1 ile 30 arası toplam 275 sonuç

Konu: Şampiyonluğu Aldık Sıra AVRUPA'DA ! / Kayserispor 2.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by WesleyGorkem View Post

aynen ama sonuçta bi anadolu takımındayım ve rotasyon yapamıyoruz yapsak yeniliyoruz bakalım inşallah diğer maç yenilmeyiz.

Rotasyonu gerektirecek bir durum yok ki haftada 1 maç yapıyorsun hee sakatlık vardır yerini dolduramazsın bunu anlarım her halükarda hala 10 numara gidiyoruz olur böyle sonuçta 3 büyüklerden birine yenildin

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Rotasyonu gerektirecek bir durum yok ki haftada 1 maç yapıyorsun hee sakatlık vardır yerini dolduramazsın bunu anlarım her halükarda hala 10 numara gidiyoruz olur böyle sonuçta 3 büyüklerden birine yenildin
    aynen abide Şuanda 2 günde bi maç var ZTK warya o yüzden dedim sakatlık vardı düzeldi ama eski formunda değil..Boboyu kadroya adapte edicem.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by WesleyGorkem View Post
    aynen abide Şuanda 2 günde bi maç var ZTK warya o yüzden dedim sakatlık vardı düzeldi ama eski formunda değil..Boboyu kadroya adapte edicem.
    İşte bu olmamış Şampiyonluğa veya ŞL'ye giderken Lig kupasına hiç bulaşmasaydın keşke

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    İşte bu olmamış Şampiyonluğa veya ŞL'ye giderken Lig kupasına hiç bulaşmasaydın keşke
    keşke ama bilemedik acemiliğimizden

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Noluyor anlamıyorum yavaş yavaş düşüşe geçiyoruz.Şampiyonluk hayal oluyor.

Mesaj Yetkileri