Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: Işığa Yürüyoruz... Güneşi Ufuktan Doğurtmak İçin - [GALATASARAY 1.SEZON]

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Default Işığa Yürüyoruz... Güneşi Ufuktan Doğurtmak İçin - [GALATASARAY 1.SEZON]

ARKADAŞLAR MERHABA SONUNDA ORJİNAL OYUNA KAVUŞTUK BİRAZ SIKINTILI OLDU ANCAK İYİ OLDU... NEYSE KARİYERE BAŞLAYALIM ARTIK... BU KARİYERDE DEĞİŞİK ŞEYLER DENEYECEĞİM ONUN İÇİN BENİ TAKİP EDİN.

GALATASARAY'DA FATİH TERİM ŞOKU!!!!

Galatasaray Spor Kulübünde Fatih Terimin Şoku Yaşanıyor. Yöneticiler İle Yaşadığı Tartışma Takımın Başında Bulunduğu Süre İçerisindeki İletişim Kopukluğu Yüzünden Yönetimle Yıldızı Barışmayan Fatih Terim İle Galatasaray Yönetimi Ayrılma Kararı Aldı. Yeni Teknik Direktörler Arasında
    Pim Verbeek

Roberto Mancini

Ve Roberto Di Matteo Bulunuyor...

Teknik Direktör Transferinin Önümüzdeki Günlerde Resmiyet Kazanması Bekleniyor...

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=110128

Kuralları Okudum Ve Kabul Ediyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Başarılar dilerim.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

Başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hayırlı ossun (:

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Hayırlı ossun (:
    SAĞOLASAAANNN DA JUAAN USAGUM

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    Başarılar dilerim.
    Teşekkürler....

Quote Originally Posted by walcott07 View Post
    Başarılar.
    Teşekkürler....

Şimdi Biraz Kariyerimizde Neler Yapacağımızı Bir Bakalım...

1) Lige Ambargo Koymak...

Avrupa'da Başarı İçin İlk Şartın Ligi Ya Şampiyon Yada İlk 5 İçerisinde Bitirmek Önemli Ancak Galatasaray Gibi Büyük Bir Caimanın En Kötü 5. lik Alması İntihar Sebebi Olur...

2) Transfer Harcamalarını Dizginlemek...

Bu Seri'de Gelen Finansal Fair Play Uygulaması İle Artık Transfer Harcamalarına Dikkat Etmek Şart Oldu... Mümkün Olduğunca Yüksek Maaşlılar'dan Bir Süre Faydalanıp Sonra İyi Fiyata Satmak Gerekecek... Onun Yerlerini İse Maaşı Düşük Ancak Kalitesi Büyük Oyunculardan Oluşturmak Lazım... İşte Bu Yüzden Asla Harcanan Para Kar Olarak Gelen Para'dan Fazla Olmamalı 3 Sene İçinde... Sınırımız İse -4 Milyon Euro Zarar Olarak Başlıyor...

3) Avrupa'da Süreklilik...

Ligi Ambargo Edeceğiz Derken Avrupayı Boşlamak Olmamalı... Bir İki Sene İçerisinde Elimizden Geldiği Tüm Gücümüzle İlerleyeceğiz... Ancak Kuracağımız Sistemde Yaklaşık 5 - 6 Sene Sonra Oluşacak Takım Düzeninde En Minimum Yarı Final Hedefi Olan Takım Oluşturacağız. Bunun İçinde Teknik Kadromuzu En İyi İsimler İle Dolduracağız. Önceki Madde'de Yazdığım Gibi Gelecek Maaşı Düşük Oyuncunun Vereceği Maksimum Katkı Sağlatacağız...

4) Alt Yapıda Oluşacak Sistem Ve Antreman Tesisleri Ve Stadımızın Gelişimi...

Alt Yapı Benim İçin Olmazsa Olmaz Şeylerden Biridir... Bu Olanağı Sağlamak İçin İlk Önce Kendi Alt Yapı Tesislerimizi Maksimum'a Çıkartmak İçin Çalışmalar Sarf Edeceğiz. Tahmini Konuşmak Gerekirse 6 Veya 7 Sene Sonra Takıma Artık Sadece Yabancı Oyuncu Alan Türk Oyuncularını Alt Yapıdan Çıkartan Bir Takım Yaratacağız... Antreman Sahamızı Ve Stadımızı Her Zamanki Gibi Güncel Tutmak Gerekiyor... Antreman Sahamızı Mükemmel Konumuna Getirmek İçin Elimizden Gelen Herşeyi Yapacağız Takım Olarak... Bu İşleri Başarmadan Takımımdan Ayrılmayı Hiç Düşünmüyorum...

5) En Geniş Teknik Ekip Ve Scout Sistemini Hayata Geçirmek...

Önceki Maddede Belirttiğim Gibi Teknik Ekip Ve Gözlemci Seçimleri Benim İçin Çok Önemli Unsur. Bu Konuda İnce Eleyip Sık Dokumamız Lazım. İllaki Özelliği 20 Olan Aramayacağız. En Minimum 15 En Maksimum Özellik İse 20 Olan Teknik Ekip Bulmamız Gerekiyor...

Scout Ekibine Gelince...

Scout Ekibini Yaratırken Ağırlıklı Olarak Gurbette Top Koşturan Oyuncuları Takip Eden Bir Scout Ekibi Olacak 6-7 Sene İçerisinde... 6-7 Sene Sonra Scout Ekibimiz Artık Türk Oyuncularının Peşini Bırakarak Yabancı Genç Yetenekli Oyuncuların Takibine Başlayacak...

ANLAYACAĞINIZ BU KARİYER BAŞLI BAŞINA BAŞ YAPIT OLACAK İNŞALLAH SİZLERİN KATILIMI İLE DESTEĞİNİZ GÖRÜŞLERİNİZ VE ELEŞTİRİLERİNİZ BENİM BU KARİYERDEKİ EN ÖNEMLİ UNSURUM OLACAK...ŞİMDİDEN TAKİP EDEN TÜM ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM...

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Galatasaray ile ilk 3 yılı atlatırsın. Ancak Mali-fairplay çok sıkıntılı bir olay. umarım fazla zorlamaz seni. Gelirleri üst düzeyde tutmak için ya uefada sürekli finale yapacaksın yada Şampiyonlar liginde en az yarı final yapacaksın.

Başarılar.

Basarilar, umarim uzun ve keyif aldigin bir kariyer olur

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kendim gs kariyeri yaptım başarılı oldugumu düşünüyorum biten kariyerlerden bakabilirsin zaten inşallah sende kısa sürmez takipteyim bir gsli olarka.

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Başarılar Kaan abi

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by trinitrotloen View Post
    Galatasaray ile ilk 3 yılı atlatırsın. Ancak Mali-fairplay çok sıkıntılı bir olay. umarım fazla zorlamaz seni. Gelirleri üst düzeyde tutmak için ya uefada sürekli finale yapacaksın yada Şampiyonlar liginde en az yarı final yapacaksın.

Başarılar.
    Yapacağımız Planlamalarda İnşallah Bu Sıkıntıyı Minimum'a Düşüreceğiz.... Teşekkürler...

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Basarilar, umarim uzun ve keyif aldigin bir kariyer olur
    Sağol İnşallah

Quote Originally Posted by WesleyGorkem View Post
    Kendim gs kariyeri yaptım başarılı oldugumu düşünüyorum biten kariyerlerden bakabilirsin zaten inşallah sende kısa sürmez takipteyim bir gsli olarka.

Sağol Sizlerin Takibi Benim Ekstra Gücüm Olacak... Tekrar Teşekkürler Önerin İçin de Takibin İçinde....
    Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Başarılar Kaan abi
    Sağol Kardeşim....

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Başarılar ,
    Teşekkürler Hocam

Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Başarılar ,
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by gokoreis View Post
    Başarılar kaan abi ekledim hızlı erişime her gün buradayım inşallah Fatih Terim aşkıyla geliyoruz
    Hadi Bakalım bir Teşekkür Edelim Diyelim Yarı Yolda Bırakmak Yok Haaa

Last edited by urwrdskkn : 06.Kasım.2013 at 19:43

Nesil
    2012

Başarılar ,

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Başarılar ,

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar kaan abi ekledim hızlı erişime her gün buradayım inşallah Fatih Terim aşkıyla geliyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

BAŞLIYORUZ...

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Yönetim Kurulu İle Oyuncularımız İle Toplantılarımızı Yaptık...

Yönetimimiz Bizden Felsefe Olarak Hücum Oynayın Dedi Bizde Elimizden Geldiğince En İyi Hücum Varyasyonlarını Sahada Sergileyeceğiz.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Bu Resmi Neden Koydun Diye Soru Soracaksınız Ancak Bunun Bir Sebebi Var. Geçen Seride Temsilcilerden Gelen Oyuncu Önerileri İçin Oyuncunun Özelliklerine Girmemiz Gerekiyordu. Şimdi İse Mesaj Ekranında Temsilcilerden Gelen Oyuncu Önerilerinin Yanında Profilinin Olması Önemli Bir Artı Benim Gözümde.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Ve Finansal Fair Play Bilgisi Eksi 5 Milyon Zarardan Fazla Yaparsak 3 Senede 1 Sene Avrupa Hayal...

başarılar Kaan iyi genç isimler bekliyorum senden

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by 01demirspor View Post
    başarılar Kaan iyi genç isimler bekliyorum senden
    Sağol Latifim Senin Desteğini Bekliyorum...

Başarılar Kaanım

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by ardkyrkc View Post
    Başarılar Kaanım
    sağol yavrum

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Şöyle Bir Takımı İnceleyelim Benim Gözümden...

Kaleyi İlk Olarak Gerçek Hayatta Olduğu Gibi Fernando Muslera Koruyacak. Eray , Aykut ve Ufuk Turkiye Kupası Maçlarında Veya Muslera'nın Kupa Amerika Mesailerinde Kaleleri Dönüşümlü Olarak Kullanacaklar. Transfer İçin İse İlk Öncelik Yedek Kaleci Yönünde Olacak Bu Sezon Olmaz İse Gelecek Sezon Hedefimiz Yedek Kaleci Olacak. Fernando Muslera'yı Taffarel Gibi Mondragon Gibi Efsane Kaleciler Arasına Yazdırmadan Kulüpten Göndermeyeceğim.

Savunma Hattı Başlı Başına Üstünde Duracağım Transfer Hedeflerinden Biri Olacak. Sağ Bek Kısmında Çeşitliliğin Çok Olması (Hamit , Sabri , Eboue) Ancak Sol Bekte Elle Tutulur Bir Hakan Balta'nın Olması Sıkıntı Yaratıyor. Albert Riera'yı Elimizden Geldiğince Çabuk Şekilde Satılığa Çıkartıp Ondan Gelen Para İle Sol Bek Transferi (Yabancı yada Türk Fark Etmez.) İçin Koşuşturacağız. Eğer Savunmanın Göbeğinde Gökhan Zan a Güvenim Olsaydı Semih'i Gelişimi İçin Kiralatacaktım. Ancak Gökhan'daki Mental Düşüklük Beni Fazlası İle Zorluyor. Semihi Geliştirmek İstiyorsam Stoper Transferi Olarak Türk ve Yararlı Bir Stoper Almamız Gerekiyor. Sağ Bek Transferini Şu An İçin Transfer Hedeflerimin Arasında Görmüyorum.

Orta Saha'da Yapacaklarım Çok Fazla. Bruma Kiralık Gidecek Gelişimi İçin Orası Ayrı. Ancak Nordin Amrabat'ın Gerek Bonservis Bedelinin Yüksek Olması Beni Amrabatın Satışını Cazip Kılmamı Sağladı. Sol Açık İçin Bir İsim Var Aklımda. Hatta Sağ Açık İçin Bile Bir İsim İle Görüşüyoruz. Böylece Forvette Alternativimizi Arttırıyoruz. Bu Sene Bittiğinde Wesley Sneijder İyi İşler Başarırsa İyi Fiyata Satabileceğimizi Düşünüyorum. Böylece Maaşından Oluşacak Sıkıntıyı Atlatmış Oluruz.

Forvet Bölgesinde İse Planlamam Biraz Karışık Sanki. Bir Tarafta Tecrübe Abidesi DİDİER DROGBA Bir Tarafta Hırçın Çocuklar BURAK YILMAZ VE UMUT BULUT. Drogba İçin 1 Sene Daha Uzatma Kararı Aldım Gelecek Sene Personel Kadrosuna Katılmasını İsteyeceğim. Böylece Yeni Gelecek Genç Forvet Oyuncularına Ağabeylik Yapmasını İstiyorum. Yine Bazı Planlamalar Çerçevesinde Forvet Transferlerimiz Yabancılardan Çok Yerlilere Yönelik Olacak.

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Mali Fair-Play işi iyi olmuş bence artık transferlere uçuk fiyatlar vermeyip daha cazip fiyatlarda anlaşacağız ve gerçekteki gibi zor olacak Bence Amrabat'ı deneyin bir hocam satmaktansa

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by gokoreis View Post
    Mali Fair-Play işi iyi olmuş bence artık transferlere uçuk fiyatlar vermeyip daha cazip fiyatlarda anlaşacağız ve gerçekteki gibi zor olacak Bence Amrabat'ı deneyin bir hocam satmaktansa

Görkemcim Transfer Hedefinde Amrabattan Daha İyi Olan Bir Oyuncu Var. Onun İçin Onun Bonsevis Bedelini Kim Verirse Satacağım.

Quote Originally Posted by Krios View Post
    Başarılar dilerim
    Teşekkürler.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

SON DAKİKA!!! YILIN BOMBASI OCAK'TA PATLAYABİLİR!!!

Galatasaray Futbol Takımı Başkanı Ünal Aysal At. Minerio'nun Libertadores Kupası Finali Maçında Görüldüğü Ve Süpriz Bir İsim İle Görüştüğü Ortaya Çıktı. Anlaşma Sağlanırsa Galatasaryın Cebinden Çıkacak Miktarın Sadece 3.5 Milyon Euro Olacağı Gelen Dedikodular Arasında.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

başarılar hiroşi (:

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Sagol koniciva
    Last edited by urwrdskkn : 07.Kasım.2013 at 16:19

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

http://tr.twitch.tv/urwrdskkn/profile İlk İlginç İcraatlarımdan Biri Bugün Başlıyor Bu Akşam Ve Her Perşembe Günleri Kariyeri Canlı Yayınlayacağım Buraya'da Resimleri İle Perşembe Günleri Neler Yaptık Onları Anlatacağım.

Bruma'yi kiralik gondermek yerine kendin oynatsan daha cabuk gelisir bence.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri