Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 46 arası toplam 46 sonuç

Konu: Darko Aleksic | Slavlar Bundesliga'da !

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Başarılar
    Teşekkürlerrr

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

BİONDİNİ VE GUEDE KİRALIK OLARAK TAKIMA KATILDI

AĞUSTOS AYI MAÇLARI

EYLÜL AYI MAÇLARI

DARKO ALEKSİC'İN GENEL DEĞERLENDİRMESİ

Takımda orta saha mevkisinde rotasyon sorunu vardı. Bunun için tecrübeli ve mental açıdan sağlam bir yedek oyuncu almak gerekti. Davide Biondini bunun için biçilmiş kaftan diyebiliriz. Kiralık olarak aramıza katıldı. Bir diğer kiralık transferimiz Karim Guede ise zaten Bundesliga'yı bilen ve tecrübeli bir isim. O da mental ve fiziki açıdan çok güçlü. Gereken kadro derinliğini sağladık diyebiliriz.
    Ligde ise istediğimiz başlangıcı yapamadık. Zor geçeceğini bildiğimiz Stuttgart deplasmanında varlık gösteremedik ve sahadan mağlup ayrıldık. Ama hemen ertesi hafta evimizde güzel bir galibiyet aldık. Herta Berlin deplasmanı ve Münih maçlarında da pozisyon kıtlığı nedeniyle 1 puana razı olduk.

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

kiralık oyuncuların profilini çok beğendim hacım.

Başarılar

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LostLine View Post
    kiralık oyuncuların profilini çok beğendim hacım.
    Zaten oyuncu transfer ederken tekniksel özelliklerinin yanısıra mental özelliklerine de çok dikkat ediyorum. Umarım beklenen katkıyı sağlarlar

Quote Originally Posted by Goofy View Post
    Başarılar
    Teşekkürleerr

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Herta Berlin'den 3 puan alsaymışız daha iyi olabilirmiş

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Krios View Post
    Herta Berlin'den 3 puan alsaymışız daha iyi olabilirmiş
    Forvet oyuncularımızın beceriksizliği sonucu talihsiz bir puan kaybı yaşadık. Finnbogason'dan çok umutluyum ve tabi onun yedeği Alan da az buz bir oyuncu değil

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

EYLÜL-EKİM AYI MAÇ SONUÇLARI

DARKO ALEKSİC'İN GENEL DEĞERLENDİRMESİ

Eylül ayını harika geçirdik. 3 sert deplasmandan galip ayrıldık ve kupada Stuttgart'tan rövanşı aldık diyebiliriz. Yeni bir taktiksel oyun planı kurduk ve bu planın işlediğini görmek bizi çok mutlu etti. Yeni taktiğimizin parlattığı isim Finnbogason oldu. Forvet hattında tek olmasına rağmen arkasındaki Diego ile birlikte olan uyumu sonucunda 5 maçta 7 gol atarak şuanda Bundesliga ve kupada en golcü isimler arasında yer alıyor.

YENİ TAKTİKSEL DÜZENİMİZ

İlk bakışta fantazi gibi görünen fakat uygulamada harika sonuçları doğuran bir taktik sistem yaratmayı başardık sanırım. Takım çok gol atıp, az gol yiyor. 90 dakika boyunca oyundan kopmalar yok denecek kadar az ve maçı domine eden bir oyun yapısı oluştu böylece. Tek kötü yanı ; ofansif kanat oyuncuları bu taktiğe uygun değil. Vieirinha, Caliguiri, Brandt, Arnold gibi isimler bu taktikte sırıtıyorlar. Çünkü defansif yönleri yok. Normalde Perisic de kanat oynuyordu ama bu taktikte onu OOS yada GF oynatınca iyi katkı vermeye başladı. Diego'nun sakatlığında goller ve asistler yapmaya başladı. Orta 3'lümüz Gustavo-Zuculini-Guede ; gerçekten hem fizik hem de teknik açıdan harika bir üçlü oluşturduğumuzu düşünüyorum. Polak'ın sakatlığından kendisine fırsat doğan Guede de bunu çok iyi değerlendirdi ve Biondini, Polak 2lisinden formayı kaptı. Defansta Felipe ve Klose zaten banko. Sürpriz isim Robin Knoche. Sanırım gelecekte Almanya'nın en iyi defans oyuncularından biri olacak. Tecrübeli Naldo'dan formayı kaptı o da. Kalecimizi konuşmaya gerek yok. Benaglio standartların çok üstünde bir kaleci ve kaptanımız.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Arka alanın bu derece boş olmasına rağmen bu denli güzel sonuçların alınmasına şaşırmadım desem yalan olur zira ben rakip kanatlara pek önelem alamıyorum beklerim iyi olsa bile slalom yapıyor rakipler :F sende bek namına hiç bişey yok rakip kanatlar etkili olamıyor mu ?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Arka alanın bu derece boş olmasına rağmen bu denli güzel sonuçların alınmasına şaşırmadım desem yalan olur zira ben rakip kanatlara pek önelem alamıyorum beklerim iyi olsa bile slalom yapıyor rakipler :F sende bek namına hiç bişey yok rakip kanatlar etkili olamıyor mu ?
    Vallahi Bayern ve Schalke maçlarında çok tereddüt ettim bu taktikle çıkarken maça. Çünkü Ribery, Robben, Farfan, Draxler gibi isimleri tutmak neredeyse imkansız. Ama alan savunması yaptığımız için boşluk bırakmıyoruz kanatlarda. Trasch ve Schafer taç çizgisi boyuncu sürekli gidip geliyorlar ve bunlara Guede ve Zuculini de alan daraltarak eşlik ediyor. Takım olarak top kapma olayında çok iyiyiz. Belki bu da etkili olmuştur sonuçların böyle olmasında Ayrıca Finnbogason'u yazın bir kenara. Bu adam bir harika

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Vallahi Bayern ve Schalke maçlarında çok tereddüt ettim bu taktikle çıkarken maça. Çünkü Ribery, Robben, Farfan, Draxler gibi isimleri tutmak neredeyse imkansız. Ama alan savunması yaptığımız için boşluk bırakmıyoruz kanatlarda. Trasch ve Schafer taç çizgisi boyuncu sürekli gidip geliyorlar ve bunlara Guede ve Zuculini de alan daraltarak eşlik ediyor. Takım olarak top kapma olayında çok iyiyiz. Belki bu da etkili olmuştur sonuçların böyle olmasında Ayrıca Finnbogason'u yazın bir kenara. Bu adam bir harika
    Ona verecek param benim hiç olmaz muhtemelen (: Takım talimatlarını yazar mısın ve oyunculara bireysel talimat verdiğin oluyor mu ?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

TARAFTARIN SEVGİLİSİ FİNNBOGASON. NAMI-I DİĞER " AL-Fİ "

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ona verecek param benim hiç olmaz muhtemelen (: Takım talimatlarını yazar mısın ve oyunculara bireysel talimat verdiğin oluyor mu ?
    Zaten oyunun başında ucuza kapatmak gerek. Yoksa ilerde üst düzey bir oyuncu oluyor( fm13'den tecrübem, 14'de nasıl olur bilmem) ve fiyatı astronomik seviyeye ulaşıyor
    Takım talimatlarım şu şekilde ;

Bireysel olarak şuanda herhangi bir talimat vermedim. Takım formda olduğu için oynamak istemedim açıkçası

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Eyv kardeşim saolasın..Bende pek bireysel talimat vermeyi tasvip etmiyorum takım talimatlarından bağımsız oynamamaların adına ancak bu motorla herhangi birşeyi başarabilir miyim emin değilim çıldırazam (:

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Eyv kardeşim saolasın..Bende pek bireysel talimat vermeyi tasvip etmiyorum takım talimatlarından bağımsız oynamamaların adına ancak bu motorla herhangi birşeyi başarabilir miyim emin değilim çıldırazam (:
    Maç motoru yine skandal olmuş. Karşı karşıya pozisyonlarda kaleciler 5 pozisyonun 4'ünü kurtarıyor. Çok zor topları kurtarıp, çok saçma goller yiyebiliyorlar. Bu seride de anlaşılan "kaleci sorunsalı" daha da sorun hale gelerek bizi hayal kırıklığına uğrattı diyebiliriz Güncellemeyi bekleyecektim normalde ama daha fazla dayanamadım, vize haftası olmasına rağmen başladım oynamaya artık hakkımızda hayırlısı

Bu arada güncelleme ne zaman gelir fikri olan var mı ?

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri