Yorumlar için herkese teşekkür ediyorum. Ben de sizler gibi Şampiyonlar Ligi'ne gitme ümidini paylaşıyorum umarım bu gençler performanslarını o arenada da sergilerler.
--
Bundesliga 11.Hafta

Werder Bremen eski gücünden uzakta, ismi olan bir takım. Böylesi takımlar bence hep tehlike arz etmiştir. Oyunu iyi kontrol edip ikinci yarıda bulduğumuz gollerle kopardık. Bizim için iyi bir galibiyet oldu.
Bundesliga 12.Hafta

Bu maç aslında iki benzer takımın maçıydı. Mütevazı bütçeleriyle ve genç kadrolarıyla birbirinin karbon kopyası olan iki takımın arasından sahadan gülerek ayrılan taraf biz olduk. Maçtaki bütün gollerin de penaltı olması değişik bir durumdu.
Bundesliga 13.Hafta

İlk 15 dakikada gelen 2 golden sonra Schalke maçı rölantiye almaya çalıştı. Durumu 2-1'e getirsek de fazlasını üretemedik. Schalke maçı istediği gibi kazandı.
Bundesliga 14.Hafta

Ligin zayıf ekibi Hoffenheim'ı de Jong'un 2 güzel kafa golüyle 2-0 ile geçtik. Güzel bir maçtı bizim adımıza.
Almanya Kupası 3.Tur

Yıllar yıllar sonra müzemize bir kupa götürmek gerçekten güzel olurdu. Bu maçların ardından çeyrek final eşleşmeleriyse şöyle şekillendi:

Bayern Münih elenmiş. Neden olmasın?
Bundesliga 15.Hafta

Oyun olarak hep dengede götürmeyi sağlasak da deplasmanlarda bir türlü istediğimiz skorları alamıyoruz. Bunu düzelteceğiz ileride.
Bundesliga 16.Hafta

Ligin yeni ve flaş ekibi Braunschweig ile evimizde karşılaştık. Pozisyon bulmakta zorlandığımız maçta Filip Deams'in penaltı golüyle 3 puanı hanemize yazdırdık.
Marc Andre ter Stegen ile Nikah Tazeledik

Kulübümüz forması giyen 21 yaşındaki Marc Andre ter Stegen ile 3 milyon € (her yıl %30 zam) + bonuslar olmak üzere toplam 5 yıllığına anlaşmaya varılmıştır. Hayırlı olsun.
Ligin ilk yarısı sona erdi.

FC Bayern-Gladbach ve Nürnberg-FC Bayern maçları hariç ligin ilk yarısı sona erdi. Bizim için verimli bir devreydi bence.
Sözleşmesi biten bir iki oyuncuyla anlaşmak istiyorum. Akşama sırf transferlerle ilgili bir bülten yayınlayacağım.