Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
7. Hafta
8. Hafta
9. Hafta
10. Hafta
11. Hafta
12. Hafta
13. Hafta
14. Hafta
15. Hafta
16. Hafta
17. Hafta
18. Hafta
19. Hafta
20. Hafta
Puan Durumu
Takım Verileri
Oyuncu Verileri
Değerlendirme
İstediğimiz gibi futbol oynayamıyoruz fakat kazanabiliyoruz. İnişli çıkışlı maçlara göre 3. olarak devam edebilmemiz iyi böyle gidersek iyi bir yerde bitirip Avrupa'ya gidebiliriz. Önümüzdeki sene takımdan ayrılacak kişiler var ve bunları şimdiden not alıyorum ama verim verdikleri vakit satmayabilirim. Gelecek sezon transfer listeminde oluşturmaya başladım ucuz ve verim alabileceğim oyuncular almaya çalışıyorum ve çalışıcaz büyük fiyatlara oyuncu almaktansa büyük fiyatlara oyuncu satmayı tercih ederim
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Manu ne yapmış öyle yav :F ondan daha ilginci manunun über performansına rağmen golcüler verisinde tek oyuncusu yok :F
Bana biraz fazla topla oynatıyorsun gibi geliyor rakibini.
Bu sebeple kazandığın maçlarda bile rakiple aranda istatistiksel bir üstünlük oluşamıyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Daha iyi olmamız lazım hocam büyük takımlara karşı.
Jose Mourinho
En yakından senin bir Fulham, Crystal Palace'a bu kadar şut vermemen gerek.
Bu kadar topla aşır neşir edersen rakibini gelip olmadık anda golü atar ve yatar. Hatta yatmaz daha da bastırır sen bu şansı veriyorsun demek ki taktiğinde.
West Brom ve Swansea maçlarına hele girmiyorum bile. Bence biraz dikkatli şekilde tekrar gözden geçirirsen taktiğini üstesinden gelirsin bu işin 2-3 günlük FM'ci değilsin daha öncede takip ediyordum kariyerlerini.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Jose Mourinho
Takımın taktik ekranını paylaşsana taktik bellide mentalite ve direktifler yok onları paylaşsana..hem belki yardımımız olur onun ötesinde bizde faydalanızırız sen nasıl oynamışsın saha sonuçları böyle olmuş çıkarım yaparız
Jose Mourinho
Jose Mourinho
Fikstür
Maçları böyle paylaşma nedenim epey ilerlemiş olmam ve tek tek uğraşmayıp bir an önce oyundaki tarihe yetişebilmem için. Bundan sonra en geç 10lu maçlar şeklinde koymayı düşünüyorum ve ayrı ayrı olaylar ile kurgu yapmayı hedefliyorum. İnşallah iyi bir kariyer yaparım.
Kalan Maçlarımız
Kafa kafa oynayabileceğimiz türden eğer beklenmedik sakatlık veya moral düşüklüğü olmazsa bu fikstürü atlatıp mutlu sona ulaşabiliriz.
Sezon başından beri istediğimiz türden futbol oynayamadık. Bunu biliyoruz fakat sezon başından beri durmadan taktiksel değişiklikler yaparak takıma tam rayına oturmadan zırt pırt uğraşınca iyi sonuçlar alamadık. Bu seneyi böyle geçirip gelecek sezon daha iyi bir takım halinde girmeyi hedefliyoruz. Bu sene Lig kupasından erken elendik ve lig ve FA kupasına yöneldik. Ligde aldığımız kötü sonuçlar ve puan farkı arttıkça tek hedefimiz FA kupası kaldı ve oradada emin adımlar ile finale kadar çıkabildik. Eğer bu sene 1 kupa ile bitirirsek hem bizim için hemde yönetim için iyi birşey olur. Kötü sezonun ardından 1 kupa ile sezonu kapatmak herşeyi sıfırlar ve yeni sezona adım atmamıza fayda sağlar.
Jose Mourinho
Yani çok iyi değiliz benim daha çok dikkatimi çeken bu periyotta Damiao'nun 12 gol atması![]()
Eh işte maçlar.![]()
Jose Mourinho
Damiao kaç maç kaç gol ile oynuyor?
Çok iyi değiliz demeye gerek yok, bence ilk hedef ilk 4 olmalı. İlk dördün de içindeyiz. Liverpool'u bu potaya sokmak bile gönüllerimize taht kurmaya yeter.
KOP Sözcüsü Alex Ayberk Tuncer
![]()
topla oynama oranı cok düsük![]()
Jose Mourinho
35. Hafta
36. Hafta
37. Hafta
38. Hafta
Puan Durumu
Oyuncu Verileri
Takım Verileri
FF Kupa Finali!
Yeni Sözleşme
Bütçe Belirlendi!
Jose Mourinho
Liverpool'da Hareketli Saatler
Ligi bitirdikten sonra oyuncularını tatile yollayan Neil kendisi boş durmuyor. Ekibiyle harıl harıl çalışan ve genç yetenkleri takıma kazandırmak için uğraşan Neil, kendisine verilen transfer bütçesine yetersiz kalacağı için takımdan ayrılacak oyuncular belirlendi. Yaklaşık 100 milyon £ yakın bir oyuncu satışı gerçekleşeceğini açıkladı. Geçen sene beklenen verimi alamamasına rağmen ilk 11'in değişmeyen oyuncusu olmasına rağmen ortalaması 7'in üzeri olmadığı için takımdan ayrılacaklar. Daha sonra yaşı 29 yani 30'a adım atan oyuncuları elden çıkartarak iyi bir gelir sağlanacak. Daha sonra takıma genç oyuncular alınarak geleceğe yatırım yapılacağını açıklandı.
Genç oyuncuların öncesinde takıma bir tane yaşlı kurt katılacak. Bu yaşlı kurtu daha sonra açıklanacağı söylendi. İngiltere'nin efsane yaşlı kurtu!
Genç Akademesi
Genç tesislerin kalite olarak 1 seviye düşürülmesi ardından Neil harekete geçti. Yönetim kurulıundan toplantı isteyen ve bu toplantıda külüp hakkında geleceğe yatırım için birçok konu görüşülecek. Daha sonra gençlere yönelik personel takımı kurularak gençlere gerekli ihtiyaç ve gerekli eğitim sağlanacak. Neil'in yakın arkadaşlarından aldığımız bilgiye göre geçen sene ki taktiksel hatalara düşmeyeceği gibi gençlerle ilgisiz kalmayacağını öğrenildi. Gençlere bu sene daha çok önem verilerek geleceğe dev adım atılacak.
Takım Uyumu
Gelecek sezon veya sezonlarda en büyük sıkıntı takım uyumu olacak. Yeni oyuncular ile tamamiyle yeni iskelet oluşturacağı gibi bu oyuncuların birbirine uyum sağlaması gerekecek. Bunun için antremanda ekstra olarak takım uyumu çalıştırılacağını öğrenildi. Ligde zor rakiplere karşı mücadele edeceğimiz için genç oyuncuların dinamik yapısına ve asla yorulmayacak türden oyunculara ihtiyacımız olacak. Takımın kalecisinden Forvet'ine, Forvet'inden Antrenörüne kadar işe yarayamacak ve takım uyumunu yani takım moralini bozan herkes takımdan gönderilecek.
Jose Mourinho
Netbook buldum dedim selim emminin kariyere yorum atayım dedim ne oldu suarez ısırdımı![]()