Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Yeni Bir Güç Doğuyor - Borussia Mönchengladbach

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Default Yeni Bir Güç Doğuyor - Borussia Mönchengladbach

Geçen sene üniversite hazırlığından dolayı oyunu pek oynayamamıştım. Bu sene çıkar çıkmaz aldım ve oynamaya başladım. Maç motoru yine her sene olduğu gibi birçok hata barındırsa da oyundan olumlu izlenimler aldım. Bir iki tane kişisel kariyer yapıp oyunu tanıdım ve şimdi sizlere açık bir kariyere başladım. Ancak şunu söylemek istiyorum 5 sene şampiyon olmak, 10 tane avrupa kupası almak gibi amaçlarım yok. Güzel vakit geçirip yavaş yavaş başarılı olup oyunun tadını çıkarmak istiyorum. En önemli amaçlarımdan birisi de altyapıdan birçok genç oyuncu çıkarıp bunları dünyaya tanıtmak.

Şimdi izninizle takımımızı tanıtmak istiyorum.

Borussia Mönchengladbach Avrupa'nın en köklü takımlarından biridir. Kuruluş yılı 1900 olan ekibin, 5 Bundesliga (1969-1970, 1970-1971, 1974-1975, 1975-1976, 1976-1977), 3 Almanya Kupası (1960, 1973, 1995), 1 Şampiyonlar Ligi Finali (1976-77), 1 Dünya Kulüpler Şampiyonluğu (1977) ve 2 UEFA Avrupa Ligi (1975, 1979) şampiyonluğu vardır. 70'li yılları harika geçiren ekip daha sonraları bu günleri özlemle anmıştır.

Maçlarını 54 bin kişilik kapasitesi olan Borussia Park'da oynamaktadır.

--

Umarım zevkli ve güzel bir kariyer olur.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2012

Başarılar , Gladbach çok keyif veren bir takım

Nesil
    2013
    Yer
    Tekirdağ

Başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.De Jong,Rafael,Herrman ile dağıtırsın ortalığı

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Başarılar

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Teşekkürler herkese.

@Spy.94: Özgür olm sen yönetici mi oldun ya?

--

Kadromuzu temel taşlarını tanıyarak başlayalım.

Marc Andre Ter Stegen

Dünya klasında bir kalecimiz var. Onu her şartta elimizde tutmak istiyoruz.

Alvaro Dominguez

Defansif özellikleri iyi olmasına rağmen fiziği ilerde sorun yaratabilir. Ancak şu anlık defansımızın lideri kendisi.

Patrick Hermann

Dünyaya yeni bir yıldız daha sunacağız. Çok yakında...

Juan Arango

Takımın abisi. Bu sene kontrat yılı performansına göre bir karara varacağız.

Raffael

Sevmediğim tarzda dağınık bir oyuncu. Ancak kendisinden tam performans almaya çalışacağız.

Luuk de Jong

Fiziğini geliştirirse dünyanın en iyi forvetlerinden biri olması işten bile değil.

İlginç bir diziliş kullanacağız, futbol dünyasına yeni bir bakış açısı getirmek istiyoruz.

Basarilar..

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Hazırlık kampımız başladı. Genç takımdan da kadromuza birçok oyuncuyu kattık. Geniş bir kadroyla yoğun fiziki antremanlara ve hazırlık maçlarına başladık. Koşan, fiziğiyle rakiplerini ezen bir takım yaratmak istiyorum.

Bu arada bu seneki tek transferimizi yaptık.

Hiroshi Kiyotake

Nakitiydi bonusuydu otuydu çöpüydü derken toplamda 8 milyon euro'ya mal oldu takımımıza. MC'de yaratıcılık sıkıntısı olması ve Raffael'e duyduğum güvensizlik beni bu transfere itti.

Hazırlık kampımız sona erdi. Daha çok mücadele etmemiz lazım. Takım olarak oynamak, koşmak ve yılmamak. Anahtarlarımız bunlar.

Transferlerimiz böyle şekillendi. Hiroshi Kiyotake'ye ve Daniel Teichmann'a hoşgeldiniz diyoruz.

15'lik Teichman...

Kiyotake gücünü geliştirip birazda uzaktan şut çalıştırırsan çok iyi verim alıcağını düşünüyorum.

Bu arada başarılar dilerim.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Başarılar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Herkese teşekkür ederim.

--

Profesyonel kariyerimize başlıyoruz. İlk maçımız Almanya Kupası karşılaşmasında Nöttingen ile oynadık.

Kolay bir maçtı, tamamen üstündük. Arango'nun ise ciddi bir şeyi yok.

Almanlar! Biralarınızı kapın Bundesliga başlıyor...

Bundesliga 1.Hafta

İlk maçı kazanmak önemliydi. Millik'i durdurmakta sorun yaşasak da geriden gelip maçı almayı bildik.

Bundesliga 2.Hafta

Rakibimiz 10 kişi kalsa da pozisyon bulmakta zorlandık. Düşündürücü bir maç oldu.

Bundesliga 3.Hafta

Evimizde bileğimiz bükülmüyor. 15 dakikada kopardık maçı.

Bundesliga 4.Hafta

1-0 öne geçsek de skoru tutamadık. 3-1 olduktan sonra 3-2 ile umutlandık ancak devamını getiremedik. Zorlu Dortmund deplasmanından başımız önde dönüyoruz malesef.

DEHŞET VERİCİ HABER!

5 resmi maçta 6 gol atan gol makinemiz Luuk de Jong Hollanda milli takımında 2 aylık bir sakatlık geçirdi. Ah şu milli takımlar...

Bundesliga 5.Hafta

Evimizde 3'te 3 gidiyoruz. De Jong'un yokluğunda Mlapa'nın gol bulması yüzlerimizi güldürdü açıkçası.

Bir Şok Daha!

Sol kanat oyuncumuz Sarıların Oscar Wendt 4 aylık bir sakatlık geçirdi. Revire dönmeyiz umarım.

Bundesliga Panoraması

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Lige başlangıç fena değil.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Öncelikle herkese iyi pazarlar. Hafta sonunuz iyi gidiyordur umarım.
    --

Bundesliga 6.Hafta

Oyun olarak ibre biraz bize dönüktü ancak skoru Wolfsburg aldı. İleriye dair umut veren bir maçtı.

Almanya Kupası 2.Tur

Zayıf rakibimize karşı aşırı üstün bir oyun oynadık. De Jong'un sakatlığından dolayı iyi bir forvetimizin olmayışı skorun 2-0'da kalmasına neden oldu belki de.

Bundesliga 7.Hafta

Duran toplardan gol yemeye devam ediyoruz. Geçen seneki sorun bu oyuna da yansımış sanırım.

Bundesliga 8.Hafta

İlk deplasman galibiyetimizi aldık. Evimizdeki dominant oyunu deplasmanlara da yansıtırsak iyi yerlere gelebiliriz. Oyunumuz yine umut verdi.

Bundesliga 9.Hafta

Ortada giden bir maçtı. Rakibe verilen şüpheli penaltıdan sonra malesef 2 puanı bırakıp döndük.

Bundesliga 10.Hafta

Rakibimizin 10 kişi kalması maçı erkenden çözdü. Stuttgart Almanya'nın başaltı takımlarından. Onlara karşı böylesine rahat bir galibiyet bizim için çok iyi oldu.

10 Hafta Sonunda Bundesliga

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Maçlar güzel gidiyor.Kiyotake transferi ise tam nokta atışı olmuş bence o paraya.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

iyi başlamışsın lige bi şl bileti olur beki böyle giderse

Lige iyi başlamana sevindim, Gladbach sevdiğim bir takımdır. Ter-Stegen, Xhaka, Herrmann gibi potansiyelli oyunculara sahipsin. Bu oyuncular potansiyellerini sahaya yansıtmaya devam ederlerse Şampiyonlar Ligi'ne gideceğini düşünüyorum.

Guzel gidiyorsun ligde

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Yorumlar için herkese teşekkür ediyorum. Ben de sizler gibi Şampiyonlar Ligi'ne gitme ümidini paylaşıyorum umarım bu gençler performanslarını o arenada da sergilerler.

--

Bundesliga 11.Hafta

Werder Bremen eski gücünden uzakta, ismi olan bir takım. Böylesi takımlar bence hep tehlike arz etmiştir. Oyunu iyi kontrol edip ikinci yarıda bulduğumuz gollerle kopardık. Bizim için iyi bir galibiyet oldu.

Bundesliga 12.Hafta

Bu maç aslında iki benzer takımın maçıydı. Mütevazı bütçeleriyle ve genç kadrolarıyla birbirinin karbon kopyası olan iki takımın arasından sahadan gülerek ayrılan taraf biz olduk. Maçtaki bütün gollerin de penaltı olması değişik bir durumdu.

Bundesliga 13.Hafta

İlk 15 dakikada gelen 2 golden sonra Schalke maçı rölantiye almaya çalıştı. Durumu 2-1'e getirsek de fazlasını üretemedik. Schalke maçı istediği gibi kazandı.

Bundesliga 14.Hafta

Ligin zayıf ekibi Hoffenheim'ı de Jong'un 2 güzel kafa golüyle 2-0 ile geçtik. Güzel bir maçtı bizim adımıza.

Almanya Kupası 3.Tur

Yıllar yıllar sonra müzemize bir kupa götürmek gerçekten güzel olurdu. Bu maçların ardından çeyrek final eşleşmeleriyse şöyle şekillendi:

Bayern Münih elenmiş. Neden olmasın?

Bundesliga 15.Hafta

Oyun olarak hep dengede götürmeyi sağlasak da deplasmanlarda bir türlü istediğimiz skorları alamıyoruz. Bunu düzelteceğiz ileride.

Bundesliga 16.Hafta

Ligin yeni ve flaş ekibi Braunschweig ile evimizde karşılaştık. Pozisyon bulmakta zorlandığımız maçta Filip Deams'in penaltı golüyle 3 puanı hanemize yazdırdık.

Marc Andre ter Stegen ile Nikah Tazeledik

Kulübümüz forması giyen 21 yaşındaki Marc Andre ter Stegen ile 3 milyon € (her yıl %30 zam) + bonuslar olmak üzere toplam 5 yıllığına anlaşmaya varılmıştır. Hayırlı olsun.

Ligin ilk yarısı sona erdi.

FC Bayern-Gladbach ve Nürnberg-FC Bayern maçları hariç ligin ilk yarısı sona erdi. Bizim için verimli bir devreydi bence.

Sözleşmesi biten bir iki oyuncuyla anlaşmak istiyorum. Akşama sırf transferlerle ilgili bir bülten yayınlayacağım.

Nesil
    2010
    Yer
    Antalya

ter Stegen çok para yiyecek.. Satıp başka bir kaleci almalısın bence.Ne kadar iyi bi kaleci biliyorum ama o kadar para da böyle bir kulübe göre az değil.%30 zamdan bahsediyorum.3 sene sonra yıllık 6M €'ya yaklaşacak.Kadú diye bir kaleci var Porto'da ona bakabilirsin profilini bilmiyorum fm 14'de ama fm 13'de iyi oluyordu bayağı.Bir de Kadú'nun profilini bizimle paylaşırsan iyi olur

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Merhabalar. Yorumunuz için teşekkür ederim. Ben de aynı şekilde düşünüyorum ancak bir ikinci yol var o da, kulübü 2-3 yıl içinde şu anki bulunduğu yerden daha ileri taşımaktır. Eğer üçüncü yılın sonunda Avrupa Kupalarında kalıcı olursak, ligte her daim ilk dörde oynayan bir takım yaratırsak ter Stegen'in maliyetini karşılayacak güçte bir ekonomimiz olur diye düşünüyorum. Dediğiniz oyuncuyu bulamadım. Sanırım benim oyunumun veritabanında yok.

Dün akşam transferlerle ilgili bir bülten yayınlayacaktım ancak yorum gelmeyince ben de bundan vazgeçtim malesef. 2 genç isimle anlaşmak için büyük uğraş verdik, ikisiyle de anlaşamadık. Ben de ilk mesajımdaki "bizi geleceğe taşıyacak" yıldız veya yıldız adayı oyunculardan birini kadroma katmaktansa bir fırsat transferi yaratıp belki büyük paralara dışarı yollayamayacağımız ama bize 3-4 sene önemli katkıda bulunabilecek bir isimle bonservissiz olarak anlaştım.

Manuel Fernandes ile yıllık 2,5 milyon € maaş + 325 bin € imza parası + primler ile anlaşmaya vardık. Xhaka'nın geleceğini de olumlu etkileyeceğini umuyorum. İkisi MC mevkisindeki "oyun kurucu" rolünü müşterek götürecekler.

Şimdi kariyerin akışına dönelim.

--

Bu maçtan önce kalecim ter Stegen 5 haftalık bir sakatlık geçirdi. Gerçekten bizi korku dolu maçlar bekliyor.

Bundesliga 17.Hafta

Orta saha mücadelesi tadında geçen bir maçtı. 1-2 pozisyon vardı onları da biz yakaladık ve birini de gole çevirdik.

Bundesliga 18.Hafta

Yine orta saha mücadelesi tadında bir maçtı. Tam 2-1'i yakalayıp yendik derken Augsburg bize maçların 90 dakika olduğunu gösterdi. Ligin zayıf ekibine karşı yaptığımız puan kaybı can sıkıcıydı.

Bundesliga 19.Hafta

Arango'nun müthiş füzesiyle öne geçtik. Sonra rakibimiz bazı cılız girişimlerde bulundu ancak 3.kalecimiz Blaswich bu ataklarda başarılıydı. de Jong'un kafası maça noktayı koydu.

Almanya Kupası Çeyrek Final

de Jong'un tek golüyle turu atladık. Önemli olan kazanmaktı. Ancak pek hayırlı bir kura çektiğimizi söyleyemeyeceğim.

Bundesliga 20.Hafta

Tam anlamıyla pata küte bir maçtı. Gol olması zordu, olmadı da.

Bundesliga Panoraması

Nesil
    2013
    Yer
    Tekirdağ

Zirveden kopmadan yarışa devam ediyorsun güzel, münih uzaklarda kalmış biraz beter olsunlar

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Ligde beklediğimden iyi bir performansın var başarılar..

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Gidişat güzel. Ben de Bundesliga'dan bir takımla kariyer açacağım. Burdan da faydalancam. Başarılar

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Güzel gidiyosun Karabüllüm Ama şampiyon olamayacaksın bu bir gerçek.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Artık puan kaybının azalması lazım Bayern form tuttu mu sezon sonuna kadar puan kaybetmez ilk 3'den cıkmamak lazım

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Başarılar kardeşim okurken zevk alıyorum takım olarak puan kayıplarını biraz daha azaltırsak şampiyonluk şansımız daha da artabilir .

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri