3 Maçımda toplam yediğim gol sayısı 9 attığım gol sayıs 7 nasıl bir sistem oldu anlamadım çok fazla gol oluyor haddiden fazla direkden dönen toplar.
3 Maçımda toplam yediğim gol sayısı 9 attığım gol sayıs 7 nasıl bir sistem oldu anlamadım çok fazla gol oluyor haddiden fazla direkden dönen toplar.
abi yok ne denersem denim takım maç başı 15 şu attırıyo rakibe savunmayı geride yaslandırttım ileride çıkarttım çift ön liberoda oynattım yok durmadan ozisyon veriyo takım
sigames'in sitesinde neler dönüyor takip eden varmı?
Sezona dengim olan 9 takımla hazırlık maçı yaparak hazırlandım galiba savunma sorununu çözdüm Beşiktaş ile
oyun benim için bayağı bir hayal kırıklığı...
beyler takvimde sureklı 19 yas altı ve yedek takımın macları cıkıyor onları nasıl ıptal ederim gozuksun ıstemıyorum.
kimse kusura bakmasın ama şimdiye kadar ki oynadığım en kötü FM seriisi![]()
beyler, betanın ilk halinden şahsen ben çok memnundum ancak sonraki güncellemeler ile 25-30 şut çekip, çoğu topun da 8-9 kişi toplu defans yapan savunmadan dönmesini izler oldum. etten duvar örüyorlar çin seddi gibi mübarekler. en büyüğünden en küçüğüne kadar. katılıyorum, fm serileri içinde en pişman olduğum seri diyebilirim ben de.
Gözlem yaptığımız oyuncular nerede toplanıyor? Eskiden kısa listede olurdu.
FM Gazetesi
4 defans
1 ön libero
4 orta saha mr mc mc dmc ml
1 st ( komple forvet) olarak oynatıyorum. 9 unci sezonumdayım brondby ile kaldırmadığım kupa kalmadı. Bence denemelisiniz bi ince ayar yaparak. Oyun çokbasit çünkü . Pivot tarzı santraforunz varsa bende sırasıyla Makienok- Immobile - ve regenler vardı. Orta açmakla çok rahat gol atıyorsunuz.
Son derece kötü olmuş her zamanki gibi. Rakip kim olursa olsun Barcelona gibi tiki taka oynuyor ve rakip kanatları durduramıyorsun hiçbir şekilde. 3-5 kişiyi çalımlayıp gol atıyorlar sürekli. Berbat.
Dikkatimi çeken nokta bekleri çok iyi çalımlıyorlar ve kanat oyuncuları herkesi çalımlayıp çok sayıda gol atabiliyor.
football manager tarihinin en kötü serisi fm 13 , bu oyunun yanında efsane kalır. şu arayüzle fm 12 'nin maç motorunu birleştirse her şey güzel olacaktı. şu haliyle oyunda savunmada kimi oynattığınızın bir önemi yok mesela. anormal sayıdaki goller, direkten dönen toplar, saçma sapan buglar, bırakın oyunu orijinal alanları korsanını indirenler bile güncelleme bekliyorsa yemişim öyle oyunu.
13'u pas gecip 12'ye devam etme sebebim de buydu benim.
Sonra dedim bu adamlar 13'deki sikintilari gorup 14'de benzer seyleri yapmazlar; ama pisman olmus durumdayim an itibariyle.
Oyunu satin alip, dur oyun bi tam otursun da oyle oynayalim diye beklemek nedir arkadas? Aralik ayinda cikar o zaman ama tam cikar. Beta da vardi ustune ustluk, hatalari tespit edememis de degiller. "Biz baktik ki betada, baya sivamisiz, cikis tarihini erteledik" deseler kim "olsun abi cikarin, yavas yavas toparlarsiniz" derdi ki?![]()
1 kaleci eliyle orta sahaya top atabilir mi ???
hiçbirşeyı 0 hatasız almıyoruz. fazla kurcalarsak elbet bir hatasını buluruz boşverin zevkini çıkarın.
Ben farklı oyun oynuyormuşum gibi geliyor bazen bana.Forumlarda,arkadaş çevremde herkes çıldırıyor ben acayip zevk alıyorum.Skorlar olsun,maç içindeki saçmalıklar olsun bende neredeyse hiç yok.Olmuyor mu elbet oluyor ama tolere edilecek kadar az oluyor.FM08 bana göre efsanedir ve FM14'te şu an için FM08 kadar zevk alabiliyorum.
Oyun bana göre güzel ancak maç motoru yine problemli olarak sunulmuş durumda. Kalecilerin sürekli topla beraber ceza alanı dışına doğru patinaj yapıp sarı kart görmelerinden, topların direkleri dövmesine kadar, gollerin bir çoğunun aynı senaryoyla atılmasından, maç içi bir çok aksaklıkların yaşanmasına kadar maç motorunun tam haline oturması Şubat'ta ellerinizi öper.
...
Beyler telefonda görüştüm Miles'la. "Şubat a kadar mutlaka düzelticez" dedi.![]()
Karşı karşıya gol atamıyorum ya.
Dealing with the issues:
1) Poor defending - we're aware of defender's failing to put a foot in often, instead they jockey lots. We're working on a fix for this, but it's complicated by the fact that our tackle stats are already too high compared to reality. We're working on improving block shots and jockeying to force attackers back. In these instances we now only really need the very worst examples of this uploaded as PKMs with times too.
2) Shooting from daft angles - Also something we're aware of and working on. In these cases we need as many examples as possible. Januzaj's one from fruitavelli was a good example.
3) Buying a corner/throw in off legs of defender - Again, we're aware that this may be overused in matches. Any examples would be appreciated.
4) Low corners to near post - A known issue and one we're working on. No further examples of this are needed.
5) keeper distribution - This is a tricky one because in certain circumstances the goalkeeper will distribute as intended. What we need here is PKMs and timed examples of when a goalie is ignoring his instructions.
the main thing we're missing is the physical battles that real life defending involves. Easing players off the ball with a shoulder challenge and so on. We're working on this constantly.
We are aware of issues with shooting. We believe finishing of simple chances may need improving, but this will have to be counterbalanced so as not to overload the ME with too many goals.
We are aware there's still work to do in this area, don't fret, we're not resting on our laurels!
Maç motorundaki düzeltecekleri buglar.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.