1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Hugo Almeida

Hybrid View

Nesil
    2007

first touch demek duvar olabilmekmiş meğer...

Türkiyede gördüğüm first touch'ı en yüksek oyuncularından biri abdullah ercan'dı, hiç duvar olduğunu da görmedim. 40 metreden havadan gelen topu tık diye önüne alırdı. çok yumuşak bir biçimde. first touch budur.

herşeyi kılıfına uydurmak zorunda değilsiniz. evet pektemek'in first touch'ı almeida'dan iyi

pektemek'in almeida kadar iyi duvar olamamasının nedeni markaj altındayken fiziğinin özellikle strength'inin almeida kadar yüksek olmaması, markaj yokken de topu alıp dönüp kendi gitmeyi tercih etmesidir.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by ttarlabasi View Post
    first touch demek duvar olabilmekmiş meğer...

Türkiyede gördüğüm first touch'ı en yüksek oyuncularından biri abdullah ercan'dı, hiç duvar olduğunu da görmedim. 40 metreden havadan gelen topu tık diye önüne alırdı. çok yumuşak bir biçimde. first touch budur.

herşeyi kılıfına uydurmak zorunda değilsiniz. evet pektemek'in first touch'ı almeida'dan iyi

pektemek'in almeida kadar iyi duvar olamamasının nedeni markaj altındayken fiziğinin özellikle strength'inin almeida kadar yüksek olmaması, markaj yokken de topu alıp dönüp kendi gitmeyi tercih etmesidir.
    Peki.

Istersen Almeida'nin first touch ozelligini indirip hedef santrafor olarak oynatmayi bir dene ve o sonuclar ile yuksek first touch ile olan sonuclari karsilastiralim.

Benim beta testlerde gordugum dusuk first touch degeri alan Almeida'nin ileride top tutamadigi ve bu nedenle Besiktas'in hucuma cikmakta zorlandigi.

Yerine daha yuksek first touch ile Pektemek girdiginde de takimi ileriye tasidigi.

Gercekci olan hangisi?

Bu arada Almeida agir bir oyuncu oldugu icin topu kontrol ederken hata yaparsa bunun telafisi yok. Ama Pektemek'in bu avantaji da var.

Mesaj Yetkileri