Basarilar![]()
Basarilar![]()
Teşekkürler.
Teşekkürler.Umarım taktik zamanla toparlar kendini bozmak yerine.Ne kadar iyi de oynasak rakip çok zayıftı yani tam belirleyici bir maç değil.
Teşekkkürler.Umarım böyle devam ederiz.
Yok la geçen sene buna benzer bir diziliş kullanmıştım bir kere.Oradan aklımda kalmış 14 için de uğraştım o tarz birşey yapmaya.
Teşekkürler.Evet geçen sene Gençlerbirliği kariyerimde böyle bir diziliş kullanmıştım arada 3lü forvete falan da dönüyordum orada artı olarak libero+2 stoper vardı.Yine ona benzer bir oyun anlayışından yola çıkarak taktik yapmaya çalıştım.Umarım olmuştur.
Teşekkürler üstad.Bu arada Sassa nasıldı senin kariyerde ona göre 1 takviye daha düşünebilirim forvete de ?
Teşekkürler.Bilmem gözlemci yolladım Taiwo'yu da kafamdan sildiğim için 1 numaralı isim oydu listemde.Fiyat olarak 1.1-1.5 arası birşey istediler.Bende 650k taksit 750k peşin verdim aldım.
Teşekkürler.Bende satmak istemezdim ama mecbur kaldım.Tek forvetli sisteme geçmeye bile razıydım fakat para gerekiyordu gerekli mevkilere takviye adına.Kasaya para girmesi adına peşin olarak sattık.
Bu arada arkadaşlar kariyer yavaş ilerleyecek.Malum lise son olduğum için okul-dershane falan yoğun oluyor.