Quote Originally Posted by omersal View Post
Umarım yanlış anlamadın ben yamayla ilgili bir sıkıntı demiyorum yama 10 numara olmuş emeğine sağlık , sadece ilginç bir enstantane olmuş.Oyunda türk takımları ne kadar kötü durumda olursa olsun o kadar oyuncu satmalarına rağmen hiç alamamaları ilginç geldi. Gerçek hayatta olsa yarım senede FB tüm dünyayı almıştı tamam borçları da var ama yani mesela bjk fernandesi 5 mnye satıyor(15e bile satabilirlerdi aslında) ama o paranın bari 1 mn sini kullan , o da yok Bir tek GS Jali'yi almış o da 650 k falandı
Rica ederim ben de yama üzerine yorum yapmadım zaten, Şöyle bir durum söz konusu. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray büyük bir borcun içinde olarak oyuna yansıtılmış -hoş gerçekte de durum bu- Transferden gelen paranın büyük miktarı borca gidiyor, bir kısmı ana kasaya cüzzi bir miktarı ise transfere. Yani Fernandesi 15'e bile satsa bunun 5'te 1'i transfer bütçesine yatarsa ne âla. Ben daha önceleri test edip, denediğim için biliyorum. Transfer bütçesi min 20 m € olsun, takır takır transferler dönüyor. Ama gerçekteki gibi flaş isimleri kolay kolay göremezsiniz. Bunda ligin ve takımların popülaritesi kadar, maaş sınırının da etkisi büyük.
Quote Originally Posted by tgun89 View Post
benim mesajıma cevap vermek zorunda değilsin tabi ki ama senin yaptığın yama ile ilgili bir problemden bahsediyorum yamayı anasayfaya da koymuşsunuz. yama da hata var . ziraat türkiye kupasına etki etmiyor. şunu da söyleyebilirsin bende böyle bir sorun yok. o zaman ben de başka bir çare bakarım.
Senin soruna cevap verebilmek için öncelikle belirttiğin durumu test edip gözlemlemem lazım zira kalbürüstü ayarlara baktığımız zaman zaten bu kuralın tüm organizasyonları kapsadığını, Ziraat Türkiye Kupasının da geçerli olduğunu belirtmek gerek.

Sanırım, Türkiye Kupasındaki özel yabancı sınırlaması yüzünden bir çakışma dahilinde. Bunu aşmak için yeni lig kuralı üzerinden yamayı aktif etmek lazım. Bu yamadan kaynaklanan değil de kupanın özel statüsünden (farklı liglerin farklı yabancı sınırlamasıyla katılmasının belirlenmesi) dolayı.