Originally Posted by
Juan Diaz
Hayırlı ossun (:
SAĞOLASAAANNN DA JUAAN USAGUM

Originally Posted by
benbenim
Başarılar dilerim.
Teşekkürler....

Originally Posted by
walcott07
Başarılar.
Teşekkürler....
Şimdi Biraz Kariyerimizde Neler Yapacağımızı Bir Bakalım...
1) Lige Ambargo Koymak...
Avrupa'da Başarı İçin İlk Şartın Ligi Ya Şampiyon Yada İlk 5 İçerisinde Bitirmek Önemli Ancak Galatasaray Gibi Büyük Bir Caimanın En Kötü 5. lik Alması İntihar Sebebi Olur...
2) Transfer Harcamalarını Dizginlemek...
Bu Seri'de Gelen Finansal Fair Play Uygulaması İle Artık Transfer Harcamalarına Dikkat Etmek Şart Oldu... Mümkün Olduğunca Yüksek Maaşlılar'dan Bir Süre Faydalanıp Sonra İyi Fiyata Satmak Gerekecek... Onun Yerlerini İse Maaşı Düşük Ancak Kalitesi Büyük Oyunculardan Oluşturmak Lazım... İşte Bu Yüzden Asla Harcanan Para Kar Olarak Gelen Para'dan Fazla Olmamalı 3 Sene İçinde... Sınırımız İse -4 Milyon Euro Zarar Olarak Başlıyor...
3) Avrupa'da Süreklilik...
Ligi Ambargo Edeceğiz Derken Avrupayı Boşlamak Olmamalı... Bir İki Sene İçerisinde Elimizden Geldiği Tüm Gücümüzle İlerleyeceğiz... Ancak Kuracağımız Sistemde Yaklaşık 5 - 6 Sene Sonra Oluşacak Takım Düzeninde En Minimum Yarı Final Hedefi Olan Takım Oluşturacağız. Bunun İçinde Teknik Kadromuzu En İyi İsimler İle Dolduracağız. Önceki Madde'de Yazdığım Gibi Gelecek Maaşı Düşük Oyuncunun Vereceği Maksimum Katkı Sağlatacağız...
4) Alt Yapıda Oluşacak Sistem Ve Antreman Tesisleri Ve Stadımızın Gelişimi...
Alt Yapı Benim İçin Olmazsa Olmaz Şeylerden Biridir... Bu Olanağı Sağlamak İçin İlk Önce Kendi Alt Yapı Tesislerimizi Maksimum'a Çıkartmak İçin Çalışmalar Sarf Edeceğiz. Tahmini Konuşmak Gerekirse 6 Veya 7 Sene Sonra Takıma Artık Sadece Yabancı Oyuncu Alan Türk Oyuncularını Alt Yapıdan Çıkartan Bir Takım Yaratacağız... Antreman Sahamızı Ve Stadımızı Her Zamanki Gibi Güncel Tutmak Gerekiyor... Antreman Sahamızı Mükemmel Konumuna Getirmek İçin Elimizden Gelen Herşeyi Yapacağız Takım Olarak... Bu İşleri Başarmadan Takımımdan Ayrılmayı Hiç Düşünmüyorum...
5) En Geniş Teknik Ekip Ve Scout Sistemini Hayata Geçirmek...
Önceki Maddede Belirttiğim Gibi Teknik Ekip Ve Gözlemci Seçimleri Benim İçin Çok Önemli Unsur. Bu Konuda İnce Eleyip Sık Dokumamız Lazım. İllaki Özelliği 20 Olan Aramayacağız. En Minimum 15 En Maksimum Özellik İse 20 Olan Teknik Ekip Bulmamız Gerekiyor...
Scout Ekibine Gelince...
Scout Ekibini Yaratırken Ağırlıklı Olarak Gurbette Top Koşturan Oyuncuları Takip Eden Bir Scout Ekibi Olacak 6-7 Sene İçerisinde... 6-7 Sene Sonra Scout Ekibimiz Artık Türk Oyuncularının Peşini Bırakarak Yabancı Genç Yetenekli Oyuncuların Takibine Başlayacak...
ANLAYACAĞINIZ BU KARİYER BAŞLI BAŞINA BAŞ YAPIT OLACAK İNŞALLAH SİZLERİN KATILIMI İLE DESTEĞİNİZ GÖRÜŞLERİNİZ VE ELEŞTİRİLERİNİZ BENİM BU KARİYERDEKİ EN ÖNEMLİ UNSURUM OLACAK...ŞİMDİDEN TAKİP EDEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM...