Deneme oyununa başladım dediğim taktikle ve 8de 8 yaptım 35 gol attım. Bence gayet güzel oyun. Zorlananlar korkak taktikle oynayanlardır(buyuk takımlarda)
Deneme oyununa başladım dediğim taktikle ve 8de 8 yaptım 35 gol attım. Bence gayet güzel oyun. Zorlananlar korkak taktikle oynayanlardır(buyuk takımlarda)
Vallahi ne yalan söyleyeyim bende memnunum oyundan.
Üniversite vizeler dışında günde rahat 5-6 saat oynuyorum. Hiç bi maçta öyle ahım şahım hatalar olmuyor skorlar olmuyor.
Ben anlamıyorum bu kadar insanda sorun varda bende nasıl olmaz diye.
Brondby-Braga-Bordeaux yönettiğim takımlar.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Kardeş bence konuyu kapat yoksa linç edilebilirsin buradaOyunun yapımcıları bile yeni versiyonda fellik fellik çözüm ararken (ama galiba bulamazken) sen suçu oynayanlara atıyorsun. 6 pastan çekilen 10 şutun 6 sını kaleci kurtarıyor 3 ü direkten dönüyorsa bunu hangi taktikle bağdaştırıyorsun ki sen??
Oyunun taktiği mi![]()
Kaleci'nin ayağının kaymaması için ne yaptınız mesela ?
Altı pasdan uzaya atılan toplar için nası bi komut verdiniz ?
Bu serinin taktik ile alakası yok.İşte size bir örnek.
Forvet oyuncum kalede kalecilerim forvet de orta sahalar defans da karma karışık bir 11 ile sahaya çıkıyorum rakip Sivasspor.Önce 3-4 tane atıyorlar öne geçiyorlar.Sonra bizde bi fantezi daha yapıp 5 tane sol tarafa 5 tane sağ tarafa oyuncuları koyuyoruz.dc mc ve fc ler yok.Sonra maçı 7-8 kazanıyoruzbu mu taktik yani ?
![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
8'de 8 yapti diye oyuna guzel demek...
Olay basarili olmak degil ki, Palermo ile 27 puan fark yaparak Serie B sampiyonu oldum, boylesi bir farki da asla beklemiyordum.
Basarili oldum mu? Oldum. Korkak miyim? Demek ki degilim.
Peki bu, oyun motorunun rezalet olmadigi anlamina mi geliyor?
Sezon icinde onlarca top direkten dondu, kaleciler ceza sahasi disina depar atti, defansim ucan kafayla kendi kalesine goller atti, 5m degerinde adamlari 150k ya bile satamadim.
Ama oyun gayet guzel, he evet...![]()