1 ile 30 arası toplam 118 sonuç

Konu: Kayserispor | Kar Kaplanı (1.Sezon)

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

kayserispor zor yönetilen bi takım kendimden biliyorum ne kadar transfer yaparsan yap defansa çok gol yersin , gol yemiyim dersen gol atamassın zor yani görünüşe aldanıyor bazıları.
    Herkes gs - fb kariyerine alışmıs küçük takımları kolay yönetiliyor sanıyorlar.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by WesleyGorkem View Post
    kayserispor zor yönetilen bi takım kendimden biliyorum ne kadar transfer yaparsan yap defansa çok gol yersin , gol yemiyim dersen gol atamassın zor yani görünüşe aldanıyor bazıları.
    Herkes gs - fb kariyerine alışmıs küçük takımları kolay yönetiliyor sanıyorlar.
    Daha önce hiç konuşmadığım biri olarak buraya gelip başarısız bir sezon geçirmişsin diyorsun ilk yarı ilk 4'de iken neden birşey demediniz o zaman ? ağırınıza mı gitti ? sanamı soracağız hangi takımla kariyer açacağımız falan ? senin mi iznini isteyeceğiz ? adam olsaydın da adam gibi yorum yapsaydın.

Kapatıyorum kariyeri ( Münasip yerlerinize birşeyler yapabilirsiniz artık )

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Burak sakin be kardeşim

Öncelikle şunu sen de biliyorsun ki 1. olup çok iyi takımları da yensen beklediğin tebriği alamayabilirsin

Ama tabi kötü bir gidişat varsa 'Helal süper gidiyorsun' cümlesini de kimse kurmaz

Oyun maç motoru bakımından çok sıkıntılı gibi geldi bana ama OYUN için kimsesin kalbini kırmaya gerek yok

TABİ bunların hepsi BENCE ..

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Daha önce hiç konuşmadığım biri olarak buraya gelip başarısız bir sezon geçirmişsin diyorsun ilk yarı ilk 4'de iken neden birşey demediniz o zaman ? ağırınıza mı gitti ? sanamı soracağız hangi takımla kariyer açacağımız falan ? senin mi iznini isteyeceğiz ? adam olsaydın da adam gibi yorum yapsaydın.

Kapatıyorum kariyeri ( Münasip yerlerinize birşeyler yapabilirsiniz artık )
    sen gene beni yanlış anladın.Ben senin ne kadar zor bi iş yaptıgını anlatıyorum burda gelip beni tersliyorsun demek istedigim kayseri ile fb yi KARIŞTIRANLAR VAR.kadro yapısı dar olan bi takımı yönetiyorsun senin 1.2. olmanı beklemek hatadır.İlk 4'de iken ise görseydim emin olki yorum atardım.Ayrıca sana hakaret etmedim sen bu takımı yönetemessin felan diye seni teselli ettim.Neyse kusura bakma bidaha yorum atmam.

Mesaj Yetkileri