1 ile 30 arası toplam 2805 sonuç

Konu: Football Manager 2014 | 14.3.1

Hybrid View

Quote Originally Posted by Flammable View Post

Sigames in offical forumunda " How often do you hit the woodwork? " diye topicler var

Üşenmedim tek tek girip baktım şu anki kariyerimde bu sezon 27 resmi maç yapmışım toplam 25 direkten dönen topum var. Rakiplerinkini saymadım.

http://bleacherreport.com/articles/1...dwork-so-often

Bu yazı 31 mayıs 2013'te yazılmış. Liverpool 38 lig maçında 33 kez topu direğe nişanlamış. Az-çok-normal demek için değil bilgilendirmek için yazdım.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Ayberk Tuncer View Post
    Üşenmedim tek tek girip baktım şu anki kariyerimde bu sezon 27 resmi maç yapmışım toplam 25 direkten dönen topum var. Rakiplerinkini saymadım.

http://bleacherreport.com/articles/1...dwork-so-often

Bu yazı 31 mayıs 2013'te yazılmış. Liverpool 38 lig maçında 33 kez topu direğe nişanlamış. Az-çok-normal demek için değil bilgilendirmek için yazdım.
    Benim bulduğum istatistikte 2013 datası yoktu.Eklediğin linkteki gibi bir takım bu kadar direkten dönme sayısıyla karşılaştığında konuyla ilgili makaleler yazılıyor,araştırmalar yapılıyor.Rekor yani adı üstünde.
    Oyunda ise rutin bir olay.Kafaya oynayan bir takımın (cpu değil,sizin kontrol ettikleriniz,maçı izledikleriniz) direkten dönme sayısı 25 lerde geziyor.Leblebi gibi direkten dönüyor.
    Rakipler de sizin direkleri dövüyor,onlar da boş durmuyo

Quote Originally Posted by Flammable View Post
    Benim bulduğum istatistikte 2013 datası yoktu.Eklediğin linkteki gibi bir takım bu kadar direkten dönme sayısıyla karşılaştığında konuyla ilgili makaleler yazılıyor,araştırmalar yapılıyor.Rekor yani adı üstünde.
    Oyunda ise rutin bir olay.Kafaya oynayan bir takımın (cpu değil,sizin kontrol ettikleriniz,maçı izledikleriniz) direkten dönme sayısı 25 lerde geziyor.Leblebi gibi direkten dönüyor.
    Rakipler de sizin direkleri dövüyor,onlar da boş durmuyo
    Hatta "Top neden direğe gider?" diye röportaj bile yapmışlar eski forvetlerle. Bir önceki sene Kenny Dalglish, sonraki sene Brendan Rogers'la iyi bir woodwork istatistiği yakaladığı için Liverpool bunu araştırma ihtiyacı duymuşlar

Mesaj Yetkileri