1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Bursaspor | Timsahlarda Yeni Hoca Yeni Ekol

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Sassa dengesiz bir bakıyon agüero oluyo bi bakıyon sercan yıldırım genel oalrak gelişse de ara ara düşüş oluyor ben fazla yükleniyordum gelişmesi adına..Ama fiyatı çok uygun al kalsın takımda ilerde canavar olur..Crystal kariyerimde de alıştım Gabbiadini ve sassa bana önce AL sonra Cl kazandırmıştı (:

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Sassa dengesiz bir bakıyon agüero oluyo bi bakıyon sercan yıldırım genel oalrak gelişse de ara ara düşüş oluyor ben fazla yükleniyordum gelişmesi adına..Ama fiyatı çok uygun al kalsın takımda ilerde canavar olur..Crystal kariyerimde de alıştım Gabbiadini ve sassa bana önce AL sonra Cl kazandırmıştı (:
    Evet Crystal girls desteğinin de etkisi vardı belki orada bilinmez ama.Bir forvet daha bakmıyorum o zaman zaten Mustafa'yı alacaktım 2.5 verdim listedeydi ancak ben teklif yapınca adam kıymete bindi.Listeden kaldırıp 6.5 istediler o yüzden anlaşamadık.

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Takımın beynini yollamışsın ve ilk sezon için çok transfer yapmışsın.Umarım sıkıntı yaşamazsın.
    Teşekkürler.Biraz sıkıntı yaşayacak gibiyiz ama defansa aldığım 2 adam da gayet sağlam.Solda Caner Taiwo'dan daha iyi olacaktır hem de kontanjan sıkıntısını ortadan kaldırıyor.Takımın yeni beyni Belluschi olacak şimdilik.

Mesaj Yetkileri