Skor bazında kısırlaşsak da grafik olarak zenginleşmişizçıtayı yükseltme yapan var yapamayan var birader
Skor bazında kısırlaşsak da grafik olarak zenginleşmişizçıtayı yükseltme yapan var yapamayan var birader
Liderlik güzel inşAllah devamı gelir.Grafik bakımından söylenecek pek söz yok bence![]()
Gidişat süper,
Halil bu işler şikeyle olmaz şimdi beni konuşturma .![]()
Vizelerden sebep giremiyordum, hatta kendi kariyerimi bile kapatmak zorunda kalmıştım ; çok iyi gidiyoruz, EPL yolu açık Halil'cim![]()
yine çok iyisin böyle gidersek ilk 2 de kalırız![]()
İyiyiz böyle gidersek rahatız![]()
@19karabulut07 Sene sonu hüsran yolda![]()
Yardırış devam ediyor![]()
Yeniyoruz ama oynadığımız futbol keyif vermiyor sezon sonu kanatlı sisteme geçicem çıksakda çıkmasakda bakma itekaka gidiyoruz
Yukarıda'da cevapladım aslında itekaka gidiyoruz takım çok zorlanıyor
Olabilir hacı futbol bu sen kınayı hazırla hele
Yardırıyoruz ama oynadığmız futbol keyif vermiyor
Ortalıklardan kaybolduğum vakit iyi takım almışsın hacı) Portsmouth kadar keyifli bir takım yok ya birde aldığım başarılar ve transfere değinmeyeyim yoksa epey uzun mesaj olur
![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
2014'e Harris ve Enesle girelim bari![]()
Oo bu iyi oldu işte![]()
1 ay olmuş Pompey'i görmeyeli![]()
Boyle daha iyi olmus![]()
9. sayfaki profiller gözükmüyor hocam bir el atarmısın
Kardeş efsane kariyere geri dönmüşsünHoşgeldin forumun böyle renkli ve güzel kariyerlere ihtiyacı var
![]()
Teşekkür ederim
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<
Ufaktan bir kariyeri hatırlayalım
Puan tablomuz aşağıdaki gibi kadromuz ve taktiğide ekledim , ALi Adnan ve defansın bel kemiklerinden Page'in sakatlıkları bulunuyor Page 3 ay Ali Adnan ise 2-3 hafta sakatlığı bulunuyor
Spoiler: Kadro ve Diziliş
Pompey'le şuan ki dizilişimiz en alt ligden beri kanatsız sisteme dayalı yavaş yavaş takımı kanatlı dizilişe geçirmeye çalışıcaz ara transfer dönemide yaklaşıyor transferlerimizde bu şekilde olacak
Spoiler: 21.Hafta
Abi baştan sona okudum hepsini bir nefeste , tam en güzel yerinde ara vermişsin ama geri dönmen çok iyi olmuş .
Ayrıca lig şampiyonlukları ve maçlar süper de , bir parantez açıyorum transferler de yemin ediyorum nokta atışı yapıyorsun hep ya ,
Ali Adnan falan çok iyiymiş bu seride birde o kadar ucuza almışsın adamı .
Yalnız o A.Harris nasıl gelişmiş anlamadım ya , ilk sezon ki profilini görünce dedim ya çocuk gelişse ne olur bitiricilik falan yerlerde güldüm , son sezon bir baktım adam makine gibi olmuş .
Hele Juan Diaz'ın ismini verdiğin adamı iyi bulmuşsun süper fiyata çok fena okutmuşsun
Bu arada 4-5 aydır hesabım cezalıydı , cezamızı yatıp orjinal hesabımla geri döndüm sonunda
Uzun bir aradan sonra özledik Benzema'yı tekrar hoşgeldingüzel yorumun içinde teşekkürler
![]()
Rica ederim abi , tekrar hoş bulduk![]()
Pompey'in stilini unutmuşuz epey bocaladık , tam anlamıyla hakim olmamız ve yeni sisteme geçmemiz 5-6 haftayı daha bulur bu süre zarfında en az hasarla ayrılmaya bakıcaz
Spoiler: 22-23-24 ve25.hafta istatistikleri
Fenerbahçe ve Galatasaray'dan güzel haberler 3,4 yıla bizde oralarda olmayı ümit ediyoruz
Sonraki güncellemede
*Fa CUP
*Yapabilirsek kiralık stoper ve sağ açık
Takım uzun süre menajerinden uzak kalınca konsantreleri bozulmuş , bir iki maç facia olmuş
Ama son maçla birlikte eski formuna dönme sinyallerini veriyor .
Bu arada Ş.liginde de Türkler ayaklanmış gidiyor![]()