Etmeyen ölsün
***
Andriy – İşte bu gördüğün iki kupa bizim 1983 ve 1988 yıllarında kazandığımız Sovyet Premier Ligi kupaları. Bunun yanı sıra 1989 yılında SSCB Kupasını ve 1988 yılında SSCB Süper Kupasını da kaldırmayı başardık. SSCB Federasyon Kupalarında ise 1986 ve 1989 yıllarında şampiyon olduk.
Thomas – Zaten böyle köklü bir kulübün böyle başarılara imza atması da o kulübün kalitesini gösterir. Birçok kulüp var ki tarihinde şampiyonluk olmamasına rağmen para ile son yıllarda bir yere gelmeyi başarıyorlar.
Andriy – Ne yazık ki haklısın Thomas, ama biz elimizden geldiğince oyuncuların performansı ile başarılı olmaya çalışan bir kulübüz.
Thomas – Zaten ben de bu yüzden buradayım başkanım.
Andriy – Bu kupaların yanı sıra üzülerek söylemem gerekse de Ukrayna Liginde veya Kupasında 1.’lik başarımız yok. Ama inanıyorum ki bu senle son bulacak.
Thomas – Teşekkürler başkanım, elimden geldiğince başarılı olacağım ve bu müze kupa dolacak.
Andriy – Dilersen odama geçip sözleşme detaylarını konuşalım.
Thomas – Tabi ki, siz nasıl isterseniz.




