2-0 dan 3-2 yine klasikleşti![]()
2-0 dan 3-2 yine klasikleşti![]()
ooo Reşit görmeyeli baya başarılı olmuşsun![]()
TS gibi rakiplerinin çok gerisinde olan bir takımı ilk yıldan şampiyon yapabilmek , çok büyük başarı..
Büyük ihtimalle Türkiye Kupası'nı da alırsın..
Ama Napoli 10 kişi kalmış sen 2-0 öne geçip maçı vermişsin , bu hiç olmamış ama..![]()
Double yapacağız![]()
İki tane daha sözleşmesi biten oyuncu ile anlaştık , çok katkı sağlayacaklar ; görüşmelerde bulunduğumuz 2-3 kişi daha var hepsi genç ve yıldız olabilecek potansiyelde.
Sezon Sonu Gidecekler de Belli Oldu: Bosingwa , Bamba , Zokora , Colman , Jovanovic , Govou , Batuhan , Henrique , Malouda , Celutska , Hayrettin , Ivan , Mustafa Yumlu
Bu oyunda hoşuma giden nadir şeylerden biri her kariyerde her takım aynı oyuncuyu transfer etmiyor.Mesela FM 13 de galatasaray çinli mi japon mu ne bi kaleci vardı her kariyerde onu alıyordu.Ama Fener Affelayı almış ilk defa görüyorum FM 14de.Böyle işte.Umarım anlatabildim![]()
Transferler iyi özellikle Macheda daha önce kullandı Machedayı gerçekten katkı sağlıyor.
Last edited by walcott07 : 13.Kasım.2013 at 11:28
çempiyınlık geliyor
Hayırlı olsun tebrikler ReşitSonunda bana kafayı yedireceksiniz ama hadi hayırlısı (:
Tebrikler Reşit bu arada Logo paketi çok güzelmiş bana özeldende olabilir eğer oyun açıksa SYK BET 2 'deki logoların bi ss'ini atarmısın ?
Cimbom'a plakayı yazıp , kupayı almışız..
İlk yıldan duble yaptık![]()
Macheda transferi çok iyi![]()
mükemmel bi sezon geçirdik hocam seneye şampiyonlar ligi var kaliteli transferler bekliyoruz
Tebrikler valla süper bir sezon olmuş eline sağlık.
Tebrikler hocam darısı Juan hocamın başına![]()
![]()
Güncelleme bekliyom ha![]()
Zor ya da kolay bizim amacımız 1 yıllık değil Reşit şuan önümüzdeki 4-5 senenin kadrosu kuruyorum ve neredeyse %70 oranda kurdum seneye de takviyelerle ve onların uyumu falan derken kısaca 1 buçuk yıl içinde leş mali duruma rağmen iskeleti kurmuş olacağız tabi bu süreçte elimizden geleni yapıp gerek lig gerek avrupada gidebildiğimiz yere kadar gidiyoruz kasaya da para giriyor. E bide her zaman rakipler bu kadar kötü olmuyor (: 3 sene içinde klübü getirdiğimiz noktalara bakalım tabi 3 sene kalırsan klübün başında![]()
Tebrikler hocam güzel bir sezon geçirmişsin. Devamını daha iyi bir şekilde bekliyoruz artık. çıta yükseldi![]()
Muthis bir sezon yasamissin
Futbolcularin bu performansi ilede satilmalari cok daha kolay olacaktir
Bugün transferlerden bazıları belki olur
Biliyorum abi şakasına dedimAma ben de sağlam gençler alıyorum
Teşekkürler devamı gelecek
Baya güzel oluyor , tüm yabancılar gidecek
Transferler yerlisi yabancısı olsun hepsi harika hocam![]()
Transferler çok iyi![]()