1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Bursaspor | Timsahlarda Yeni Hoca Yeni Ekol

Hybrid View

Basarilar

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Basarilar
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by gokoreis View Post
    Başaarılar onur hocam pas grafiği gayet iyi sonuçlar da iyi iyi bir hazırlık başlangıcı olmuş inşallah güneşli günler yakındadır
    Teşekkürler.Umarım taktik zamanla toparlar kendini bozmak yerine.Ne kadar iyi de oynasak rakip çok zayıftı yani tam belirleyici bir maç değil.

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Taktik çok şekil,maçlara iyi başlamışız.
    Teşekkkürler.Umarım böyle devam ederiz.

Quote Originally Posted by ardkyrkc View Post
    Çok Düşündünmü la bu taktik icin :sigara:
    Yok la geçen sene buna benzer bir diziliş kullanmıştım bir kere.Oradan aklımda kalmış 14 için de uğraştım o tarz birşey yapmaya.

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    Onur basarilar kardesim bu tkatigi bir yerden hatirliyorum sanki
    Avea inTouch 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Teşekkürler.Evet geçen sene Gençlerbirliği kariyerimde böyle bir diziliş kullanmıştım arada 3lü forvete falan da dönüyordum orada artı olarak libero+2 stoper vardı.Yine ona benzer bir oyun anlayışından yola çıkarak taktik yapmaya çalıştım.Umarım olmuştur .

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Başarılar (:
    Teşekkürler üstad.Bu arada Sassa nasıldı senin kariyerde ona göre 1 takviye daha düşünebilirim forvete de ?

Quote Originally Posted by resoag View Post
    Usta Caner nasıl 1.4 alınıyor adamlar benden 7 istediler
    Başarılar
    Teşekkürler.Bilmem gözlemci yolladım Taiwo'yu da kafamdan sildiğim için 1 numaralı isim oydu listemde.Fiyat olarak 1.1-1.5 arası birşey istediler.Bende 650k taksit 750k peşin verdim aldım.

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Batalla satılmamalıydı.Başarılar.
    Teşekkürler.Bende satmak istemezdim ama mecbur kaldım.Tek forvetli sisteme geçmeye bile razıydım fakat para gerekiyordu gerekli mevkilere takviye adına.Kasaya para girmesi adına peşin olarak sattık.

Bu arada arkadaşlar kariyer yavaş ilerleyecek.Malum lise son olduğum için okul-dershane falan yoğun oluyor.

Mesaj Yetkileri