Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sizce 3. Sezonda Hangi Takımı Yönetmeliyim ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Tottenham

2 15.38%
  • Manchester City

6 46.15%
  • A.C. Milan

3 23.08%
  • Napoli

2 15.38%
1 ile 30 arası toplam 185 sonuç

Konu: Man City | İstanbul 'dan Manchester 'a Yolculuk | 3. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Sneijder gibi adamı satıp,ordan gelen paranın yarısını Olcan"a vermene anlam veremedim.Başarılar.

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post
    Sneijder gibi adamı satıp,ordan gelen paranın yarısını Olcan"a vermene anlam veremedim.Başarılar.
    Katılmamak elde değil Olcan ve 8,5 mn €

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Moussa Sow7 View Post

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Katılmamak elde değil Olcan ve 8,5 mn €
    öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sizlere kullandığım taktiği sunayım..

Bu sistemde sneijderi kullanabileceğim yer selçuk inan ın pozisyonuydu. Fakat selçuk inan varken sneijderi tercih edemezdim. kaldı ki pozisyonun alternatifi çok.. emre çolak, jem karacan gibi.. ayrıca bildiğiniz üzere takımda sol bek ve sol kanatta ciddi açık vardı ve bu açıkları kapatmak için bir bütçeye ihtiyacım vardı ve bu bütçeyi sneijderden gelen para ile oluşturdum.

Olcan konusuna gelince benimde işin açığı çok büyük bir beklentim yok fakat türk olarak alabileceğim en iyi oyunculardan biriydi ve trabzon ancak bu fiyata bıraktı..

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by LostLine View Post
    öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. Sizlere kullandığım taktiği sunayım..

Bu sistemde sneijderi kullanabileceğim yer selçuk inan ın pozisyonuydu. Fakat selçuk inan varken sneijderi tercih edemezdim. kaldı ki pozisyonun alternatifi çok.. emre çolak, jem karacan gibi.. ayrıca bildiğiniz üzere takımda sol bek ve sol kanatta ciddi açık vardı ve bu açıkları kapatmak için bir bütçeye ihtiyacım vardı ve bu bütçeyi sneijderden gelen para ile oluşturdum.

Olcan konusuna gelince benimde işin açığı çok büyük bir beklentim yok fakat türk olarak alabileceğim en iyi oyunculardan biriydi ve trabzon ancak bu fiyata bıraktı..

Olan olmuş artık yapacak bişey yok en azından Trabzon bataktan kurtuldu aslında kanatsızda oynayabilrdin GS bunada çok uygun özellikle Sniejder varken
    ama tabi kendi taktiğine kendi stiline göre takım oluşturmakda en büyük hakkın

Mesaj Yetkileri