Originally Posted by
01demirspor
sakatlıklar can sıkıcı olmuş DEMİRSPOR maçı ise benim için can sıkıcı olmuş

yönetimin ayptığı ayıp ise en büyük can sıkıntısı...
Sıkıntılar içindeyim latif başkan. Sonumuz hayır olsun.

Originally Posted by
Juan Diaz
Dormunt maçına bağlı herşey kazanırsan ligi sallayabilriz ama kaybedersen fenerin puan kaybı için oturup dua edicen (:
Ya tamam ya devam maçımız diyebilirim. Bu turu geçmeden ŞL den elenirsek zaten gönülsüz olan yönetim karşısında boynum bükük kalır.
ŞL 1.ELEME TURU 2.MAÇ
Kıran kırana geçen maçı, normal sürenin son 3 dakikasında 2 gol bularak uzatmalara taşıkdık. Oyuncu değişiklik hakkımız dolmuşken Aydın sakatlandı. Salih kırmızı kart gördü. Uzatmalarda tam 24 dakika 9 kişi savaştık. Penaltılarda ise gülen taraf biz olduk. Oyuncularımı yürekten tebrik ediyorum.
p3-3
ŞL ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ
ÇEyrek finalde, Premier Ligde formsuz ve şampiyonluktan uzak olan M.Utd. ile eşleşiyoruz. Zor bir eşleşme olsa da şansımızın olduğunu düşünüyorum.
ST SÜPER LİG
Oynadığımız futbol bu skoru hak etmiyordu. Yinede canımız saolsun diyerek yolumuza devam ediyoruz. 2-2
Dortmund maçının gazıyla Evinde Fenerbahçeyi darmadağın ettik.
Tam gaz yolumuza devam ediyoruz. Müthiş bir ivme yakaladık ve Akhisarı da mahvettik.
Sezonun flaş ekiplerinden Erciyesi de kolay geçtik fakat Man.Utd. maçı öncesi Mitrovic i kaybettik.
M.Utd maçında iğneyle sahada olacak.
ST SÜPER LİG PUAN DURUMU
Son 4 maçta takımımız sadece 2 puan kaybederken, Fenerbahçe 9 puan kaybederek şampiyonluk yarışına tekrar katılmamızı sağladı. 
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI YARI FİNAL 1. MAÇ
66. dakikada Mitrovic hakemi aldattığı gerekçesiyle oyundan atıldı ve 10 kişi kaldık. 70te Serdar İBB yi öne geçiren golü attı. Son 20 dakikaya 1-0 geride ve 10 kişi girmenin sıkıntısını yaşarken Olcan ve Burak yüzümüzü güldürdü. 2-1