
avrupa imkansız ama en azından bitirebileceğin en iyi yerde bitir
Patates olmuşuz![]()
Galibiyet lazım.
MAYIS AYI
PUAN DURUMU
Carlos babaya bak küme düşürmüş sivası![]()
Akmanoğlu İstifa Etti !
Kayserispor'un teknik direktörü B.Akmanoğlu görevinden istifa ettiğini açıkladı.Şuanda ne yapacağını açıklamayan Akmanoğlu uygun bir kulüp bulup o takımla güzel işler yapmak istediğini dile getirdi.
NTV SPOR
Geçmiş olsun...
Erkenmi oldu ne ? Toparlardık,![]()
gerçekten kötü bir sezon geçirmişssin![]()
"Sezon iyi geçince olumlu tepki gelmiyor kötü geçince "kötü oyuncu" damgası geliyor arkadaş komedi vallaha."
Ne alakası var kardeşimToparlardık.
![]()
kayserispor zor yönetilen bi takım kendimden biliyorum ne kadar transfer yaparsan yap defansa çok gol yersin , gol yemiyim dersen gol atamassın zor yani görünüşe aldanıyor bazıları.
Herkes gs - fb kariyerine alışmıs küçük takımları kolay yönetiliyor sanıyorlar.
Daha önce hiç konuşmadığım biri olarak buraya gelip başarısız bir sezon geçirmişsin diyorsun ilk yarı ilk 4'de iken neden birşey demediniz o zaman ? ağırınıza mı gitti ? sanamı soracağız hangi takımla kariyer açacağımız falan ? senin mi iznini isteyeceğiz ? adam olsaydın da adam gibi yorum yapsaydın.
Kapatıyorum kariyeri ( Münasip yerlerinize birşeyler yapabilirsiniz artık )
Burak sakin be kardeşim
Öncelikle şunu sen de biliyorsun ki 1. olup çok iyi takımları da yensen beklediğin tebriği alamayabilirsin
Ama tabi kötü bir gidişat varsa 'Helal süper gidiyorsun' cümlesini de kimse kurmaz
Oyun maç motoru bakımından çok sıkıntılı gibi geldi bana ama OYUN için kimsesin kalbini kırmaya gerek yok
TABİ bunların hepsi BENCE ..
sen gene beni yanlış anladın.Ben senin ne kadar zor bi iş yaptıgını anlatıyorum burda gelip beni tersliyorsun demek istedigim kayseri ile fb yi KARIŞTIRANLAR VAR.kadro yapısı dar olan bi takımı yönetiyorsun senin 1.2. olmanı beklemek hatadır.İlk 4'de iken ise görseydim emin olki yorum atardım.Ayrıca sana hakaret etmedim sen bu takımı yönetemessin felan diye seni teselli ettim.Neyse kusura bakma bidaha yorum atmam.