Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 55 arası toplam 55 sonuç

Konu: Liverpool F.C - Kaptanıyla Hedefe!

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MakiLee View Post
    Eyvallah. Güncelleme geliyor birçok taktik denedim fakat doğru hamleler yapamadım neyse yine döndüm dolaştım 4-2-3-1 taktiğine geri döndüm
    HAzırlık kampı hazırlık maçları falan bunlar için var..sürekli formasyon değişikliği yapmadan önce direktif ve oyuncu rolleri değiştirmeye çalış analizlere bak kim ne yapmış ne yapmamış sen neler istemişsin neler yapılmış ona göre çözüm üretmeye çalışırsın

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    HAzırlık kampı hazırlık maçları falan bunlar için var..sürekli formasyon değişikliği yapmadan önce direktif ve oyuncu rolleri değiştirmeye çalış analizlere bak kim ne yapmış ne yapmamış sen neler istemişsin neler yapılmış ona göre çözüm üretmeye çalışırsın
    Şuan istemediğim gibi oynayan bir Suarez var nasıl oynatsam diye kara kara düşünüyorum forvete koyup hangi role versem diye bi fikir üretmeye çalışıyorum
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

7. Hafta

8. Hafta

9. Hafta

10. Hafta

11. Hafta

12. Hafta

13. Hafta

14. Hafta

15. Hafta

16. Hafta

17. Hafta

18. Hafta

19. Hafta

20. Hafta

Puan Durumu

Takım Verileri

Oyuncu Verileri

Değerlendirme

İstediğimiz gibi futbol oynayamıyoruz fakat kazanabiliyoruz. İnişli çıkışlı maçlara göre 3. olarak devam edebilmemiz iyi böyle gidersek iyi bir yerde bitirip Avrupa'ya gidebiliriz. Önümüzdeki sene takımdan ayrılacak kişiler var ve bunları şimdiden not alıyorum ama verim verdikleri vakit satmayabilirim. Gelecek sezon transfer listeminde oluşturmaya başladım ucuz ve verim alabileceğim oyuncular almaya çalışıyorum ve çalışıcaz büyük fiyatlara oyuncu almaktansa büyük fiyatlara oyuncu satmayı tercih ederim
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Manu ne yapmış öyle yav :F ondan daha ilginci manunun über performansına rağmen golcüler verisinde tek oyuncusu yok :F

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Manu ne yapmış öyle yav :F ondan daha ilginci manunun über performansına rağmen golcüler verisinde tek oyuncusu yok :F
    Defans show yaptı
    Jose Mourinho

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bana biraz fazla topla oynatıyorsun gibi geliyor rakibini.

Bu sebeple kazandığın maçlarda bile rakiple aranda istatistiksel bir üstünlük oluşamıyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2013
    Yer
    Samsun

Daha iyi olmamız lazım hocam büyük takımlara karşı.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Bana biraz fazla topla oynatıyorsun gibi geliyor rakibini.

Bu sebeple kazandığın maçlarda bile rakiple aranda istatistiksel bir üstünlük oluşamıyor.
    Topa sahip olmak istiyorum fakat taktiğimde bu yönde olmasına rağmen rakip üstün bir basınç sergiliyor. Bu yüzden daha atağa yönelik oynuyorum.
    Jose Mourinho

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Topa sahip olmak istiyorum fakat taktiğimde bu yönde olmasına rağmen rakip üstün bir basınç sergiliyor. Bu yüzden daha atağa yönelik oynuyorum.
    En yakından senin bir Fulham, Crystal Palace'a bu kadar şut vermemen gerek.

Bu kadar topla aşır neşir edersen rakibini gelip olmadık anda golü atar ve yatar. Hatta yatmaz daha da bastırır sen bu şansı veriyorsun demek ki taktiğinde.

West Brom ve Swansea maçlarına hele girmiyorum bile. Bence biraz dikkatli şekilde tekrar gözden geçirirsen taktiğini üstesinden gelirsin bu işin 2-3 günlük FM'ci değilsin daha öncede takip ediyordum kariyerlerini.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    En yakından senin bir Fulham, Crystal Palace'a bu kadar şut vermemen gerek.

Bu kadar topla aşır neşir edersen rakibini gelip olmadık anda golü atar ve yatar. Hatta yatmaz daha da bastırır sen bu şansı veriyorsun demek ki taktiğinde.

West Brom ve Swansea maçlarına hele girmiyorum bile. Bence biraz dikkatli şekilde tekrar gözden geçirirsen taktiğini üstesinden gelirsin bu işin 2-3 günlük FM'ci değilsin daha öncede takip ediyordum kariyerlerini.
    Dediğin gibi Eskişehirde bu taktiği tam anlamıyla kavramıştım fakat Liverpool'da istediğim şekil olmadı yani söylediğin gibi taktik üzerinde biraz daha dikkatli olmam lazım.
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Takımın taktik ekranını paylaşsana taktik bellide mentalite ve direktifler yok onları paylaşsana..hem belki yardımımız olur onun ötesinde bizde faydalanızırız sen nasıl oynamışsın saha sonuçları böyle olmuş çıkarım yaparız

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Takımın taktik ekranını paylaşsana taktik bellide mentalite ve direktifler yok onları paylaşsana..hem belki yardımımız olur onun ötesinde bizde faydalanızırız sen nasıl oynamışsın saha sonuçları böyle olmuş çıkarım yaparız
    Şuan bir taktik yaptım defansif ağırlıklı dengeli ve hucumsal oyuncular ile birşey deniyorum eğer yine olmazsa sizlerin oluşturduğu taktiği yapıcam
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Şuan bir taktik yaptım defansif ağırlıklı dengeli ve hucumsal oyuncular ile birşey deniyorum eğer yine olmazsa sizlerin oluşturduğu taktiği yapıcam
    ben henüz oyunla ilgili caps atmadım o yüzden paylaştığım taktik yok (: direktifler çok efektif bu sride taktiğnle oynamak yerine direktif ve oyuncu rolleriyle oynasaydın keşke

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

ben henüz oyunla ilgili caps atmadım o yüzden paylaştığım taktik yok (: direktifler çok efektif bu sride taktiğnle oynamak yerine direktif ve oyuncu rolleriyle oynasaydın keşke
    Dediğin doğru aslında ama direktiflere henüz ısınamadım yani rastgele Allah ne verdiyse yapıyorum bi öğrensek ne güzel olacak
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Fikstür

Maçları böyle paylaşma nedenim epey ilerlemiş olmam ve tek tek uğraşmayıp bir an önce oyundaki tarihe yetişebilmem için. Bundan sonra en geç 10lu maçlar şeklinde koymayı düşünüyorum ve ayrı ayrı olaylar ile kurgu yapmayı hedefliyorum. İnşallah iyi bir kariyer yaparım.

Kalan Maçlarımız

Kafa kafa oynayabileceğimiz türden eğer beklenmedik sakatlık veya moral düşüklüğü olmazsa bu fikstürü atlatıp mutlu sona ulaşabiliriz.

Sezon başından beri istediğimiz türden futbol oynayamadık. Bunu biliyoruz fakat sezon başından beri durmadan taktiksel değişiklikler yaparak takıma tam rayına oturmadan zırt pırt uğraşınca iyi sonuçlar alamadık. Bu seneyi böyle geçirip gelecek sezon daha iyi bir takım halinde girmeyi hedefliyoruz. Bu sene Lig kupasından erken elendik ve lig ve FA kupasına yöneldik. Ligde aldığımız kötü sonuçlar ve puan farkı arttıkça tek hedefimiz FA kupası kaldı ve oradada emin adımlar ile finale kadar çıkabildik. Eğer bu sene 1 kupa ile bitirirsek hem bizim için hemde yönetim için iyi birşey olur. Kötü sezonun ardından 1 kupa ile sezonu kapatmak herşeyi sıfırlar ve yeni sezona adım atmamıza fayda sağlar.
    Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Yani çok iyi değiliz benim daha çok dikkatimi çeken bu periyotta Damiao'nun 12 gol atması

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Eh işte maçlar.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by Krios View Post
    Yani çok iyi değiliz benim daha çok dikkatimi çeken bu periyotta Damiao'nun 12 gol atması
    Sana şöyle söyleyeyim. FM13'teki halinden eser yok. Kolay pozisyonları kolayca harcıyor ve acayip çok gol kaçırıyor.

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Eh işte maçlar.
    Aynen inişli çıkışlı fakat sonu mutlu
    Jose Mourinho

Damiao kaç maç kaç gol ile oynuyor?

Çok iyi değiliz demeye gerek yok, bence ilk hedef ilk 4 olmalı. İlk dördün de içindeyiz. Liverpool'u bu potaya sokmak bile gönüllerimize taht kurmaya yeter.

KOP Sözcüsü Alex Ayberk Tuncer

topla oynama oranı cok düsük

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Quote Originally Posted by KadirGok View Post
    Damiao kaç maç kaç gol ile oynuyor?
    30/21 ile oynadı fakat net golleri çok kaçırdı her maçta rahat 4-5 tane net pozisyon harcıyordu.

Quote Originally Posted by Ayberk Tuncer View Post
    Çok iyi değiliz demeye gerek yok, bence ilk hedef ilk 4 olmalı. İlk dördün de içindeyiz. Liverpool'u bu potaya sokmak bile gönüllerimize taht kurmaya yeter.

KOP Sözcüsü Alex Ayberk Tuncer
    Sözcüyü bulduysak tamamdır

Quote Originally Posted by TOTRAKAN View Post
    topla oynama oranı cok düsük
    Top ile oynama pek işe yaramıyor İngiltere'de yeniyorsan sıkıntı yok
    Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

35. Hafta

36. Hafta

37. Hafta

38. Hafta

Puan Durumu

Oyuncu Verileri

Takım Verileri

FF Kupa Finali!

Yeni Sözleşme

Bütçe Belirlendi!

Jose Mourinho

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Liverpool'da Hareketli Saatler

Ligi bitirdikten sonra oyuncularını tatile yollayan Neil kendisi boş durmuyor. Ekibiyle harıl harıl çalışan ve genç yetenkleri takıma kazandırmak için uğraşan Neil, kendisine verilen transfer bütçesine yetersiz kalacağı için takımdan ayrılacak oyuncular belirlendi. Yaklaşık 100 milyon £ yakın bir oyuncu satışı gerçekleşeceğini açıkladı. Geçen sene beklenen verimi alamamasına rağmen ilk 11'in değişmeyen oyuncusu olmasına rağmen ortalaması 7'in üzeri olmadığı için takımdan ayrılacaklar. Daha sonra yaşı 29 yani 30'a adım atan oyuncuları elden çıkartarak iyi bir gelir sağlanacak. Daha sonra takıma genç oyuncular alınarak geleceğe yatırım yapılacağını açıklandı.

Genç oyuncuların öncesinde takıma bir tane yaşlı kurt katılacak. Bu yaşlı kurtu daha sonra açıklanacağı söylendi. İngiltere'nin efsane yaşlı kurtu!

Genç Akademesi

Genç tesislerin kalite olarak 1 seviye düşürülmesi ardından Neil harekete geçti. Yönetim kurulıundan toplantı isteyen ve bu toplantıda külüp hakkında geleceğe yatırım için birçok konu görüşülecek. Daha sonra gençlere yönelik personel takımı kurularak gençlere gerekli ihtiyaç ve gerekli eğitim sağlanacak. Neil'in yakın arkadaşlarından aldığımız bilgiye göre geçen sene ki taktiksel hatalara düşmeyeceği gibi gençlerle ilgisiz kalmayacağını öğrenildi. Gençlere bu sene daha çok önem verilerek geleceğe dev adım atılacak.

Takım Uyumu

Gelecek sezon veya sezonlarda en büyük sıkıntı takım uyumu olacak. Yeni oyuncular ile tamamiyle yeni iskelet oluşturacağı gibi bu oyuncuların birbirine uyum sağlaması gerekecek. Bunun için antremanda ekstra olarak takım uyumu çalıştırılacağını öğrenildi. Ligde zor rakiplere karşı mücadele edeceğimiz için genç oyuncuların dinamik yapısına ve asla yorulmayacak türden oyunculara ihtiyacımız olacak. Takımın kalecisinden Forvet'ine, Forvet'inden Antrenörüne kadar işe yarayamacak ve takım uyumunu yani takım moralini bozan herkes takımdan gönderilecek.

Jose Mourinho

Nesil
    2013
    Yer
    Bolu

Netbook buldum dedim selim emminin kariyere yorum atayım dedim ne oldu suarez ısırdımı

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri