Originally Posted by
Gncl1905
Oyun zaten karşı karşıya pozisyonları CCC olarak görmüyor mu nedir anlamadım. Maçı bölünmüş olarak izliyorsanız(sol tarafta maç oynanırken, sağ tarafta istatistikler varsa) dikkat edin o istatistiklere. Eğer bir oyuncunuz veya onların bir oyuncusu karşı karşıya gole gidiyorsa o pozisyon bitince CCC sayılmıyor çoğu zaman. Bir kere gözüne ilişmiştir demeyin sadece izleyin pozisyonları ve istatistikleri anlarsınız. %100 pozisyon anlayışımız mı farklı anlamadım ama bir kornerden 2-3 CCC çıkabiliyor. Kısaca istatistikleri de takmaz oldum ben.
@Kaka Leite
Vallahi bravo. Benim duran toptan yediklerim isyan seviyesine getirdi. Bıraktım artık ben de. Ne yaparsam yapayım olmuyor, tek maçta 3 gol yediğim oldu. Tek maç diye geçsem, geçemiyorum sonraki maçta da 2 gol yiyerek 1-0'dan 2-1 verdim. Bayern deplasmanında 2-0 öndeyken 2 duran toptan yedim; 2-2 bitti. Ligde devamlı duran toptan yiyordum, kısaca duran toplarla başım belada. Sırf bu da değil diğer sorunları da yaşıyorum. Kariyere başlayıp birkaç ay ilerleyip sildim kaç defa.