1 ile 30 arası toplam 56 sonuç

Konu: Sakaryaspor | Bana maziyi anlat baba içinde Türkiye Kupası olsun!

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

takımını basit oynat kardeşim maçlar kötü veya iyi diyemiceğim o ligi tanımıyorum sakaryaspor kadrosunu bilmiyorum fakat o liglerde basit oynatılır takım diye biliyorum(çok bilmişlik gibi algılanmasın sadece öneri)bu arada takipteyim başarılar

Quote Originally Posted by WesleyGorkem View Post
    takımını basit oynat kardeşim maçlar kötü veya iyi diyemiceğim o ligi tanımıyorum sakaryaspor kadrosunu bilmiyorum fakat o liglerde basit oynatılır takım diye biliyorum(çok bilmişlik gibi algılanmasın sadece öneri)bu arada takipteyim başarılar
    Yorumun ve önerin için teşekkürler fakat zaten oynayabileceğim en basit şekilde oynatmaya çalışıyorum takımı

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
    Maçlara kötü başlamışız ama Darıca maçından sonra bir serii gelir diye düşünüyorum
    Bakalım gelmiş mi

Quote Originally Posted by kaanbjk07 View Post
    Play-Off'ları zorlarsın ama kıl payı kaçırırsın gibi bir his var içimde
    Pek de kıl payı sayılmaz ama..

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Takım beraberliğe abone etmişsin.
    Biraz öyle oldu

Spor Toto 3. Lig 23-34 Hafta Arası

Kariyeri paylaşmadan önce oynamaya başladığım için önce ki paylaşımlarımdan önde gidiyordum bu yüzden ligi bitirip toplu olarak paylaşmak istedim. Oyuna dönecek olursak ilk devredeki gibi istikrarsız skorlar aldık. Bizden küme düşmememiz istendiğini varsayarak iyi bir yerde bitirdiğimizi düşünüyorum ligi fakat tabi ki benim hedeflerim daha farklıydı fakat bu sezon ancak bu kadar yapabildik. Gelecek sezon yeni başkan ve transfer yasağının kalkmasıyla daha iyi bir Sakaryaspor sözü veriyorum.

Puan Durumu

SAKARYASPOR'UN YENİ BAŞKANI BELLİ OLDU!

Yeni başkanımız finansal olarak çok kötü bir durumda olduğumuz için biraz rahatlamamız amacıyla bankadan bir miktar kredi çekti. Borcumuz 3.2M€ iken 8.25M€ seviyesine yükseldi. Bakalım gelecek sezonlarda bu durum bizi nasıl etkileyecek. Bu arada transfer yasağımız da sonlanmış bulunmakta.

Mesaj Yetkileri