Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Fm 2013 İlk Çıktığında Çok Eleştirilmişti

Default Fm 2013 İlk Çıktığında Çok Eleştirilmişti

FM 2014 güzel galiba. Pek eleştiri yok. Oyunu alıp kuralı 2-3 gün oldu. Demin fenerle yedeklerle oynadığım bir deneme maçı yaptım. Caner hattrick yaptı. Takım hava toplarında cok etkili. Canerin de takımın da durumu gerçek duruma uymuş gibi. Detaylıı bir oyuncu araması yapıp oyuna 20-30 gun sonra anca başlarım

Hangi yabancı liglerde iyi turk oyuncular var acaba. Onları da açayım.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

fm 14 güzel ve eleştiri yok diyorsan pek okumamışsın konuları demektir

eleştiri yok mu ?? şaşırdım

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Şuan herkes bıraktı oyunu güncelleme bekliyor kardeş

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ben fulle başlamadım bile betadan bıraktım direk

Ben 14 bunaldığım için pc bakıyorum yeni alıcam ki fifa falan oynayayım diye.

7. Default

Güncelleme gelene kadar ara verdim. Sınavlara çalışırım en azından ..
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Ayrı başlıklar çoktu geçen yıl. Bu yıl sadece ana konuda var eleştiriler. Çok kötü olsa burası olumsuz başlıktan geçilmlezdi. Geçen yıl öyleydi çünkü.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Ayrı başlıklar çoktu geçen yıl. Bu yıl sadece ana konuda var eleştiriler. Çok kötü olsa burası olumsuz başlıktan geçilmlezdi. Geçen yıl öyleydi çünkü.

Insanlar oynamiyor ki baslik acsinlar. Herkes guncellemeden medet umuyor, cikana kadar askiya aldi cogu kisi.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Evet çok güzel oyun olmuş.

Önceleri 26 sezon giden ben daha 1 devre arası göremedim.!

1076 mesaj var ana başlık'ta, en az 500'ü eleştiridir.

Nesil
    2007

Oyun çıkalı daha kariyer yapmadım sen düşün durumu Beta'yı nasılsa beta diye kasmadan oynadım, 14.1.3'le de sinirden yarım sezonu geçemedim.

12 den bu yana serbest düşüş yaşıyor. her geçen sene daha berbatlaşıyor. 13ün maç motorou eleştiriliyordu ama 14 korkunç. beşiktaşla ilk sezonum ve yakında oyundan ss ler yollayacam forum karar versin can mı dayanır buna. daha ilk sezonda 5-6 maç var 88 de öndeyken kaybettiğim. 25 şut atıp 4 şut atan rakibe 3-0 yenildiğim maçları saymıyorum bile. arkadaş zaten oyun teknolojiyi hiç bir suretle kullanmıyor. her sene aynı oyun cilalayıp yolluyolar. yapay zeka hem maç içinde hem arayüzde berbat. oyun hiç derin değil. kesinlikle menajerlik hissini vermiyor artık.

edit: sanırım takımının oynadığı futboldan ve aldığı sonuçlar memnun konuyu açan arkadaş. umarım sezon ortasında da bu şekilde yolunda olur işler

Nesil
    2013
    Yer
    Coventry/UK

Maç motorunda gerçekten belli sıkıntılar var. Günlerdir denedim ama sinirden bıraktım bende oyunu şu an. Yeni güncelleme gelmeden muhtemelen başlamayacağım tekrar.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Oyun hakkında olumlu görüş sunan yok

Olumsuz görüşleri de sunarak insanlar daha fazla kerizliğini kabul etmek istemiyor oyuna verilen 80 liradan dolayı o yüzden sen baya bir yanılmışsın
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Oyun hakkında olumlu görüş sunan yok

Olumsuz görüşleri de sunarak insanlar daha fazla kerizliğini kabul etmek istemiyor oyuna verilen 80 liradan dolayı o yüzden sen baya bir yanılmışsın
    Kesinlikle katılıyorum. son 4 seneden berş orjinal oyun alıyorum ve ilk defa FM'ye verdiğim paray acıdım

Ben güncellemeden de medet ummuyorum. Oyunu pcden kaldırdım...

Laf olsun diye söylemiyorum; Pc' de hem 14 kurulu hem 12. Ben 12 oynamayı tercih ediyorum, 14 ile full sürümde 1 sezon bile tamamlamadım. Ve abartısız söylüyorum; Oyunu geri alıp, ödediğim para karşılığında bana FM12 için türkçe dil dosyaları sunsunlar teredütsüz kabul ederim.

Quote Originally Posted by Zafonte View Post
    12 den bu yana serbest düşüş yaşıyor. her geçen sene daha berbatlaşıyor. 13ün maç motorou eleştiriliyordu ama 14 korkunç. beşiktaşla ilk sezonum ve yakında oyundan ss ler yollayacam forum karar versin can mı dayanır buna. daha ilk sezonda 5-6 maç var 88 de öndeyken kaybettiğim. 25 şut atıp 4 şut atan rakibe 3-0 yenildiğim maçları saymıyorum bile. arkadaş zaten oyun teknolojiyi hiç bir suretle kullanmıyor. her sene aynı oyun cilalayıp yolluyolar. yapay zeka hem maç içinde hem arayüzde berbat. oyun hiç derin değil. kesinlikle menajerlik hissini vermiyor artık.

edit: sanırım takımının oynadığı futboldan ve aldığı sonuçlar memnun konuyu açan arkadaş. umarım sezon ortasında da bu şekilde yolunda olur işler
    Ben daha oynamadım. Önce oyuncu araştırmalarımı yapar, rehberlerden faydalanır sonra oyuna başlarım. Çalıştığım için 1 aydan önce oyuna başlamam zor görünüyor zaten. Taktiğim 2 stoper 2 kanat bek(ön libero hizasında) 1 ön libero 1 mc 1 amc 2 amrl ve tek forvet olacak. Oyunda tutan taktik ne olursa olsun bu taktikle başarılı olmaya çalışacağım. İlk yıl şampiyon olamasam da taktikten şaşmayacağım. Zaten Fener de Avrupada cezalı

kafan oyunda kalmadan gönül rahatlığıyla işe gidebilirsin .. bu sene tam hayal kırıklığı . Bende uzun zamandır patch i bekliyorum . eğer çözüm olmaz ise eski serilere devam.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Her maç +7 olunca zevki falan kalmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

önceden hızlı oynayamıyoduk artık fm 2014 ile bera menüler kolaylaşmış maç yapmak kolay cok oynanıslı bir oyun olmuş

Deneme oyununa başladım dediğim taktikle ve 8de 8 yaptım 35 gol attım. Bence gayet güzel oyun. Zorlananlar korkak taktikle oynayanlardır(buyuk takımlarda)

Vallahi ne yalan söyleyeyim bende memnunum oyundan.
    Üniversite vizeler dışında günde rahat 5-6 saat oynuyorum. Hiç bi maçta öyle ahım şahım hatalar olmuyor skorlar olmuyor.
    Ben anlamıyorum bu kadar insanda sorun varda bende nasıl olmaz diye.

Brondby-Braga-Bordeaux yönettiğim takımlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Deneme oyununa başladım dediğim taktikle ve 8de 8 yaptım 35 gol attım. Bence gayet güzel oyun. Zorlananlar korkak taktikle oynayanlardır(buyuk takımlarda)
    Bu kadar insan mı korkak taktikle oynuyor ?

İstisnayi memnuniyetler var tabi oyunla ilgili ama %'delik bir dilim baza alınırsa oyundan memnun olmayan sayısı yani bizler oyundan memnun olan kişilerin x193812093821290801980198501985012985 katı falan yani

cm 99-00 dan beri bu oyunu oynarım, son 2 seri hariç hep korsan aldım, son 2 seriyi lisanlı aldım.

Son 2 seri hariç bütün oyunlardan inanılmaz keyif aldım haklarını helal ederler mi bilmiyorum ama son 2 seride resmen piskolojik bunalıma girdim, hakkımı helal edermiyim onu da bilmiyorum gerçi fark eder mi onu hiç bilmiyorum, çünkü adamlar kaç sene bedava oynattı

26. Default

Kardeş bence konuyu kapat yoksa linç edilebilirsin burada Oyunun yapımcıları bile yeni versiyonda fellik fellik çözüm ararken (ama galiba bulamazken) sen suçu oynayanlara atıyorsun. 6 pastan çekilen 10 şutun 6 sını kaleci kurtarıyor 3 ü direkten dönüyorsa bunu hangi taktikle bağdaştırıyorsun ki sen??

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Kardeş bence konuyu kapat yoksa linç edilebilirsin burada Oyunun yapımcıları bile yeni versiyonda fellik fellik çözüm ararken (ama galiba bulamazken) sen suçu oynayanlara atıyorsun. 6 pastan çekilen 10 şutun 6 sını kaleci kurtarıyor 3 ü direkten dönüyorsa bunu hangi taktikle bağdaştırıyorsun ki sen??
    Belki de oyunun taktigini buldum. Belki avrupada islemez ama turkiye liginde ve ozellikle avrupaya gidemeyen fb ve bjk icin gol yagmuru yaptiran guzel bir taktik. Aksama taktigi ve komutlari burada paylasicam 8 macin 3unde 2 gs 1 bjk galibiyetim var 2 si deplasmanda.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

8'de 8 yapti diye oyuna guzel demek...

Olay basarili olmak degil ki, Palermo ile 27 puan fark yaparak Serie B sampiyonu oldum, boylesi bir farki da asla beklemiyordum.

Basarili oldum mu? Oldum. Korkak miyim? Demek ki degilim.

Peki bu, oyun motorunun rezalet olmadigi anlamina mi geliyor?

Sezon icinde onlarca top direkten dondu, kaleciler ceza sahasi disina depar atti, defansim ucan kafayla kendi kalesine goller atti, 5m degerinde adamlari 150k ya bile satamadim.

Ama oyun gayet guzel, he evet...

Nesil
    2007

Amaç kazanıp kazanmamak değil amaç oynadığın oyundan zevk almak. Ben Milan'ı 4-1 yenebiliyorum Galatasaray ile ama bu 5 golden 4'ü duran top. Bir maç değil iki mac değil. Dün turnuvada 2 maçta 6 puan aldım ama nasıl? Maçları izlesen ve oyunun ne olduğunu bilmesen FM'ye rakip çıkmış ama maç motorundan adam olmaz dersin. Maalesef bu maç motoru FM'ye ait. Kazansak bile oyun istediği için kazanıyoruz resmen.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Belki de oyunun taktigini buldum. Belki avrupada islemez ama turkiye liginde ve ozellikle avrupaya gidemeyen fb ve bjk icin gol yagmuru yaptiran guzel bir taktik. Aksama taktigi ve komutlari burada paylasicam 8 macin 3unde 2 gs 1 bjk galibiyetim var 2 si deplasmanda.
    Oyunun taktiği mi

Kaleci'nin ayağının kaymaması için ne yaptınız mesela ?

Altı pasdan uzaya atılan toplar için nası bi komut verdiniz ?

Bu serinin taktik ile alakası yok.İşte size bir örnek.

Forvet oyuncum kalede kalecilerim forvet de orta sahalar defans da karma karışık bir 11 ile sahaya çıkıyorum rakip Sivasspor.Önce 3-4 tane atıyorlar öne geçiyorlar.Sonra bizde bi fantezi daha yapıp 5 tane sol tarafa 5 tane sağ tarafa oyuncuları koyuyoruz.dc mc ve fc ler yok.Sonra maçı 7-8 kazanıyoruz bu mu taktik yani ?

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri