1 ile 30 arası toplam 193 sonuç

Konu: Hak Ettiğimiz Yerdeyiz , Karadeniz'de Kral Biziz | Samsunspor 2.Sezon !

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Kalkan/Antalya

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post

Haha Teşekkür ederim Yarkın ( Yanlış hatırlamıyorum umarım ) Valla o 3 lüyü görmek biraz zor gibi ya Süper Lig - Bank Asya - 2.Lig B ye kadar uzadı çünkü takımlar ama ben yine de hodri meydan derim tabi
    Aynen Turgut abi hatırlamana çok sevindim Benim içinde bahane oldu senin dönmen bu bölüme bakarım artık ara sıra Maç motorundan mı bilmem hemen hemen çoğu kişinin maçları 4-6 veya +7 bitiyor biraz sıkıntı var gibi.Ama senin başarıyı yakalayacağından şüphemiz yok

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Aynen Turgut abi hatırlamana çok sevindim Benim içinde bahane oldu senin dönmen bu bölüme bakarım artık ara sıra Maç motorundan mı bilmem hemen hemen çoğu kişinin maçları 4-6 veya +7 bitiyor biraz sıkıntı var gibi.Ama senin başarıyı yakalayacağından şüphemiz yok
    Hatırlamak ve hatırlanmak güzel şey Beklerim valla her zaman gösterilen ilgi oynarken yayınlarken yapılacakları daha bir zevkli hale getiriyor malum Maç motorundan tamamen yoksa bu kadar afaki skorlar çıkması imkansız Şuana kadar çark benden yana eğer dönmezse başarıyı yakalarız diye düşünüyorum gerçi Samsunsporla başarısız olmak bana yakışmaz
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Mesaj Yetkileri