takımını basit oynat kardeşimmaçlar kötü veya iyi diyemiceğim o ligi tanımıyorum sakaryaspor kadrosunu bilmiyorum fakat o liglerde basit oynatılır takım diye biliyorum(çok bilmişlik gibi algılanmasın sadece öneri)bu arada takipteyim başarılar
takımını basit oynat kardeşimmaçlar kötü veya iyi diyemiceğim o ligi tanımıyorum sakaryaspor kadrosunu bilmiyorum fakat o liglerde basit oynatılır takım diye biliyorum(çok bilmişlik gibi algılanmasın sadece öneri)bu arada takipteyim başarılar
Yorumun ve önerin için teşekkürler fakat zaten oynayabileceğim en basit şekilde oynatmaya çalışıyorum takımı
Bakalım gelmiş mi
Pek de kıl payı sayılmaz ama..
Biraz öyle oldu
Spor Toto 3. Lig 23-34 Hafta Arası
Kariyeri paylaşmadan önce oynamaya başladığım için önce ki paylaşımlarımdan önde gidiyordum bu yüzden ligi bitirip toplu olarak paylaşmak istedim. Oyuna dönecek olursak ilk devredeki gibi istikrarsız skorlar aldık. Bizden küme düşmememiz istendiğini varsayarak iyi bir yerde bitirdiğimizi düşünüyorum ligi fakat tabi ki benim hedeflerim daha farklıydı fakat bu sezon ancak bu kadar yapabildik. Gelecek sezon yeni başkan ve transfer yasağının kalkmasıyla daha iyi bir Sakaryaspor sözü veriyorum.
Puan Durumu
SAKARYASPOR'UN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU!
Yeni başkanımız finansal olarak çok kötü bir durumda olduğumuz için biraz rahatlamamız amacıyla bankadan bir miktar kredi çekti. Borcumuz 3.2M€ iken 8.25M€ seviyesine yükseldi. Bakalım gelecek sezonlarda bu durum bizi nasıl etkileyecek. Bu arada transfer yasağımız da sonlanmış bulunmakta.