1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Fm 2013 İlk Çıktığında Çok Eleştirilmişti

Hybrid View

Deneme oyununa başladım dediğim taktikle ve 8de 8 yaptım 35 gol attım. Bence gayet güzel oyun. Zorlananlar korkak taktikle oynayanlardır(buyuk takımlarda)

Vallahi ne yalan söyleyeyim bende memnunum oyundan.
    Üniversite vizeler dışında günde rahat 5-6 saat oynuyorum. Hiç bi maçta öyle ahım şahım hatalar olmuyor skorlar olmuyor.
    Ben anlamıyorum bu kadar insanda sorun varda bende nasıl olmaz diye.

Brondby-Braga-Bordeaux yönettiğim takımlar.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by okocha6 View Post
    Deneme oyununa başladım dediğim taktikle ve 8de 8 yaptım 35 gol attım. Bence gayet güzel oyun. Zorlananlar korkak taktikle oynayanlardır(buyuk takımlarda)
    Bu kadar insan mı korkak taktikle oynuyor ?

İstisnayi memnuniyetler var tabi oyunla ilgili ama %'delik bir dilim baza alınırsa oyundan memnun olmayan sayısı yani bizler oyundan memnun olan kişilerin x193812093821290801980198501985012985 katı falan yani
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

4. Default

Kardeş bence konuyu kapat yoksa linç edilebilirsin burada Oyunun yapımcıları bile yeni versiyonda fellik fellik çözüm ararken (ama galiba bulamazken) sen suçu oynayanlara atıyorsun. 6 pastan çekilen 10 şutun 6 sını kaleci kurtarıyor 3 ü direkten dönüyorsa bunu hangi taktikle bağdaştırıyorsun ki sen??

Quote Originally Posted by koraybahce View Post
    Kardeş bence konuyu kapat yoksa linç edilebilirsin burada Oyunun yapımcıları bile yeni versiyonda fellik fellik çözüm ararken (ama galiba bulamazken) sen suçu oynayanlara atıyorsun. 6 pastan çekilen 10 şutun 6 sını kaleci kurtarıyor 3 ü direkten dönüyorsa bunu hangi taktikle bağdaştırıyorsun ki sen??
    Belki de oyunun taktigini buldum. Belki avrupada islemez ama turkiye liginde ve ozellikle avrupaya gidemeyen fb ve bjk icin gol yagmuru yaptiran guzel bir taktik. Aksama taktigi ve komutlari burada paylasicam 8 macin 3unde 2 gs 1 bjk galibiyetim var 2 si deplasmanda.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Belki de oyunun taktigini buldum. Belki avrupada islemez ama turkiye liginde ve ozellikle avrupaya gidemeyen fb ve bjk icin gol yagmuru yaptiran guzel bir taktik. Aksama taktigi ve komutlari burada paylasicam 8 macin 3unde 2 gs 1 bjk galibiyetim var 2 si deplasmanda.
    Oyunun taktiği mi

Kaleci'nin ayağının kaymaması için ne yaptınız mesela ?

Altı pasdan uzaya atılan toplar için nası bi komut verdiniz ?

Bu serinin taktik ile alakası yok.İşte size bir örnek.

Forvet oyuncum kalede kalecilerim forvet de orta sahalar defans da karma karışık bir 11 ile sahaya çıkıyorum rakip Sivasspor.Önce 3-4 tane atıyorlar öne geçiyorlar.Sonra bizde bi fantezi daha yapıp 5 tane sol tarafa 5 tane sağ tarafa oyuncuları koyuyoruz.dc mc ve fc ler yok.Sonra maçı 7-8 kazanıyoruz bu mu taktik yani ?

20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

8'de 8 yapti diye oyuna guzel demek...

Olay basarili olmak degil ki, Palermo ile 27 puan fark yaparak Serie B sampiyonu oldum, boylesi bir farki da asla beklemiyordum.

Basarili oldum mu? Oldum. Korkak miyim? Demek ki degilim.

Peki bu, oyun motorunun rezalet olmadigi anlamina mi geliyor?

Sezon icinde onlarca top direkten dondu, kaleciler ceza sahasi disina depar atti, defansim ucan kafayla kendi kalesine goller atti, 5m degerinde adamlari 150k ya bile satamadim.

Ama oyun gayet guzel, he evet...

Mesaj Yetkileri