Şöyle Bir Takımı İnceleyelim Benim Gözümden...
Kaleyi İlk Olarak Gerçek Hayatta Olduğu Gibi Fernando Muslera Koruyacak. Eray , Aykut ve Ufuk Turkiye Kupası Maçlarında Veya Muslera'nın Kupa Amerika Mesailerinde Kaleleri Dönüşümlü Olarak Kullanacaklar. Transfer İçin İse İlk Öncelik Yedek Kaleci Yönünde Olacak Bu Sezon Olmaz İse Gelecek Sezon Hedefimiz Yedek Kaleci Olacak. Fernando Muslera'yı Taffarel Gibi Mondragon Gibi Efsane Kaleciler Arasına Yazdırmadan Kulüpten Göndermeyeceğim.
Savunma Hattı Başlı Başına Üstünde Duracağım Transfer Hedeflerinden Biri Olacak. Sağ Bek Kısmında Çeşitliliğin Çok Olması (Hamit , Sabri , Eboue) Ancak Sol Bekte Elle Tutulur Bir Hakan Balta'nın Olması Sıkıntı Yaratıyor. Albert Riera'yı Elimizden Geldiğince Çabuk Şekilde Satılığa Çıkartıp Ondan Gelen Para İle Sol Bek Transferi (Yabancı yada Türk Fark Etmez.) İçin Koşuşturacağız. Eğer Savunmanın Göbeğinde Gökhan Zan a Güvenim Olsaydı Semih'i Gelişimi İçin Kiralatacaktım. Ancak Gökhan'daki Mental Düşüklük Beni Fazlası İle Zorluyor. Semihi Geliştirmek İstiyorsam Stoper Transferi Olarak Türk ve Yararlı Bir Stoper Almamız Gerekiyor. Sağ Bek Transferini Şu An İçin Transfer Hedeflerimin Arasında Görmüyorum.
Orta Saha'da Yapacaklarım Çok Fazla. Bruma Kiralık Gidecek Gelişimi İçin Orası Ayrı. Ancak Nordin Amrabat'ın Gerek Bonservis Bedelinin Yüksek Olması Beni Amrabatın Satışını Cazip Kılmamı Sağladı. Sol Açık İçin Bir İsim Var Aklımda. Hatta Sağ Açık İçin Bile Bir İsim İle Görüşüyoruz. Böylece Forvette Alternativimizi Arttırıyoruz. Bu Sene Bittiğinde Wesley Sneijder İyi İşler Başarırsa İyi Fiyata Satabileceğimizi Düşünüyorum. Böylece Maaşından Oluşacak Sıkıntıyı Atlatmış Oluruz.
Forvet Bölgesinde İse Planlamam Biraz Karışık Sanki. Bir Tarafta Tecrübe Abidesi DİDİER DROGBA Bir Tarafta Hırçın Çocuklar BURAK YILMAZ VE UMUT BULUT. Drogba İçin 1 Sene Daha Uzatma Kararı Aldım Gelecek Sene Personel Kadrosuna Katılmasını İsteyeceğim. Böylece Yeni Gelecek Genç Forvet Oyuncularına Ağabeylik Yapmasını İstiyorum. Yine Bazı Planlamalar Çerçevesinde Forvet Transferlerimiz Yabancılardan Çok Yerlilere Yönelik Olacak.