Resman ligin dumanını attrımşsın GS gibi bi takımı ezmişsin bu kez maaşallah diyom bak , sonra bişey olursa benden bilme![]()
Resman ligin dumanını attrımşsın GS gibi bi takımı ezmişsin bu kez maaşallah diyom bak , sonra bişey olursa benden bilme![]()
Abi sen harikasın sen şu ana gördüğüm en iyi FMcilerden birisin bana bile oyunu öğrettin![]()
sağolasın kardeşim çalışmalara devam
tamamen sürpriz oldu hocam
bir kere nazara geldim senden dolayı, ondan dolayı mimlisin sen kardeşim
Ligde adeta DEMİRSPOR fırtınası esiyordu.Son maçta GS'yi sallamıştık ama yıkamamıştık..Onun hırsı ile çıktığımız FB maçından ise deplasmanda 3 puan 3 golle geldi..
Sonrasında ise sakatlıklar ve oyuncuların rehaveti birleşince 3 hafta galibiyete hasret kaldık..
Maçlarımız bu şekilde rölantıda ilerlerken rakiplerin de puan kaybetmesi işimize geliyordu..Ama sırada MİY maçı vardı ve bu maç şakaya gelmezdi..Eskisi gibi gereken önemi verdik..Muhteşem skorun bize getirisi ise daha bir harika oldu ;
Şampiyonluğumuzu ilan etmek için çıktığımız maçta ise deplasmanda TS karşısında hüsran yaşadık..GS maçı gibi oyunu doöine etsek de bu sefer yenilgi ile evimize döndük..Şampiyonluk maçımızı evimizde oynayacağız..
şampiyonluk gelecek başka yolu yok.! devam latifim heyecanla takip ediyorum ^^
şampiyon Ads !
abi devam çempıyınlık geliyor
Sırada ŞL şampiyonluğu var abi durmak yok yola devam![]()
Büyüksün Latif.! Saygıyla eğiliyorum önünde dostum. <3
Ligin bitmesi ile oluşan puan durumu ;
Şampiyonluğu ilan ettikten sonra maçlara Arif Erdem çıktı.Ama galibiyet dahi alamayarak bizi hayal kırıklığına uğrattı.Bundan dolayı kendisi ile sezon sonunda anlaşmasına son verdik.
Ödüller ;
Beklenmedik şampiyonluk ile gelen Şampiyonlar Ligi'ne katılabilme hakkı ile yönetim kesenin ağzını açtı..Bakalım yeni sezonda kadromuz nasıl şekillenecek..
Şampiyonluk için tebrik ederim hocam. Transfer bütçesi çok çok çok iyi.
Abi sırada avrupa kupası var![]()
O nasıl bir transfer bütçesi latif.Avrupada bir kupa bekliyoruz bu sezon.
![]()
transfer bütçesi bana da sürpriz oldu diyebilirim kardeşim ama 4 sezona yayılmış bir kupa hedefimiz var ondan genç oyunculara yöneleceğim
teşekkürler kardeşim
4 sene içerisinde kupayı getirmek istiyoruz kardeşim, umarım başarırız
Verilen transfer bütçesi bizim için muazzamdı..Bu para ile yapacağımız transfer stratejisini belirledik..Hedefimiz 28 olan yaş ortalamasını 24'lere indirerek 4 sezon içerisinde Avrupa'da kupa kazanmak..
Emrah BAŞSAN : 1.6 MİLYON TL
Veysel SARI : 5.25 MİLYON TL
Okay YOKUŞLU : 4.9 MİLYON TL
Ertuğrul TAŞKIRAN : 650 BİN TL
emrah başsan veysel sarı ve okay yokuşlu nokta atışları başladı latifim başarılar![]()
Güzel transferler olmuş.
ŞAMPİYONLAR LİGİ PROGRAMININ KONUĞU OLDUK
Geleceğin en iyi 100 teknik direktörleri listesinde Solskjaer'in ardından 2.sırada siz varsınız.Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
-Buralara kadar gelmem hiç de kolay olmadı.Sonuçta bu işe yardımcı olarak başlayacaktım.Ama birden tek sorumlu ben oldum.Hem de 25 yaşında.Bu benim için çok büyük bir heyecandı ve hayalimdi.Futbolcu olarak başarılı olmak istediğim kulübümde teknik direktör olarak başarıyı sağladım.Bir nevi ertelenmiş hayallerimi yaşıyorum.
Fatih TERİM'de Adanalı ve sizi çok beğendiğini söyledi.
-Fatih Terim Türk futbolunda devrim yapmış kişidir.Kendisi ile benzer noktalarımız sadece Adanalı olmamız değil.Hücum futbolu oynatma isteğimiz en çok benzeyen tarafımızdır.Hatta bazı oyuncularım devre arası takım konuşmalarımızı da benzetir
Peki burada olmak, yani Şampiyonlar Ligi'nde yer almak nasıl bir duygu?
-Burada olmak gerçekten bir rüya.Stada adımımızı Şampiyonlar Ligi müziği ile atmakayağımızın titremesine sebep olacak.
Süper Lig'e bu yıl çıkmanıza rağmen olağanüstü bir başarı yakaladınız.Bu kadar erken başarı bekliyor muydunuz?
-Açıkça söylemek gerekirse ilk 3 yılda hedefimiz Avrupa Ligi'ydi.Ama transferlerimiz o kadar üst düzey performans ortaya koydu ki bu başarı yılın sürprizi olmuştu bizim için.Şimdi de planlamamız dahilinde 4 yıl ardarda Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz.Genç oyuncularımızın bu atmosfere alışması gerekecek.4 yılın sonunda ise hedefimiz şampiyonluk olacak.
Bu hızlı yükselişin hızlı bir inişi olursa eğer?
-Şimdiye kadar planladıklarımızdan daha da hızlı ilerledik.Ama tabiki de bu durum tersi de olabilir bir anda.Herşeyin güllük gülistanlık olacağının garantisini veremem.Ama benim amacım bireysel değil ; bu takımı en tepeye çıkarmak.Bunun içinde varımı yoğumu ortaya dökerim.
Transferlerde genç isimlere yönelmeniz Şampiyonlar Ligi için sıkıntı değil mi?Sonuçta bu arena da tecrübe en önemli etkendir.
-Az önce ki soruda bunu açıklamaya çalıştım zaten.Hedeflerimize ulaşmak için önümüzde 4 senemiz var.Bizde bu 4 senede gençlerimizi bu arenada ısıtmak istiyoruz.Böylece 4 sene sonunda hedeflerimize ulaşacağımızı düşünüyorum.
TAKIMINIZA VE SİZE BAŞARILAR DİLERİZ..ŞANS YANINIZDA OLSUN..
TRANSFERDE İSE HIZ KESMİYORUZ..
BABACAR : Bonservisi elindeydi.
KAKUTA : Bınservisi elindeydi.
genç ve kaliteli iki ismi daha bonservis bedeli ödemeden kadrona katmışsın tebrikler. umarım başarılı olursun. Nacizane tavsiyem şampiyonlar ligi tecrübesi olan en az 2 ismi daha kadrona katman.![]()
Kariyere yorum atmak için yazarlar grubuna katıldım Avrupada başarılar.
Ali Adnan ve İshak Doğan ile uzun yıllar sol bek sıkıntısı çekmeyiz.
Abi transferler harika..
vay vay vay.. paralara bak![]()
Angelo da Adnan da genç ve kaliteli isimler hücum hattına renk katacaklardır. Transferler çok başarılı gidiyor latifim.![]()
sağolasın kardeşim son günlerde 1-2 ismi daha düşünüyoruz eğer olursa
Transferlerimizi yapmıştık ve sıkı çalışmalara başladık..Hazırlık maçlarında ise her zaman ki gibi çok kolay rakiplerle oynadık..Resimleri ondan atmıyorum..İlk resmi maçımız ise Süper Kupa maçı oldu..
Maça iyi başlamıştık ama ilk yarıda yediğimiz 2 şok gol bizi bir anda sürklase etmişti..İkinci yarıya umutla başladık, istediğimiz pozisyonları da bulduk ama bir türlü skoru yakalayamadık..Durumu 2-1'e getirsek de beraberlik sayımızı bir türlü bulamıyorduk..Ama transfer rekoru kırarak aldığımız ALİ ADNAN 90'da golü atarak meşaleyi yakmıştı..Uzatmalarda ise adeta şov vardı..
Maç sonunda ise taraftarımız şovu devam ettirdi..
Transferde ise son isim REKİK..Man.City'den satın alma opsiyonu ile kiraladık.
Bu sezon kadromuz bu şekilde ;
Gelenler ve gidenler ;
Çok para harcadık ama bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynayacağımız için nu harcama gerekiyordu..Kadromuzu gençleştirerek de ilerleyen yıllar için tecrübe kazanarak yolumuza emin adımlarla devam edecektik.
Last edited by 01demirspor : 16.Kasım.2013 at 05:24 Reason: güncelleme