Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
Oyun zaten karşı karşıya pozisyonları CCC olarak görmüyor mu nedir anlamadım. Maçı bölünmüş olarak izliyorsanız(sol tarafta maç oynanırken, sağ tarafta istatistikler varsa) dikkat edin o istatistiklere. Eğer bir oyuncunuz veya onların bir oyuncusu karşı karşıya gole gidiyorsa o pozisyon bitince CCC sayılmıyor çoğu zaman. Bir kere gözüne ilişmiştir demeyin sadece izleyin pozisyonları ve istatistikleri anlarsınız. %100 pozisyon anlayışımız mı farklı anlamadım ama bir kornerden 2-3 CCC çıkabiliyor. Kısaca istatistikleri de takmaz oldum ben.

@Kaka Leite

Vallahi bravo. Benim duran toptan yediklerim isyan seviyesine getirdi. Bıraktım artık ben de. Ne yaparsam yapayım olmuyor, tek maçta 3 gol yediğim oldu. Tek maç diye geçsem, geçemiyorum sonraki maçta da 2 gol yiyerek 1-0'dan 2-1 verdim. Bayern deplasmanında 2-0 öndeyken 2 duran toptan yedim; 2-2 bitti. Ligde devamlı duran toptan yiyordum, kısaca duran toplarla başım belada. Sırf bu da değil diğer sorunları da yaşıyorum. Kariyere başlayıp birkaç ay ilerleyip sildim kaç defa.

CCC saymadığı için saçma sapan şekilde kaçırtıyor da olabilir maç motoru. Ceza alanı içinden 15-16 şut çektirdiğim maçlarda sadece 2 HC almışlığım var istatistiksel olarak